♡1♡

2.2K 117 6
                                    

Autor pov.:
Noaptea, pe străzile din Seoul, își făceau apariția tot felul de 'creaturi', cum spun unii, care hoinareac și fac ce le taie capul. Hibrizii nu erau asa de mult văzuți pe străzi pentru ca erau putini dar și cei care erau faceau toate prostiile. Alergau, se jucau, făceau gălăgie, mizerie dar strângeau după ei, toți erau educați parca de mama natura.

Jimin îl fugare pe Taehyung printre blocurile înalte, la geamurile lor putând sa observi cum oamenii ii priveau cu o oarecare mila în timp ce ei se distrau. Știau orașul lor ca pe degetele lor de la picioare. Fiecare colt al blocurilor, fiecare ascunzătoare, fiecare punctulet ei îl știau. Ceea ce nu știau ei era  strada care când era plina când era goala și nu știai dacă e bine sa treci câteodată. Te putea lovi oricand o mașină. Iar de asta le era tare frica celor doi hibrizi. Mai treceau strada dar se asigurau foarte mult și atent sau treceau odată cu o alta persoana când aveau ocazia.

Astăzi era o zi oarecum speciala pentru cei doi hibrizi. Astăzi au găsit un loc unde oamenii le dau de mâncare o grămadă și le dădeau atenție micuților ceea ce ii încântă foarte mult. După ce s-au îndopat cu mâncarea de acolo cei doi au avut chef de joaca și au început sa se fugareasca și sa se joace. Totul era atât de amuzant. Tae fugea după Jimin care mai avea puțin și cădea pentru ca nu mai avea putere în picioare sa mai fuga. Iar atunci când se oprea, Tae se oprea și el la câțiva metrii distanta și aștepta ca micuțul Jimin sa își revină pentru a putea continua.

Asa era in fiecare noapte. Timp de câteva ore bune cei doi se jucau de zor și alergau cat ii țineau picioarele pana când oboseau și se culcau acoperiți de niște ziare rupte din gunoi. Dar în seara asta parca știau ca va fi ceva diferit. Lui Jimin ii veni un sentiment ciudat, unul de parca l-ar avertiza ca se va întâmpla ceva rău. Dar nu îl baga în seama sentimentul fiindu-i nefamiliar.

Cei doi nu au observat în timp ce alergau ca se îndreptată către șoseaua care momentan era goala. Jimin încă fuge de Tae care si-a luat ca arma un ziar mototolit  și modelat ca fiind o sabie lovind aerul cu ea în timp ce alerga după săracul Jimin care mai avea puțin și cădea pe jos.

Mai fug puțin pana când Jimin vede scăparea lui, pădurea. Jimin poate sa se urce în copaci datorita unghiilor lui mari și greutății pe care o are el fiind foarte slab. Și Tae putea sa se urce dar cu greu pentru ca el avea mai multa masa musculara și era mai greu ca și Jimin ceea ce ii îngreuna totul și ii era frica sa nu își piardă unghiile asa cum o făcuse o verișoara de-a lui. Verișoara lui ii povestise lui Tae despre incidentul în  care ea și-a pierdut ghiarele de tigrisor fiind prea grea ca să se urce într-un copac. Ghiarele ei au rămas blocate în scoarța copacului iar ea a căzut plângând de la impact și de la durerea din zona mâinilor. Nici în ziua de azi Tae nu credea ca i-au crescut unghiile. Nu vrea sa riște și sa faca o prostie. În schimb, Jimin nu avea nicio grija știind sigur ca el nu are cum sa își rupă unghiile fiind foarte ușor.

Jimin înaintează către șoseaua acum goala și trecuse strada în cea mai mare viteza apoi se repezi la un copac în care urca rapid și se așează pe una dintre crengile stabile ale acestuia.

