3. Csak egy barát!

207 11 0
                                    

Jaj Adrien még a vak is látja! A fiú egyre dühösebb lett és ökölbe szorította maga mellet a kezét.

Chloe én most inkább kimegyek!Ki indult a teremből, mikor a lány megfogta a karjánál és nem engedte el.

Láttam, hogy nézz rád! Adrien ekkor nagyra nyitotta a szemeit és kihúzta a karját a kezei közül.
És ha együtt is lennénk neked mi közöd lenne hozzá? Hagyj békén nem rád tartozik! Majd kiment a teremből és ott hagyta Chloet magában forrni.

A mikor kiment a teremből a fiú, látta hogy ott áll Marinette a barátaival, beszélgetnek és mosolygott. Lement a lépcsőn és oda ment Ninohoz beszélgetni, de közben néha a szeme sarkából figyelte Marinettet. amikor észre vette, hogy nézi őt Marinette Adrien szinte olyan lett, mint egy paprika. Nino oda ment Alyaékhoz és Adrien követte a barátját.

Hé Marinette! holnap után leszel tizennyolc! Mit kértél szülinapodra? Ekkor a zöld szeműnek kinyílt a szeme, mert el is felejtette.

Az én legjobb barátnőmnek lesz a legjobb bulija a világon! Tette hozzá Alya, majd át ölelte Marinettet.

Igazad van Marinette csak a legjobbat érdemli! És én fogom össze rakni a zenét! Nino levegőbe emelete ökölbe szorítva kezét.

A-adrien! Dadogta Marinette a fiúnak, aki nagyon meglepődött rajta.
E-el jössz a-a szülinapomra ugye? közben ökölbe szorította maga mellet kezét az idegességtől, mert félt mit válaszol neki.

Istenem ne dadogj már egy folytában már fáj tőled a fejem! Szólt bele a Chloe a lépcsőről és így Marinette még kellemetlenebbül érezte magát. A fiú inkább észre sem vette a Chloet és inkább Marinette kék csillogó szemeit figyelte.

Persze ott leszek! Mosolyodott el Adrien, és megfogta Marinette jobb vállát az egyik kezével és a másikkal tarkóját vakargatta.
Chloe nem bírta tovább nézni lement a lépcsőn és csapkodva lábait a földön oda ment.

Marinette Dupain-Cheng hagyd má... Adrien már nem tudta tovább tűrni arrébb tolta Marinettet és pár centivel Chloeval szembe meg állt.
Nem ártott neked semmit Marinette, de meg mondtam, hogy hagyj minket békén! Marinette értetlenül nézett a fiúra, mert sohasem látta még ezt az oldalát.

Ekkor Chloe nagyra nyitotta a szemeit és mozdulni sem bírt egy ideig, végül megfordult morgott egyet és fel ment a terembe. Adrien egy ideig nem is fogta fel a történteket. Becsengetés után fel mentek a terembe le ült a helyére, de mivel még soha nem beszélt így a gyerekkori barátjával, le hajtotta a fejét a padra a bűntudat miatt. Nino megfogta a padtársa vállát, hogy beszéljen vele.

Hé haver nyugi! Nem a te hibád! Nyugtatta a barátját, de a fiú még kellemetlenebbül érezte magát.
Tudom, hogy nem az én hibám, de kellemetlenül érzem magam, mivel sosem beszéltem így vele! Majdnem sírt ez miatt mikor Marinette szólt hozzá a mögötte lévő padból.

Chloe ilyen sajnos, de te ne érezd magad rosszul miatta, itt vagyunk mi a barátaid mindenben megértünk! És ha segítségre is van szükséged csak szólj nyugodtan! Majd lassan fel kelt a padból, hogy a fiú mellé menjen, a fiú ekkor fel kapta a fejét és Marinettere nézett, aki mellette volt addigra. Felkelt a padból és megölelte a lányt.

Köszönöm Marinette! Te vagy a legjobb barát, akire csak számítani lehet! Miközben ezeket mondta a lány pirosodni kezdett, majd el mosolyodott és át karolta Adrient.
Rám mindig számíthatsz! Alya és Nino is át ölelte őket, és A fiú nagyon jól érezte magát.

Nem sokára vége lett az iskolának, és Marinette elbúcsúzott a barátnőjétől és Ninotól. Adrien kilépett a kapun látta, hogy már várja az autó, de észre vette Marinette-et, majd kiabált utána. Ő hallotta, hogy valaki a nevét kiabálja hátra nézett és meglátta a szerelmét, hatalmas szemekkel nézett rá értetlenül, mert fogalma sem volt miért kiabált utána.

