Szüli nap

256 9 0
                                    

Ben szemszöge:

-Tudom hogy csak néhány napja ismerlek de lennél a........

-Helló gyertek van gofri!-vágott mondatomba Toby. A francba. Pedig majdnem meg volt. Pont most kell ide jönnie  ennek  a tikkesnek? Na mind1. úgy is ma van (T/N) szülinapja. Majd megoldjuk valahogy. 
A lány hirtelen felállt

-Van gofri?-kérdezte csillogó szemekkel. Úgy imádom mikor ilyen.

-Van-válaszolja diadalittas mosollyal az arcán. Ez a mosoly már nem tetszett annyira. Féltékeny lennék? De hisz nem is a barátnőm! ............
Még!

-Jössz Ben?-nyújtotta kezét ezzel jelezve hogy segít felállni. El fogadva a segítséget sikeresen talpra álltam majd elindultunk visszafele.
Ahogy át vágtunk az erdőn (T/N) megbotlott egy kiálló gyökérben és így sikeresen elesett.

-Áú! Asszem kibicsaklott a lábam!-fájdalmas volt a hangja. Nem tétováztam tovább felkaptam menyasszon pózba és indultunk is tovább.

-Köszi!-ajándékozott meg egy őszinte mosollyal.

-Nincs mit!-láttam rajta hogy egyre jobban elvörösödik. Olyan cuki mikor ideges! OwO

Sikeresen vissza értunk a kastélyba. Én egyenesen fel vettem az irányt a lánnyal kezeim közt. Bevittem az én szobámba ami jelenleg az övé is majd letettem az ágyra. Leszaladtam az elsősegély dobozért és egy kis jégért maj visszaszaladtam a lányhoz.
Leültem a földre és elkezdtem megvizsgálni a lábát. Ráraktam egy his jeget hogy húzza le a duzzanatot.

(T/N) szemszöge:

Ben olyan óvatosan kezelte a sérülésemet. Hihetetlen hogy milyen gyengéd és óvatos. Lassan elvette a jeget majd merevítő kötést rakott rá hogy ne tudjam mozgatni.

-Holnap leszedjük a kötést rakunk rá egy kis jeget majg utána újrakötjük! Jó?-nézett fel rám mikor végzett mire én csak bólintottam.

-Megpróbálsz rá állni?

-Segítesz?-kérdeztem boci szemekkel.

-Persze!

Lassan felálltam majd Ben segítségével sétáltunk egy kört a szobában. Néha belenyilalt a fájdalom de kibírható volt. Amikor felszisszentem Ben mindig aggódó arcal nézett rám. Én csak egy bólintással jeleztem hogy jól vagyok.

-Lemehetünk enni. Gofri szagot érzek!-néztem rá boci szemekkel. Ben csak elnevette magát majd megindultunk az ajtó felé.
A lépcsőn még segített de utána már ment egyedül is. De azzal nem számoltam hogy Jane Jeffet fogja kergetni. Sikeresen fellöktek. Ben el akart kapni de elveszítette az egyen súlyát mire pördültünk egyet és a földre estünk. Elég férreérthető képet kaphatott az az ember aki nem tudta hogy mi történt eddig mivel én héttal fekszem a földön Ben pedig rajtam hasal. Lassan elemeli magát de még mindig felettem van. Csak bámuljuk egymás szemét. Majd hirtelen észbe kap és leszáll rólam. Eddig észre se vettem hogy mindenki minket figyel egy pervez mosoly kíséretében.

-Inkább menhetek vissza a szobába!-mondta Jeff majd elkezdett futni. Ben felpattant maj utána eredt. Jane segített nekem fölállni majd elkísért a konyháig. Ettem egy kis gofrit majd kimentem a hátsó kerbe. Leültem egy fa alá és hallgattam az erdő hangjait.
Egyszercsak Ben jelent meg mellettem majd leült mellém és ő is hallgatta a madarak csiripelését.

