Bölüm 11 - Ev Alışverişi

5.8K 409 189
                                    

“Mr. Malfoy odasında mı Jimmy?” Kır saçlı adam başını sallarken Hermione kapıyı açıp sekreter masasına baktı. Boştu. Gözlerini devirip karşıdaki odanın kapısına gitti. Bir iki tıklatmanın ardından cevap beklemeden içeri daldı. Görmeyi umduğunu göremezken kaşını kaldırdı. Dekolte takım giymiş kabarık saçlı sarışın sekreter sandalyenin arkasından eğilmiş Malfoy’a kendini göstermek istercesine dosyaları işaret ediyorken Malfoy tiksinmiş gibi yüzünü buruşturuyordu. Bakışları kapıya döndüğünde Hermione onun gözlerinde bir parıltı gördüğünü sandı. Malfoy ayağa kalktı.

“Tamam Mrs. Watson. Sonra ilgilenirim. İzninizle,” ilerleyip Hermione’ye sarılırken “teşekkür ederim.” Diye fısıldadı. “Hoş geldin hayatım. Öğle yemeği için mi geldin? Tamam, çıkarız şimdi.” 

Sekreter iç çekip dosyaları toplayarak odadan çıkarken Hermione’ye başıyla selam verdi.

“Her zaman kıçını kurtarmaktan sıkıldım Malfoy.” Malfoy sekreter çıkınca Hermione’den uzaklaşıp masasına yaslandı.

“Bir şey mi oldu?” Hermione neresinden başlayacağını bilmiyormuş gibi kafasını kaşırken ilerleyip adamın koltuğuna oturdu.

“Karını özleyip ona bir öpücük vermek istemişsindir diye düşündüm-“ 

“Granger.” Hermione sıkıntıyla yüzünü buruşturdu.

“Sana ihtiyacım var Malfoy.” Malfoy kolundaki saate baktı.

“Weasley ile buluşacağım. Evde konuşsak?” 

“Eve gitmeyebiliriz.” Malfoy kaşlarını çattı.

“Bir öpücük yüzünden evden mi kovuldum? Granger anlık bir şeydi. Ortam çekici geldi. Hamile kalmadın ya!” Hermione rahatsızca yerinde kıpırdandı.

“Konu o değildi ama açıklaman iyi oldu. Şey, kuzenim evleniyor.” 

“Bunun evimizden olmamızla ne alakası var?” Hermione dudak büzerek ona baktı.

“Bizi düğünü verecekleri evine çağırıyor.” Duraksadı. “Birkaç günlük.” Hermione gözlerini kapatıp hakaretleri beklerken hiçbir şey olmuyordu. Malfoy’un bayıldığını düşünüyorken gözlerini açıp karşısındaki adama baktı.

“Eğer,” dedi Malfoy düşünceli bir şekilde. “sen güveniyorsan olur. Birkaç gün bu yılışıklardan kurtulmak iyi gelir. Ama orada beni Muggle’larla yalnız bırakırsan-” Hermione tuttuğu nefesi bırakırken ayağa kalkarak adamın saçlarını karıştırdı neşeyle. 

“O kadar gaddar değilim. Akşama en sevdiğin yemeği yapıyorum!” Adam gözlerini devirip kızı ittirdi.

“En sevdiğim yemeği bilmiyorsun bile sersem.” Hermione omuz silkti.

“Akşama evde bile değiliz zaten şapşal.” Adam sırıtırken masasının başına geçip oturdu ve bir kâğıda bir şeyler yazmaya başladı. 

Ben Evli Miyim? (Dramione)Where stories live. Discover now