(1/2)

705 43 9
                                    




Chanyeol'un bir sırrı vardı. Ya da daha iyisi, bir sırrı vardı ama bir sır da biliyordu.
Bu sırların ikisinde de oda arkadaşı Baekhyun yer alıyordu.

Chanyeol eve ilk önce varmıştı. Yalnız olmaktan, özellikle de arkadaşlarını bir film ya da kızları seks için davet ettiğinde, tüm yere sahip olacağı için mutluluk duyuyordu.

Ama sonra bir gün Baekhyun ortaya çıktı.

"Sen Chanyeol musun? Merhaba, ben Baekhyun, yeni oda arkadaşın. Tanıştığımıza memnun oldum!"

Baekhyun'u hemen sevmişti. Komik ve çok tatlıydı. Ama en önemlisi özel yaşamına ve alanına saygı gösteriyordu.

Üniversitede farklı dersleri vardı. Bu yüzden nadiren evde karşılaşıyorlardı. Karşılaştıklarında da birlikte yemek yiyorlar, sohbet ediyorlar, bazen de ikisi de dışarı çıkmak için yorgun olduğunda birlikte film bile izliyorlardı.

Chanyeol kendilerini arkadaş olarak görmüyordu, bu onlar için fazlaydı. Ama çok güzel bir ilişkileri vardı ve onu oda arkadaşı olarak seviyordu.

Aynı zamanda Baekhyun'un eşcinsel olduğunu da biliyordu. Mevzu bir gece, lezzetli bir pizza ve birkaç biradan sonra ortaya çıkmıştı.

Chanyeol, önceki gece kızla çok gürültü olup olmadığını sormuştu, Baekhyun da kızararak hayır demişti.

"Biliyorsun, sen de birkaç kız getirmek istersen sorun olmaz."

"Düşündüğün için minnettarım ama birisini seks için buraya çağırsaydım bu kesinlikle bir erkek olurdu."

Endişeli bir gülümsemeyle demişti bunu Baekhyun ama Chanyeol derhal, bir sorun olmadığını anlamasını sağladı.

"Pekala, erkekler ya da kızlar, istediğini getirebilirsin." dedi göz kırparak.

O günden itibaren Baekhyun'un 'tipik düz davranış' dediği Chanyeol'un ve onun aktif cinsel yaşamı hakkında sıklıkla şaka yaptılar. Baekhyun eve birkaç çocuk getirmişti bazen ama bu çok nadirdi.

Sonra Baekhyun'un sırrını öğrendi Chanyeol. Kazara keşfetmişti.

Yanlışlıkla bir reklama tıkladığında bir porno web sitesindeydi. Ekranda, kapatamadan önce bir camboy ortaya çıktı. Canlı yayındı.

Çocuk pembe iç çamaşırı giymiş ve sadece gözlerini kapatan bir maske takmıştı. Islak sesler ve tatlı inlemeler çıkararak dildoyu emiyordu. Ama Chanyeol'un dikkatini çeken şey odaydı.

Çocuğun arkasında siyah bir muşamba vardı. Muhtemelen etrafı kapatmak için kullanmıştı. Ama Baekhyun gelmeden önce orada uyuduğu için o odayı bilen birine göre o yeri tanımak kolaydı.

Aklına gelen ilk düşünce 'Bu tür şeyleri onun odasında yapan bir arkadaşı var Baekhyun'un.' idi. Belki de kendi yerinde yapamamıştı, bu yüzden Baekhyun odasını kullanması için ona vermişti.

Ama sonra o anda Baekhyun'un odasında olduğunu fark etti.

Bu kadar yakın mıydı yani şovdaki çocuğa?

Sonra çocuğa daha iyi baktı, meraklıydı. Sahte penisin etrafındaki güzel pembe dudaklara baktı.

Bu ses...

Baekhyun'un arkadaşı değildi. Bu Baekhyun'du!

Dildo emen yarı çıplak oda arkadaşını izlediğini fark ettiğinde hemen sekmeyi kapattı. Ama o anda başka bir şey fark etti.

Şişkinliğini.

Onu izlerken sertleşmişti.

O günden itibaren Chanyeol'un çok da doğru olmayan bir sırrı vardı. O camboy'un, Baekhyun'un, fanı olmuştu. Düz bir çocuğun, dildolar emen, kendisini parmaklayan ya da vibratörlerle kendisini beceren bir çocuğu izlerken akşamlarını mastürbasyon yaparak ve harika bir orgazm geçirerek harcaması garip değildi. Ama o çocukla birlikte yaşadığı gerçeği garipti. Sabahları Baekhyun'a selam vermek, o sahte bir penisin üzerinde zıplarken onu izleyerek eline gelmesinden önceki akşamı düşünürken çok garipti. Bunu bildiğinden Baekhyun'un asla şüphelenmediğine emindi. Bu yüzden canlı yayınları boyunca yeri daha iyi gizlemeyi düşünmemişti. Sonuçta Chanyeol'un yüzde yüz düz olduğuna emindi ve bu yüzden bunu hiç izlemeyeceğini düşünmüştü. Ama yanılmıştı.



𝐜𝐚𝐦𝐛𝐨𝐲Where stories live. Discover now