Capitolul 31

1.2K 208 73
                                    


Octavian Popovici

Cine s-ar fi așteptat ca în decurs de 24 de ore totul să se schimbe așa drastic? Ziua de azi ar fi trebuit să fie încărcată de bucurie și armonie, iar noi să ne bucurăm de tot ce ne oferă viața. Dar cum în viață lucrurile nu decurg așa cum noi ne dorim, această zi, deși a început perfect nu s-a sfârșit prea bine.

Mi-aș fi dorit ca azi să îmi petrec întreaga zi împreună cu Anastasia și familia ei, dar și cu sora mea și Asher. Când m-am trezit și am văzut vremea de afară, vreme demnă de anotimpul în care ne aflăm m-am bucurat enorm. Aveam în plan ca după masă să o scot pe Ana și să îi dau o mică bătăiță cu zăpadă, sau poate chiar să facem împreună un om de zăpadă.

Aș fi vrut să o trezesc imediat ce m-am trezit eu, dar am zis că este obosită după munca depusă ziua anterioară, așa că am lăsat-o mai mult. Iar când am văzut-o coborând scările și mi-am amintit scena petrecută cu o dimineață în urmă îmi vedea să o iau pe sus și să ne întoarcem în pat. Părul blond se vărsa în valuri pe umeri ei, iar ochii ei albaștrii ne cercetau atenți și privirea ei era plină de amuzament.

Adevărul e că dacă aș fi fost în locul ei, să văd atâția adulți strânși în jurul bradului, de parcă ar fi copii mici, m-ar bufni râsul și aș mai și glumi puțin pe seama lor. Dar ea, știind câte mai sunt de făcut și la ora aceea fiind mult mai deschisă la minte ca noi ne-a propus să deschidem cadourile după masă. Noi ne-am conformat imediat, cu toți știm că Anei îi place să dea ordine și nimeni nu o refuză.

Totul a decurs bine, până într-un moment. Ne pregăteam să servim masa, dar Ana nu apărea așa că am trimis-o pe Amalia să o caute. Iar când s-a întors însoțită de Andrada și încă 2 bărbați și o femeie, iar de iubita mea mi-a spus că părea puțin palidă și că a urcat la baie mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva. Totuși am rămas la masă și nu am plecat după ea, așa nu i-am alarmat și pe restul. A coborât și Ana în scurt timp și după privirea ei care nu mai avea nimic din fericirea pe care am citit-o azi dimineață mi s-a confirmat că ceva nu e în regulă.

Iar când am aflat că actualul iubit al Andradei este fostul Anastasiei mi-am dat seama că probabil nu se simte prea bine. Dar sub nicio formă nu m-aș fi așteptat ca ea să țină în continuare legătura cu el. Sau să se întâlnească, iar mie să-mi ascundă asta. A încercat ea să explice unele chestii, dar tot consider că ar fi trebuit să-mi spună de mai mult timp. Dacă într-o relație parteneri țin secrete unul de celălalt nu o să fie bine, acestea se află până la urmă, iar în cazul nostru s-a aflat în cel mai prost moment.

Mă tot întreb oare mai are sentimente pentru acel tip, sau a avut vreodată. Ea zice că l-a considerat ca un frate și nu a simțit pentru el absolut nimic. Dar parcă nu îmi vine să cred asta, adică l-am văzut cu ochii mei, nu am o atracție pentru bărbați, dar arată foarte bine. Iar femeile cred că se îngrămădesc la el, poate așa domnișoara psiholog va înceta să se dea la mine. Sper să mă înșel și relația celor doi să nu fie de fațadă, am impresia că încearcă să mă despartă de Ana, dar nu voi lăsa ca asta să se întâmple.

A trebuit să plec, nu aș fi vrut, probabil a înțeles totul greșit, dar nu puteam să o las așa, avea nevoie de mine. Iar eu i-am promis că o voi ajuta și voi fi alături de ea la greu. Și Octavian Popovici mereu își ține promisiunile.

De când a intrat prima oară în cabinetul meu am simțit că are nevoie de ajutor și doar eu il pot oferi. Eram în prima săptămână de școală și primele zile de când am deschis cabinetul, când ușa s-a deschis. Pe ușă a intrat o făptură scundă, cu ochii verzi și care părea foarte speriată. Dacă aș fi văzut-o pe hol, n-aș fi crezut că are vreo problemă, și probabil de aceea era speriată, nu dorea ca restul să afle și încerca să pară că este bine.

Matematica iubirii | Finalizată |Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum