Κεφάλαιο 13

364 43 11
                                    

........Ένιωσα αμέσως το τρυφερό της ενδιαφέρον και αυτό ήταν που σε λίγα λεπτά με έκανε να κοιμηθώ τόσο γαλήνια και ήρεμα....για πρώτη μου φορά.....

-----------------------------------------------------------

   Το πρωί ξύπνησα γεμάτος ζωντάνια και ενέργεια. Έφτιαξα πρωινό, ετοιμαστηκα και τους αποχαιρέτησα γιατί έπρεπε να πάω στην δουλειά. Αργότερα θα ερχόταν και ο Dong Jo.
   Με το που έφτασα στο τμήμα νόμιζα ότι έλειπα χρόνια παρά δύο μέρες με τις τόσες υποθέσεις που είχαν μαζευτεί. Ότι και αν γινόταν σήμερα δεν θα άφηνα τίποτα και κανέναν να χαλάσει τα σχέδια μου για την Mi So. Αφού είχα ενημερώσει και τον αδερφό της είχα σχεδιάσει να περάσουμε μαζί το απόγευμα αυτό. Θα πηγαίναμε για περιπατο, για φαγητό και κατόπιν θα της έλεγα αυτό που τόσο καιρό θέλω και που ο φόβος μου μα και αυτά που συναιβεναν δεν μου το επέτρεπαν, πως θέλω να γίνει το κορίτσι μου.....Όλα είναι τόσο πρωτόγνωρα για εμένα που δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω ή πως πρέπει να φερθώ ή τι πρέπει να πω....ελπίζω να τα καταφέρω...ουφφφ γιατί να είναι τόσο περίπλοκα..κατά την γνώμη μου η λύση μιας υπόθεσης είναι πολύ πιο εύκολη από αυτό.....
   Από τον κόσμο μου με έβγαλε ο Dong Jo.

Dj- Εε που χάθηκες?!

J- Συγνώμη αφαιρέθηκα...

Dj- Μην αγχώνεσαι θα τα πας μια χαρά σήμερα!!!

J- Λες ε?

Dj- Εμ εννοείται! Εδώ καταφέρνεις να λύνεις τόσες δύσκολες υποθέσεις με ληστείες, εξαφανίσεις και συμμορίες, σε αυτό λες να αποτύχεις!?! (Είπε δινωντας μου ελπίδα) Εξάλλου η Mi So δεν είναι κοπέλα που εντυπωσιάζεται με πολλά και φανταχτερά πράγματα ούτε απαιτεί από εσένα υπερβολές και περιττά λόγια, το μόνο που θέλει είναι να είσαι ειλικρινείς μαζί της και να ξέρει πως της μιλάς αληθινά για το τι νιωθεις....Χρειάζεται κάποιον να την νοιάζεται και ας μην έχει τίποτα να της προσφέρει.

J- Έχεις δίκιο! Πρέπει απλά να είμαι ο εαυτός μου!!!!! (Είπα με ένα τεράστιο χαμόγελο)

Dj- Έτσι μπράβω!

J- Σε ευχαριστώ!

   Η μέρα ευτυχώς τελείωσε γρήγορα και γω όλος χαρά έφυγα για το σπίτι. Ξεκλειδωσα την πόρτα και μπήκα μέσα κρεμώντας το δερμάτινο μπουφάν μου σε μια κρεμαστρα. Προχώρησα προς την κουζίνα και την είδα να στέκεται εκεί και να μαγειρεύει.. υπέροχο θέαμα.! Ξαφνικά γυρησε και με κοίταξε..

I Found My Hero ~BTS~JUNGKOOKWhere stories live. Discover now