9. nenávidím Enise Ale Nechápu Proč Ho Deucalion Zabil

555 27 2
                                    

Nějak jsme se vloupal do první národní banky kde žije alfa smečka. Já byla jako záložní plán takže jsem šla do ústraní aby mě nebylo vidět . Derek, Scott, Isaac, Cora si stouply na jednu stanu okolo nás sa začala rozmísťovat alfa smečka.
,,Nejste sami" zavrčela Kali. Já vyšla ze svého útočiště a řekla
,,To nejsou"
,, Co by jsi ty bezbrana holka dělala vždyť nemáš ani zbraň. " pak se dvojčata začala spojovat v jedno obřího vlkodlak. Já je silou vůle odhodila.
,, vážně? " zeptala jsem se Kali. Ta na mě jenom zavrčela. A tak nějak se všichni začali prát. Ale na konec Enis s Derekem spadli z patra dolů na staré ale už nefunkční schody.
,, Neeeeeeeee" zakřičely jsme s kali na stejno. Já hned jako ostatní odešla ale trošku jinak já se proměnila v celého vlkodlaka a utekla do lesa. Poté jsem si převlékla do oblečení které jsem si schovala v lese, a přemýšlela proč.
Další den
Enis je živí, před chvílí ho přivezla smečka k Deatnovy. Dělal co mohl, vím to tak že jsem tam byla s ním. Ale pak přišel Deucalion, Deaton mu řekl zprávu o Enisovi. Deucalion mu (Enisovi) zarazil drápy do lebky a Enis byl mrtvý. Hned potom na to   odešli.
,, Minulost se opakuje " zašeptala jsem Deatnovy.

Flashback
Derek měl ještě jednoho strýce, a ten se také popral se smečkou Alf, a byl zabit s ještě jedním s Deucalionovy smečky, který později ožil. Jmenoval se Dylan a popral se s členem Alfa smečky Filipem. Nakonec je ukázalo že oba dva žili. Ale Deucalion zabil Filipa. Dylan potom byl sice hodně zničený ale přežil. A však později umřel při požáru Halů. Který stvořila Kate Argent kvůli které jsem odjela. Kvůli té která mi zničila vztah ovšem další požár Halů se už konat nebude protože skoro celý rod Halů umřel.
Současnost
,, Filip a Dylan "řekl Deaton.
,, ano a Derek žije"
,, sice nemám Enise rád ale nechápu proč ho deucalion zabil" řekl Deaton
,, Jako pošpinění smečky aby jeho smečka byla čistá, jako by to bylo pošpinění že deucalion nevyhrál "

Střepy minulosti /TEEN WOLF/Where stories live. Discover now