~Περίληψη~

20 2 0
                                    

Surf or...sex?

Η Εύα αναγκάζεται να εγκαταλείψει την όμορφη ζωή της στην Νέα Υόρκη για να πάει να ζήσει με την μητέρα, τον πατριό της και την κόρη του,στην Καλιφόρνια.Η ζωή της Εύας ήταν μοναδική και ιδανική για κάθε δεκαεφτάχρονη κοπέλα.Είχε το τέλειο αγόρι,το τέλειο σπίτι,την top κοινωνικότητα στο κολέγιο και κυρίως μια καταπληκτική θέση στην ομάδα σέρφ του Μανχάταν.

Βέβαια όπως ξέρουμε, όλα τα καλά κάποια στιγμή τελειώνουν. Έτσι και έγινε λοιπόν.Η ξαφνική απόφαση της μητέρας της να συγκατοικήσουν με τον 6 μηνών σύντροφο της στην Καλιφόρνια, είναι η πτώση της.
Θα αναγκαστεί να αφήσει το κολέγιο,κάνοντας μεταγραφή σε ένα άγνωστο, αφήνοντας πισω το αγόρι της,τους φίλους της και την δεμένη ομάδα του σέρφ.

Τα πράγματα χειροτερεύουν, όταν η Εύα γνωρίζει τα κολεγιόπεδα της Καλιφόρνιας,ιδίως τον Γκάμπριελ,αρχηγό της ομάδας σερφ,blue California,του Λός Άντζελες.Χάνει τον έλεγχο της ζωής της,καθώς και το προβλεπόμενο ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα σε αυτήν,τον Γκάμπριελ και τον Τζέις,πρώην αρχηγό της ομάδας blue California,ο οποίος επιστρέφει δημιουργώντας νέα προβλήματα στην Εύα και στοιχίζοντας ακόμα και το ίδιο της το μέλλον.

Ποιος είπε όμως ότι το μέλλον μας ειναι καθορισμένο;

Surf or...sex?Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα