hoofdstuk 38

303 22 6
                                    

niall p.o.v.

gespannen zit ik met djenna en zayn in mijn kamer in het ziekenhuis. djenna ligt nog rustig tegen mij aan te slapen en zayn heeft vandaag te horen gekregen, dat hij naar 1 week in het ziekenhuis te hebben gelegen, vandaag naar huis mag! super leuk en goed nieuws voor hem! ik ben echt super blij voor hem! perrie komt hem zo ophalen. ik heb vandaag ook weer een gesprek. het kan zijn, dat ik na deze ook naar huis mag, naar 4 en halve weken! ik zou er echt heel blij mee zijn! ik ben het ziekenhuis echt zat! het eten is niet een lekker, en je mag nooit eten pakken waneer je wilt... dat is echt niks voor mij. ik zweer het! langzaam voel ik djenna naarst me bewegen en ze kreunt zachtjes. ik buig naar haar toe en geef haar een kusje op haar voorhoofd. "goedemorgen schat. lekker geslapen?" vraag ik. ik ga liggen en kruip tegen haar aan en sla mijn armen om haar heen. "I love you." fluister ik. ik geef haar nog een kusje op haar lippen. " love you to little nialler." ik voel me een klein beetje blozen als ze little nialler zegt. ze is zo schattig en lief als ze dat zegt. "je bent zo schattig honey." zeg ik glimlachend. ze opent moeizaam haar oogjes. ze kijkt me aan en glimlacht zwakjes. "ben je nog moe?" glimlach ik. ze knikt zachtjes. "slaap maar door als je wilt. ik maak je wel wakker als de zuster komt voor het gesprek." meld ik haar en geef haar een kusje. "truste babe." zeg ik. haar ademhaling word rustiger en ze slaapt weer. ik kruip dicht tegen haar borst aan, en kijk haar aan. haar rustige ademhaling maakt me kalmer dan ooit. voorzichtig haal ik mijn arm van haar af, en veeg een plukje haar uit haar gezicht. daarna geef ik haar een kusje en leg mijn hoofd weer tegen haar aan. langzaam maar zeker, wat overigens niet de bedoeling was, val ik in slaap.

ik voel een paar handen mij op en neer schudden. "meneer horan? wakker worden meneer. het is tijd voor uw afspraak." hoor ik de stem van de zuster. langzaam word ik wakker. "sorry dat ik in slaap ben gevallen." zeg ik en rek me uit. "geen probleem hoor meneer horan." zegt ze. "over 5 minuten komen we u halen." zegt ze. ze verlaat de kamer en ik kijk naar zayn. hij kan zijn lach niet meer inhouden en proest het uit. "wat is er zo grappig." vraag ik fronsend. "sorry dat ik in slaap ben gevallen." zegt zayn met een rare stem. okee, het was wel grappig. toch lach ik mee. "maar oke. ga djenna maar wakker maken! Misschien krijgen jullie wel goed nieuws." zegt zayn. hij wiebelt even met zijn wenkbrouwen. "Maat! hoe doe je dat toch! dat wil ik ook kunnen!" zegt ik. zayn grinnikt even.

ik draai me om naar djenna. "sweetheart, wake up baby. we moeten naar mijn afspraak." zeg ik fluisterd in haar oor. snel geef ik haar een kusje o haar wang. langzaam word ze wakker. "aahh cutie!" zeg ik zacht en geef haar nog een kusje. "kom je? de zusters komen binnen nu en 1 minuut waarschijnlijk ons ophalen." zeg ik. ze knikt even. daarna laat ik me voorzichtig los uit haar greep en schuif van het bed af. voorzichtig land ik op de grond met mijn voeten, wat heel even een kleine pijnscheut oplevert, die daarna meteen weer over is. snel loop ik naar de kast toe, en pak een joggingbroek. tja, je gaat niet in een boxer rond lopen door het ziekenhuis. net op het moment dat ik mijn broek aan doe, en djenna langzaam aan uit bed komt, komt de verpleegkundige terug. "zo meneer horan, bent u klaar?" ik knik. ik loop naar het bed toe en pak djenna haar hand. hand in hand lopen we langzaam naar de kamer waar het onderzoek gaat plaatsvinden.

djenna p.o.v.

na dat de zusters een aantal onderzoeken hebben gedaan bij niall, gaan we aan het bureau zitten. "zo meneer en mevrouw horan. ik denk dat mijn  collega het met me eens is, dat alles nu in orde is." zegt ze glimlachend. "u mag vanaf vandaag, net zoals uw band maatje meneer malik naar huis toe. let er wel op dat u niet te overbelast word, en slik elke dag de medicijnen gedurende de kuur nog loopt." zegt ze. ik kijk niall met een grote glimlach aan en kruip wat dichter tegen me aan. hij legt zijn hand tegen mijn hoofd aan en geeft er een kusje op. "gefeliciteerd meneer horan. u bent ontslagen uit het ziekenhuis. veel pelzier samen verder." zegt de andere zuster. allebei staan ze op, inclusief ik en niall. we geven eljaar even een hand en nemen afscheid bevoor ik en niall de kamer uit lopen. ik kijk niall breed glimlachend aan. "eindelijk naar huis." zegt niall. hij trekt me in een stevige knuffel. even blijven we zo staan. niall die zachtjes mij heen en weer wiegt. oohh wat hou ik toch van hem. even later laat hij weer los. hij kijkt me glimlachend aan en geeft me een kus. alweer zo een geweldige, net als de knuffel. "I love you djenna." zeg hij. "I love you nialler." antwoord ik hem. we geven elkaar nog een kus. "kom, dan gaan we je spullen pakken." glimlach ik. niall knikt en samen hand in hand lopen we naar de kamer. zayn kijkt op als hij ons hoort aan komen. "en?" vraagt hij. "nialler mag ook naar huis!" zeg ik blij. zayn's glimlach groeit. "ik zei het toch niall! ik wist het!" zegt zayn. hij schuift van zijn bed af, loopt naar niall en geeft hem een knuffel. "gefeliciteerd maat!" zegt hij. "jij ook!" zegt niall terug. "kom dan gaan we de spullen pakken. Zayn? kan perrie ons ook thuis brengen? er staat  nog geen auto en ik heb geen zin om iemand anders te bellen." zeg ik. "tuurlijk djen! altijd! het is geen probleem!" zegt zayn. ik glimlach naar hem en richt me op het inpakken van onze spullen.

niall p.o.v.

"eindelijk thuis!!!" roep ik hard door onze gang. ik snuif even de lekkere geur van thuis op. "ik heb het echt gemist! djenna?  is er nog eten?" vraag ik. djenna begint te lachen. "is dat serieus het eerste waar je aan denkt nu je net thuis komt juit het ziekenhuis?!" vraagt ze lachend. ik knik. "jaa djenna, dat is het inderdaad. ik ben niet meer ziek hoor, ik heb gewoon honger... zoals altijd." glimlach ik. "best, in de keuken in het kastje boven de aanrecht liggen nog wat dingen. pak die maar!" grinnikt ze. snel ren ik naar de keuken. jeeh! ik kan weer rennen zonder dat het zeer doet! ik glimlach breed en pak uit het kastje: 1 milka oreo reep, 2 zakken chips en een rol koekjes. overdreven, weet ik, maar eindelijk weer lekker FOOD!!!! snel pak ik een glas en nog wat cola en stompel terug  naar de woonkamer. ik spring over de bank heen en plof neer. ik zet het food dat ik net heb gepakt en het drinken op de tafel. daarna pak ik de afstandsbediening en zet de tv aan. ik zap even door als ik de deurbel hoor gaan. "DJENNA GA JIJ EVEN? IK HEB BANK ZAKEN!" roep ik. "IK KOM AL!" roept djenna terug. ik  grinnik en richt me weer op de tv. ik word weer verstoord als ik het liefste stemmetje ooit hoor.  "daddy." zegt een kleine meisjes stem. "HOPE!" roep ik  en spring op. hope komt samen met djenna, die haar handjes vast houd, de kamer binnen gestapt. ik spring op en ren naar mijn meiden toe. "heey schatje! ik heb je gemist grote meid! was het leuk bij ome liam?" vraag ik. ze knikt en glimlacht. "hope is  altijd lief niall! maak je geen zorgen." hoor ik liam zeggen. ik kijk op en neem hope in mijn arm mee naar lima. "thanks  bro! voor het opletten op mijn kleine meid." bedank ik liam. "ooh geen dank niall. zolang ze lief is, is het geen probleem!" zegt liam glimlachend. "komen jullie mee naar de bank?" vraag ik. "nee sorry niall,  we moeten zo naar de ouders van liam. karen is jarig. sorry." zegt tess. "ow gefeliciteerd bro! maar dan zie ik jullie de volgende keer!" zeg ik blij. ik neem afscheid van liam en tess en loop samen met hope en djenna naar de bank. "wat wil deze keline meid gaan doen?" vraag ik aan hope. "kleren!" zegt ze blij en ze klapt in haar handjes. "okee dan gaan we kleuren!" zeg ik vrolijk. ik zet hope op de bank en spring op naar de kast. ik pak een lading tekenpapier en veel kleurtjes". "is dit genoeg?" vraag ik lachend. "jaa" zegt hope blij. ik zie djenna grinniken. "niall gekko!" zegt ze lachend. ze schud haar hoofd.

djenna p.o.v.

niall is zo schattig met hope bezig. hope zit op zijn schoot en niall stuurt haar met tekenen. zo schattig. 2 schattige kindjes bij elkaar. niall is ook echt een klein schattig kindje! ik hou echt van hem! hij is zo geweldig en schattig! "djenna? wat gaan we vanavond doen?" vraagt niall. "we kunnen iets leuks gaan doen." antwoord ik hem. "wat dan?" vraagt hij nieuwschierig. "bios, uit eten, ow! ja! dat moeten we doen! vanavond is het pretpark hier in de buurt open! we kunnen er heen gaan! dan vragen we iedereen mee en houden we een geweldig avondje in het pretpark!" glimlach ik breed. "JAAA!!" roept niall als een blij kind! "tjonge jonge! je word echt nooit volwassen he!" zeg ik. "nope!" zegt niall glimlachend. ik kruip naar hem toe en geef hem een kusje. "love you." fluister ik in zijn oor en kunffel hem. "love you to sweetie." antwoord hij me. "heb echt zin in vanavond!" zegt hij. "me 2 babe! word leuk!" antwoord ik hem.

haai guys!!!!  nieuw hoofdstuk! ik zorg dat er binenkort nog een komt! helaas loopt het echt nog maar tot ongeveer 5 hoofdstukken en dan is het verhaal afgelopen... sorry babes! ik hou ook van dit boek, net als jullie, maar ik kan echt niet meer door! anders val ik terug op dezelfde onderwerpen... sorry!

maar, willen jullie dan please zorgen dat een van mijn andere boeken beter word? dan kunnen jullie je daar weer op verheugen... sorry babes!

xxx lisaaaaaaa

Why Again?! (vervolg op He's The Up When I'm Down)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang