1.

4.1K 88 0
                                    

A Spanyol maffia élet nekem eddig csak a jót hozta. Nagy házban élünk 2 emelet sok szoba és természetesen rengeteg őr minden szinten. Nagy udvar, és medence. Nem volt gondom semmire a bátyám viszi az ipart most, hogy apám kiöregedett ebből a dologból. Mindenki ismer minket, ha valahol meghallod a Blanco nevet jobb ha futsz, Apám keményen fogta a gyeplőt mindenkivel, az összes dolgozójával, soha nem ismert olyat, hogy kegyelem senkivel szemben sem. Mindenki tudta mi a dolga így soha nem volt gondunk semmire. Mi inkább a fegyver kereskedelembe utazunk, néha akadt drog üzlet is de ez csak mellékes meló nálunk. Semmi bajom nincs azzal, hogy ilyen család jutott nekem amég kevés dologról tudok addig a jó mert tudom, hogy nem lesz bajom. Engem nem szoktak bele vonni semmi üzletbe ez inkább a férfiak dolga én inkább magányos lány vagyok, anya meghalt miután megszülettem apám nevelt fel. 24 éves vagyok már dolgozom, igen tudom hogy nem kellene mert van pénz bőven, de szeretek kimozdulni otthonról. A városban lévő kávézóban imádom a munkám, mert mindig lenyugtat és oda nem viszem a családi ügyeimet. Ott ismertem meg a legjobb barátnőm Paulat. Egyedül ő tudja, hogy miben utazunk, de neki is egy nagyon szigorú titoktartás kellett aláírnia, és egy kisebb szertartáson is átt esett. Benne teljesen megbízom, de nem szoktunk erről beszélni csak jobb ha tudja ki vagyok. Nagyjából ennyit kell rólam tudni. Most várom, hogy végre haza érjen a bátyám mert azt mondta beszélni akar velem. Őszintén kíváncsi vagyok mit akar.

-Lucia, Lucia lépett be a bátyám
- igen?, itt vagyok jöttem ki a konyhából
- ohhh hiányzoltál - ölelt meg egyből, amint meglátott
- 2 órára mentél el -nevettem
- tudom de hát mindig hiányzol, ki tudja mikor puffantanak le engem -mondta a szemembe nézve
- na Marko ilyet mégegyszer nem akarok hallani -mentem tőle arrébb és leültem a konyha asztalhoz mit akartál nekem mondani?
- lenne egy kérésem, ami nem veszélytelen
- mi lenne az néztem rá újra
- most hétvégén lesz egy munka, ilyen megbeszélés szerű
- fegyverek ?
- igen -vakarta meg a tarkóját a bátyám
- és nekem miért kell mennem ?
- kötelező kísérőt vinni és nem tudok rajtad kívül mást aki eljönne velem
- most az egyszer, de nem akarok bele keveredni semmibe -néztem rá komolyan
- Lucia én sem akarom ezt elhiheted, nem akarlak soha ilyenekbe bele rángatni, de most muszáj -ült le mellém
- nem lesz semmi baj ugye ? -kérdeztem tőle
- nem lesz, ígérem neked. Viszont most megyek mert még van elintézni valóm. Este jövök. -nyomitt puszit a homlokomra
- rendben. Vigyázz magadra.
- te is -kiabálta vissza

Hát ez szuper. Nagyon úgy néz ki eddig tartott, hogy kimaradok az üzletből. Nem akarom a bátyámat cserbenhagyni ezért elmegyek vele, de remélem semmi gond nem lesz.

Sziasztok. 
A könyv itt folytatódik FanniTams1

Lány a Maffiában ! FOLYTATÁS MÁSIK OLDALON!Where stories live. Discover now