Hst. 7

14 1 0
                                    

P.O.V Grell.

We zijn net terug in de herberg. ik loop ijsberend door de kamer. Niet te geloven dat William ons niet vertrouwt! Oké, ik ben wel onhandig, maar ik ben slim, sluw en snel! ik ben nog nooit betrapt terwijl ik een moord pleegde. en ik heb al HONDERDEN moorden gepleegd! Scarlet zit op het bed. ze klopt naast zich. "Ga zitten." ik ga naast haar zitten. we kijken naar Crash(die nu kleren aan heeft) die op de bank ligt te slapen. Ik sta op. Scarlet staat ook op, en gaat voor me staan. ze kijkt me verleidelijk aan. ik grijns. ze duwt me achterover op het bed. ze gaat bovenop me zitten en geeft me vlinderkusjes op mijn nek. ik doe mijn ogen dicht en geniet.

P.O.V Scarlet

Ik knoop het overhemd van Grell open, en ik kan zijn sixpack zien. ik kwijl bijna. Hij is ZO lekker! ik kus Grell op zijn mond. hij kust me terug. ik wil net mijn tong naar binnen laten glijden, als ik hoor dat er iemand door het raam klimt. Grell gaat in een klap rechtop zitten en ik flikker achterover. ik lig op mijn rug op de grond, met mijn benen omhoog, en mijn knieën en voeten hangen nog over het bed. ik hoor iemand keihard lachen. ik weet meteen wie het is. "Undertaker! What the fuck denk je dat je aan het doen bent!" schreeuwt Grell en hij rent op Undertaker af met zijn kettingzaag. Ik krabbel overeind. "Nee Grell wacht niet doen!" ik hou Grell tegen. hij kijkt me verstoord aan. "ik wil eerst weten wat Undertaker hier doet." Undertaker giechelt. "Ik had zin om te lachen, en jij bent grappig..." Zegt hij tegen me. ik kijk hem aan. "Dat was het? en daarom kom je door het raam klimmen om ons moment te verpesten?" Undertaker lacht. "Ja. Maar het was het waard, ik heb gelachen." ik kijk hem aan vol onbegrip. "Man, jij lacht overal om! je kon toch ook iemand anders lastig gaan vallen?" Undertaker haalt grijnzend zijn schouders op. "Ik wou jou graag zien..." hij komt op me af. Grell springt voor hem, met zijn kettingzaag in de aanslag. "Ga weg!" Undertaker giechelt, en verdwijnt net zo snel als hij verscheen.

P.O.V. Grell

Scarlet ligt op het bed. ze kijkt naar me. ik lach naar haar. ze lacht terug. Wat is ze zo toch ontzettend schattig. "Grell..." zegt ze met een knipoog. ik grijns. "Jaaaa..?" Scarlet glimlacht. "Zullen we verder gaan waar we gebleven waren..?" ik sta in snel op. "HELL YEAH!!" roep ik en ik spring bovenop haar.

Mission (almost) impossibleWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu