Kimse Ailesini İncitmez

219 19 10
                                    




Odada kısa bir sessizlik oldu herkes Stephenin baktığı tarafa baktı Stephen birkaç adım Lokiye doğru yürüdü "Loki Tesseractı senden isteyen kimdi".
Loki herkesin ona baktığı gördüğün de ğergin bir şekilde yutkun du bütün odada gözlerini gezdirdiğin de gözleri Thor da durdu gergin bir sesle "ben hatırlamıyorum" dedi.

Thor olduğu yerden Loki'nin önüne geldi iki adım önünde durdu öfkeli bir sesle "Loki bu oyun değil senden Tesseractı isteyen kimdi" dedi .

Loki şuanda öfkeden delirmek üzereydi diğerlerinin ona inanması umurunda değildi ama Thor'un ona inanması nı beklemiştim öfkesini bastırarak "Thor neden yalan söyleyeyim ki hiçbir şey bilmiyorum "dedi Loki Thor'un gözlerinin içine birkaç dakika bakıp onun gözlerindeki öfkeyi hatta nefreti hissetti.
Loki gözlerini Thor'un öfkeli mavilerinden çekip başını yere eğerek sesiz bir şekilde mırıldandı "tabi ya neden inansın ki ben onun gerçek kardeşi değildim" dedi kendi kendine.

Thor Loki'nin daha önceki gibi kendisini kandırma ya çalıştığını düşündü dahası şuan da arkadaşlarının önünde bunu yapmaya çalışıyor du Thor Loki'nin bu tavırlarından sıkılmıştı bi anlık öfkeyle Lokiye sert bir tokat attı Loki böyle birşey beklemediğin den birden dengesini kaybedip yere düştü.

Thor'un Lokiye vurduğunu gören bütün ekip ayaklanıp onlara bakmaya başladı Steve birkaç adım öne çıkarak uyarıcı bir sesle "Thor" diye ona bağırdı. Thor da öfkeli bir sesle "siz karışmayın bu onla benim aramda" dedi bütün ekip Thor'un ne kadar öfkelendiği ni anlıyor du sonuçta onlar kardeş ti bundan dolayı kimse birşey demenden sadece onlara baktılar.

Loki yerde acı içinde otururken gözlerinden akmak üzere olan yaşlarını koluyla sildi, birden kokunda hissettiği elle başını kaldırdı Thor onu kolundan tutup arkasında ki duvara sert bir şekile itmiş sol eliyle Loki'nin boynunu hafif sıkarak onu duvara yapıştırmış tı.
Loki Thor'un gözlerine bakıp onun ne kadar öfkelendiği ni ğörmüş ve onun yapacakların dan korkmaya başlamıştı gözleri tekrardan dolmaya başlamıştı kısık bir sesle "Thor sana yemin ederim ki bilmiyorum" dedi Loki boynundaki elin sıkıştığını hissedip çırpınma ya başlamıştı.

Thor şuan da Loki'nin yaptığı herşeyi hatırladıkça daha çok öfkelenip kendini kontrol bile edemiyor du karşısında ağlamaklı olan yeşil gözlere bakıp şaşırdı ğerçekten de doğruyu söylüyor olabilir miydi Thor arkasından gelen sesle oraya bakmıştı ki biri onu hızlı bir hareketle geriye itmiş ti başını kaldırdığın da kendi mavileri kadar koyu mavi gözlerle karşılaştı.

Chris Thor'un yaptıklarına dayanamamış ve Thoru geriye itip Loki'nin önüne geçmişti öfkesini bastırarak "yeter Thor birşey bilseydi zaten söylerdi".
Thor karşısında kendine meydan okuyan gence baktı arkasında yere düşmüş elleriyle boynunu tutan Lokiyle göz göze geldiğinde öfkelenip önündeki genci omuzlarından tutup odanın diğer ucuna fırlattı. Bunu gören Natasha koşarak Chrise bakmaya gitti Tony de birkaç adım öne atıp "Thor yeter" dedi.
Thor bu olanlara daha da öfkelenip Loki'nin önünde durdu "herkesi kandıra bilirsin ama beni değil söyle" Thor sağ elini havaya kaldırıp masanın üzerindeki mjolnir ı eline çağırdı ve havaya kaldırdı Loki başını yavaş hareketler le Thora çevirdi korkuyor du birşey söylemekten korkuyor du ne dese inanmıyacaktı onu burada öldürecek ti.