-H-héj (T/N)! Kérdezhetek valamit?-törte meg a csender a szőkeség.

-Persze!

Ben szemszöge:

-Cs-csak a-az akartam kérdezni hogy lennél a ..............-mindatomba Sally és Lazary vágott bele. A francba. Csak nem akar össza jönni.

-Játsz velünk!- mondták egyszerre a lányok.

-Rendben megyek egy pillanat! Ben mit szerettél volna?-fordult vissza hozzám hedves modollyal az arcán. Éreztem hogy fejem egy rákot is megszégyenítene.

-Semmit. Nem érdekes. Menj nyugodtan!-mondtam majd intett egyet és elbicegett a lányokkal játszani.
Miért vagyok ilyen szerencsétlen?
Bementem és leültem xbox-ozni. Észre se vettem hogy besötétedett. Itt az idő. (T/N)-en kí ül mindeni idelent van. Gyorsan és hallkan feldíszítették a nappalit majd felküldtek engem hogy keltsem fel az alvó lányt.
Olyan aranyosan aludt.

-Héj. Kellj fel. Van egy meglepim a számodra.-keltegettem óvatosan mire felült. Olyan gyönyörű ahogyn (H:sz) színű fürtjei vállára omlanak. Már pizsamában volt de ez nem gond. Direkt így terveztük hogy mindenki abban legyen.

-Mit szeretnél?-kérdezte kómás fejjel.

-Gyere!-megfogtam óvatosan a kezét majd elkezdtem lefele vezetni.
Mikor leértünk (T/N) bekönnyezett de közben mosolygott.

-Ezt mind értem?-nézett körbe rajtunk.

-Ben ötlete volt!-vigyorgott Sally.

-Igen. Ő tervelt ki mindent!-helyeselt Lazary is.
A lány a nykamba ugrott.

-Köszönöm!-súgta fülembe.

Miután mindeni átadta az ajándékát én kivezetten őt az udvarra. Már előkészítettem egy helyet amit mécsesekkel világítottam meg.

-Úr isten Ben! Ez gyönyörű!-mondta mikorleült a padra. Én csak zavartan megvakartam a tarkómat.

-Tetszik?

-Még szép! Ez gyönyörű!-nézett végig a mécseseken.

-Akartam ma már többször kérdezni tőled valamit csak mindig félbeszakítottak. Remélem hogy most egyik retardált sem jön ide.-nagyot sóhajtottam.-azt szeretném kérdezni hogy.......-mondatomat lágy csökja szakította félbe.

-Én is szeretlek!-mondta majd megölelt. Kis tétovázás után visszaöleltem. Szorosan megamhoz húztam.

-Akkor ez azt jelenti hogy.....?-kérdezte a hangjából ítélve nevetve.

-Igen!-mindtam mivel tudtam hogy mire gondol.

Kivettem a zsebemből egy kis dobozt. Kinyitottam majd a tartalmát a lány nyakába raktam. Egy kis nyaklány amin van egy szivecske. A szivecskébe bele van vésve a monogrammunk.

-Ez gyönyörű!-puszilta meg arcomat.

Lassan az ölembe húztam és együtt hallgattuk a tücskök ciripelését. Bentről éjjenzést hallottunk mire min ketten odafotdultunk. Az ablakban állt mindenki és ujjongott majd mikor észrevették hogy zavarnak, elmentek.
(T/N) elaludt az ölemben. Kint kezdett hűvös lenni ezért felkaptam és bevittem a szobánka. Felültem az ágyon majd az ölembe húztam az alvó lányt. Lassan én is elaludtam.
ÉLETEM LEG SZEBB NAPJA!










Nos remélem tetszett ez a rész is!
Bocsi hogy késtem de a másik könyvemmel kicsit többet foglalkoztam most.😔
Meme:

Na CSÁÓÓ!😄

Play again?  yes/no (SZÜNETEL)Where stories live. Discover now