N like no ( free cover + update )

126 22 3
                                    



Тъй като повечето от нас сме затворени вкъщи доброволни ( или не чак толкова доброволно) реших в следващите няколко дни да качвам корици, които мога да бъдат взети от всеки на който му хрумне идея по тях

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Тъй като повечето от нас сме затворени вкъщи доброволни ( или не чак толкова доброволно) реших в следващите няколко дни да качвам корици, които мога да бъдат взети от всеки на който му хрумне идея по тях.  Единственото условие ще бъде да бъдат използвани поне до две седмици и кредити в описанието ( а.к.а. cover made by sadreamer_01 :> ).

Също така ще кача работния файл на всяка корица в профила си в девианарт от където може да ги свалите безплатно. Това правя  с цел обучение. Ако имате някакви въпроси след като дръпнете файла може да ми пишете тук или там, няма никакво значение. Ще постна линк като първи коментар под тази глава. 

Замислила съм и няколко уроци за фотошоп като първи ще бъде този за camera raw филтър, който смятам  за доста полезен :D

◤WHO CARES? ◥ portfolio & resources bookWhere stories live. Discover now