Thor öfkeli bir sesle ona bağırdı "Tesseractı isteyen kim" Thor'un elindeki mjolnir elektrik saçmaya başlamıştı buradan geri dönüş yoktu.

Arkadan bağıran Natasha "hey bu çocuğun nesi var" dedi bütün herkes arkada koltuğun üzerinde başını ellerinin arasına alıp çırpınan Toma baktı kimse ne olduğunu bilmiyor du Stephen hızlı bir hareketle onun yanına gidip iki eliyle onun başını tutu Tom ellerini indirip gözlerini ağır bir şekilde açtı Stephen birkaç büyülü söz söyleyip ellerini onun başından çekti "iyimisin" diye sordu Tom başını evet anlamında salladı daha sonra ayağa kalkıp Thor ve Loki'nin olduğu yere baktı gözleri Thor'un öfkeli mavileriy le buluştu.

Thor herşeyin yolunda olduğunu düşünüp Lokiye döndü öfkeli ve bi o kadarda bıkkın bir sesle konuştu "Loki Tesseractı isteyen kimdi"

"sana zaten bilmediğini söyledi neden ona inanmıyor sun"

Thor sesin geldiği tarafa bakıp Tom un öfkeli gözleriyle karşılaştı içinden Loki'nin onu bi şekilde kandırdığını düşündü ve onu umursamayarak önüne döndü ama Tom pes etmedi olduğu yerden gelip Thor ve Loki'nin arasına girdi Thor la arasında sadece iki adım vardı.

Bunu gören ekip üyeleri ne yapacağını şaşırdı evet Thor'un bunu yapması yanlış ama diğer herkes Lokiyi tanıyor du ve üstelik şu anda dünya tehlikedey di o yüzden herkes sesiz kalmayı seçmişti tabi bu genç hariç nasıl bir cesaret le Thor'un karşısına çıkmıştı ki az önce Chrise olanı kendisi de görmüştü.
Thor da buna şaşırmıştı ama bunu bi kenara bırakarak öfkeyle ona da bağırdı "çekil önümden senin de canın da yanacak yoksa" Tom onun neler yapa bileceğini biliyor du ama Lokiyi bilmediği birşey yüzünden öldürecek ti buna izin veremez di sakin bir sesle "bilmediği birşey yüzünden onu cezalandıramaz sın bu yanlış" dedi arkadan Bruce sesi geldi "Thor o haklı eğer Loki birşey biliyor olsaydı zaten söylerdi" Tony de ona katılıca sına birkaç adımda Thor'un yanına geldi ve elini onun omuzuna koydu "bak eminim o da olayın ciddiyetinin farkında dır ve" sesini alçaltıp karnı ağrıyor muş gibi konuşarak "belkide yaptığı şeyleri gerçekten de hatırlamıyor dur" dedi Tony bunu dediğine kendisi de inanamıyor du ama birşeyi fark etmişti Lokiyle ilk karşılaştığında gözleri maviydi ve asgarda onları tutukladık ların da onun gözlerinin aslında yeşil olduğu görmüştü tıpkı onun Clint e yaptığı gibi birşey di tabi bu onun teorisi o yüzden kimse ye birşey söylememeyi tercih etti.

Thor sakinleşmiş ve elindeki mjolnirı yere bırakmıştı Tony Thor'un sakinleştiğini anlayıp bakışlarını kenarda duran Chris ve Natasha ya dikti "Chris sen Lokiyi alıp odaya çık" dedi. Chris başını olumlu anlamda sallayıp Tomu arkasında yerde oturan Loki'nin kolundan tutup kibarca kaldırdı Loki başını yerden kaldıracak cesareti bulduğunda gözleri ona bakan mavilere kaydı Thor onu neredeyse öldürecek ti başını tekrardan yere indirip Chris le asansöre bindiler kapı kapanmadan son kez Thor bakmıştı, içinden 'kimse ailesini incitmez' diye geçirdi gerçekler onun canını çok yakıyor du ama bunu hiçkimse görmemişti .

İçeride oluşan kısa bir sessizliğin ardında Tony arkasında duran Bruce yanına gidip "Loki'nin asasındaki zihin taşını çıkarmanın bir yolunu bulmalıyız" dedi Bruce başını onaylar anlamda sallayıp "aşağıda laboratuvarda duruyor bi şekilde o taşı çıkarmamız lazım" dedi Tony başını sallayıp gözlerini odada gezdirdi Steve bakıp "Steve, