Capitolul 5

5 0 0
                                    

Timpul trecea si noi ne apriam din ce in ce mai tare .Am aflat ca sentimentele tale fata de mine sunt aceleasi ca ale mele , însă din moment ce nu m-ai întrebat niciodată daca vreau sa fim împreună , nu am spus nimic . Petreceam mult timp împreună si vorbeam mult la telefon pana cand am aflat ca te-ai pus într-o relație cu altă fata asa ca am incercat sa te evit si sa vorbesc cu altcineva cu toate ca ma simțeam oribil. Marc , ne-am întâlnit într-o dimineață bineînțeles eu întârziind la ora de romana . Era dragut dar nu era ca tine si poate tocmai de aceea nu imi placea in felul asta de el , era prea ... nu stiu ..."vulgar"
Marc imi lasase pe gat o pata mare , violet , de toata frumusețea , spunea ca asa isi marcase el "teritoriul". M-am enervat pe el atat de tare incat am inceput sa tip la el. Se suparase pe mine iar eu am plecat nervoasă din parc . Nu mai vorbisem cu acesta pana cand nu i se făcuse "dor de mine" si isi ceruse scuze .
Am ajuns pe la jumătatea orei de romana , mi-am cerut scuze ca am intarzia si cu fermoarul gecii tras pana in gat pentru a nu lasa la vedere pata mov imensa pe care o aveam pe gat. Murisem de cald pana sună clopoțelul si profesoara părăsi sala de clasa.
Ale-Te sun de o suta de ori si nu răspunzi ! De ce mai ai telefon daca esti paralela cu el ?
Eu-Scuze, nu l-am auzit ii spun eu strangandu-mi lucrurile de pe banca .
Ale-Totusi unde ai fost ?
Mi-am desfăcut fermoarul de la geaca iar Ale a vazut pata mov de pe gatul meu.
Ale-Oh , am înțeles, Marc spune ea chicotind.
Eu-Mda, zic eu nervoasa
Ale-Ce ai ? Nu ți-a plăcut de el ?
Eu-Nu , nu am cum sa plac pe cineva care mă consideră un obiect , marcandu-si 'teritoriul" asa !spun eu aratand spre locul unde imi era mov gatul .
Nu a durat mult pana sa vezi si tu ce aveam pe gat . Ai devenit rece si distant , m-ai ignorat toata ziua . Am hotărât sa te las in pace cateva zile , pana cand am vazut ca erai online pe instagram si am hotărât sa iti scriu :
Eu -hey
Nu mi-ai răspuns asa ca am pus telefonul deoparte si m-am pus sa citesc .
In aproximativ jumătate de oră am fost intrerupta de sunetul telefonului meu pe ecranul acestuia apărând un nume care ma facuse sa zâmbesc
Seb-buna
Eu- Pot sa stiu si eu ce ai avut azi ?
Seb-Nimic
Eu-Atunci de ce m-ai ignorat toata ziua ?
Seb-Treaba mea .
Eu - .....
Seb-Ti-ai batut joc de mine...
Nu i-am mai raspuns si am sunat-o pe prietena mea ca sa ii povestesc ce vorbisem cu Seb , însă m-am enervat si mai tare atunci cand aflasem ca acesta era nervos pe mine pentru Marc . Credea ca suntem impreuna .
Am hotărât intr-un final sa ii raspund la mesaj :
Eu- Tu esti cel cu iubită si tot eu sunt cea care isi bate joc de tine?
Seb -Stii ceva las-o baltă si vorbește cu altcineva de acum !
Eu -BINE!!
Acestea fiind spuse,nu ne-am mai vorbit tot weekend-ul

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 01, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Cu capul între sentimente Where stories live. Discover now