Marinette nem lenne kedved délután beszélgetni egy kicsit, találkozhatnánk mit szólsz? Közben a tarkóját vakargatta, mert kicsit kellemetlenül érezte magát.
P-persze mikor és hol? kérdezte a fiútól, közben ragyogtak a szemei az örömtől.

Mit szólnál az Eiffel toronyhoz mondjuk ötkor? Onnan akár még sétálhatunk is valahova! Közben az autóból dudált a testőre, hogy indulniuk kell, Adrien pedig intett neki.

Remekűl hangzik! Marinette majd ki csattant az örömtől, hisz Adriennel fog találkozni.
A lány színte ugrándozott hazáig, mikor haza ért adott a szüleinek egy-egy puszit és felrohant a szobájába. Tikki előbujt a táskából és a lányra nézett.

Elsem hiszem, hogy Adriennel fogok találkozni, olyan jó érzés Tikki! Mondta a kis piros lénynek, aki nagyon örült ennek, hisz a lány nagyon boldog. Akkor kezdet el realizálódni a helyzet Marinettben és pánikolni kezdett.

Most mi a baj Marinette? kérdezte a piros lény a lánytól, aki már majdnem a haját tépte.
M-mi van ha elrontok valamit a bénázásaimmal? kezével eltakarta az arcát. Nyugi kislány, túl reagálod az egészet! Nyugtata a kis kwami, de a lány még nyugtalanabb lett.

Marinette az egyik sarokban ült le és remegtek a lábai a félelemtől és felhúzta a térdiet a mellkasáig és a lábain összekulcsolta a kezeit.
Tuti megfog utálni!
Tikki lehajtotta a fejét és a padlót nézegette egy ideig.

Adrien haza ért, miután be lépett a kapun Nathalie állt a lépcsőn, hogy tudassa a fiúval az aznapi teendőit.
Mikor el kezdte mondani,akkor Adrien megkönyebbült, mivel arra az időpontra amit Marinettel beszélt meg nem volt semmi terv csak egy órára rá, mert kellet gyakorolnia a zongorázást.

Nathalie! Szeretnék a vívó edzés után az Eiffel toronyhoz menni!. Nathalie egy kis ideig még ott ált mozdulatlanul és Adrient nézte, akin látszott, hogy nagyon el szeretne menni oda. Kérem Nathalie had menjek! Nathalie a szemébe nézet és már látta, hogy csillog a szeme Adriennek.
Rendben van! Adrien ekkor elmosollyodott. Köszönöm Nathalie!

De itthon kell lenned időben a zongorán gyakorolni. A testőröd időben el megy érted a kocsival és nincs semmi kifogás.
Rendben megértettem! Adrien elmosolyodott, majd Nathalie hátat fordított és elmosolyodott.
Adrien fel rohant örömében a szobájába, majd egy kicsit le feküdt az ágyra.

Plagg kirepült a dzsekiből és Adrien feje mellé repült.
Milyen mázlid van, hogy el engedtek!
Adrien rá nézett majd a plafont kezdte el bámulni.
Igen nagy szerencsém van! Adrien el mosolyodott mikor ezt ki jelentette.
Szeretnék beszélgetni egy kicsit Marinettel! És nem csak hogy el vörösödött, de a szemei csillogni kezdtek és szinte vigyorgott.
Adrien te Marinettere gondolsz és mosolyogsz? Plaggnak nyitva maradt a szája mikor ezt kimondta.
Mi? Nem dehogy! Miről beszélsz Plagg? Rá nézett Plaggra fel vont szemöldökkel.
Adrien látszik rajtad, hogy bele estél Marinettebe! Adrien fel ült az ágyból egyenessen plagg elé és a szemébe nézett.
Csak barát Plagg! Kwami el némúlt.
Adrien elő vett egy sajtott és plaggnak nyújtotta.
Gyere mennünk kell! Nem lenne jó elkésni vívásról! Adrien fel pattant az ágy széléről és elindult a felszerelése felé, amit a táskában volt, majd a vállára kapta és Plagg el bújt benne, majd elindultak le a lépcsőn. Adrient már várta a testőre ezért elindult a kocsihoz a testőr pedig követte, majd beszálltak az autóba és elindultak.

Miraculous Párizs SzerelmeseiWhere stories live. Discover now