Taehyung în schimb, nu are același noroc ca și Jimin și chiar atunci când trece el strada o mașină vine către el. Mașina se oprește la timp dar toată acțiunea care se întâmplase îl făcură pe Tae sa leșine de la sperietura. Doar văzând farurile puternice ale mașinii venind către el îl îngrozită pe loc și ii făcuse un nod în gat. Leșinase pe loc. Asa reacționa el la sitoatii de genul. Se speria mai tare, lesina.ceva venea spre el cu viteza, lesina.'Bau', lesina(😂😂😂😂)

Jimin coborî grăbit din copac și înainta grăbit către prietenul sau dar se oprii când văzu ca cel din mașină care aproape îl lovise pe Tae coborî și merse aproape de băiatul leșinat. Auzea cum acel băiat începe sa vorbească la telefon.
X:Ho-Hoseok...? A-am făcut ceva ingrizitor ș-și cred ca tu ma poți ajuta. E-e un hibrid, e-era sa dau cu mașina peste el și a-a leșinat...
Tace umpic apoi continua.
X: Ok, acum îl aduc.
Spune și își pune telefonul în buzunar apoi îl ridica pe Tae și îl pune pe bancheta din spate a mașinii. Se urca la volan și pornește spre.... Nici el nu știa unde. Decide sa urmărească mașina.
                                         ~~~
Jimin, după un drum lung în care a alergat după acea mașina, se oprii odată cu ea în fata unui spital. Se uita către mașina aceea și îl vede iar pe acel băiat cum îl ia pe Tae și îl duce în clădire. Jimin nu putea sa intre, ar putea sa îl vadă cineva asa ca se duse la geamurile clădirii unde se putea vedea cum băiatul acela cu Tae în brate stătea de vorba cu un alt băiat care era îmbrăcat într-un halat alb și parul lui fiind roșcat . Aceștia înaintează către o camera unde îl pun pe Tae pe pat și acel băiat roșcat începe sa îl examineze cu atenție. Jimin privea de la geam totul și se asigura ca nimic rău nu se întâmplă cu prietenul.

Îl vede iar pe băiatul care era sa îl loveasca  pe Tae ca își scoate telefonul și vorbește la el nu după mult timp închide apoi așteaptă. Nu după mult timp simte doua brate care îl trag brusc de la geamul clădirii căzând pe jos. Își ridica privirea și da de un băiat cu o față ca de pisicuta care era în picioare și se uita întrebător dar și urat la săracul Jimin care încă își freca funduletul de la impactul cu pământul rece. Băiatul se repezi iar asupra lui Jimin, luându-l pe sus și ducându-l în clădirea mare unde era prietenul lui apoi chiar în camera unde era și îl pune jos.
Y:Nu știu cine e, dar va spiona de la geam. Nu mi se părea normal asa ca l-am adus aici.
Cei trei băieți se uitau prima data cu ura la Jimin dar nu după mult timp privirea  lor se schimbarea într-una îngrijorată. Băieții au putut sa observe cicatricile de pe corpul băiatului prin hainele rupte de pe acesta care erau și murdare.

Jimin, în timp ce băiatul roșcat încerca să îi dezinfecteze o rana de pe mana, se uita lung la Tae care încă dormea dus. Băieții au observat asta și i-au spus.
X:Micuțule, îl cunoști?
Spune băiatul cu mașina și arata către Tae. Jimin aproba din cap și îsi lasa capul în jos, privind mana lui care acum era bandajata pe piciorul lui.
Y:Ok atunci, sa ne prezentam. Eu sunt Yoongi.
X:Eu sunt Jungkook.
R:  Iar eu sunt Hoseok. Tu cum te numești îngeraș?
Jm:E-eu.... Ăm... J-Jimin...
Jk(Jungkook) :Îmi pare bine Jimin. Pe prietenul tău cum îl cheamă?
Jm:T-Taehyung...
Jh(Hoseok) :Nu trebuie sa îți fie frica micuțule. O sa avem grija de voi și...
Atunci pe ușa intra.....

Carte noua, yeeey=)))))
Tot cu hibrizi, yeeey=)))))

Snow Tiger[[[[[KTh×JJk]]]]]Where stories live. Discover now