1.Bölüm [O Yakıcı Bakışlar]

28K 693 303
                                    

Merhabalar! Uzun bir aradan sonra tekrar burada olmak muazzam bir duygu! Eğer hikayeme yeni başlıyorsanız size anlatayım en baştan neler yaptığımı.

Hikayeyi yıllar önce yazmaya ilk başladığımda gerçekten içimi ve duygularımı boşaltmam gerektiğinin farkında değildim. Bunun farkında olmayarak yazma hissi bir anda geldi içime. Karakterlerin isimleri belirdi ilk zihnimde. Daha sonra meslekleri, yaşadıkları yerler, olaylar hepsi isimlerine göre şekillendi. Çünkü bir bakıma bizim kaderimizde aynen böyle ilerliyor gibi geliyor bana, isimler her şeymiş gibi geliyor. Hikayemi ilk yazdığımda yetmiş küsur bölümde final yaptık. Sonra düzenlemeye aldım, bir kere daha baştan yazdım ve iki buçuk yılın ardından tekrar yazma kararı aldım. Çünkü ilk yazma dönemim fazla psikolojik bunalım ve yoğun stresli hızlı bir hayatla geçti. Şu an tam anlamıyla kurguyu oturtacağım, sağlamlaştıracağım dönemdeyim.

Onları bu kez bambaşka bir şekilde göreceksiniz. Hikayede bizi çok şey bekliyor. İlk bölüm bir nevi giriş bölümü, neyin ne olduğunu anladığımız bölüm olacak ama bilenler bilir Nisan'ı, hisleri doruklarda yaşar.

Ve Onur, benim koca adamım.

Ah, ne desem az kalacak. Okuyup, yazıp bakalım, ne dersiniz?

°•°•°

Bölüm Müzikleri;

#Barış Manço- Anlıyorsun Değil mi?
#Hadise- Aşk Kaç Beden Giyer
#Derya Bedavacı- Affet
#Gülşen- Bir İhtimal Biliyorum
#Atiye-Maazallah

°•1. Bölüm [O yakıcı bakışlar]•°

 Bölüm [O yakıcı bakışlar]•°

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

****

"Yeni yüzbaşı geliyormuş kızım, çabuksana!"

Gözlerimi sinirle Emir'e çevirip sabır çektim. Çünkü sabır çekmelik bir adamdı.

"Sen yengemin karnında dokuz ay nasıl durdun bilmiyorum Emir! Adam iki dakika beklese ölmez herhalde. Bigudilerimi açayım geliyorum!"

Süsümden ve püsümden asla ödün veremezdim.

"Ya altı üstü otogara bir adam almaya gidiyoruz niye bu kadar süsleniyorsun anlamış değilim!" diyen kuzenime baktım kaşlarımı kaldırarak.

"Bunu iki saattir saçımı ne yana yatırsam diye ayna karşısında poz kesen sen mi söylüyorsun Emir? Hayırdır üsteğmenim ilgi alanınız mı değişti yoksa?" Dudaklarımdan çıkan son cümlelerle sinirle yerinde tepindi.

Bende güldüm.

"Nerede görsem tanırım var ya! Tipik karacı seni." Dedi Emir.

Saçımdaki bigudileri tamamen çıkardığımda kollarımı önümde bağlayarak ona döndüm ve bir kaç adım attım ona doğru yavaş yavaş.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 21 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

VUR MEHMEDİMWhere stories live. Discover now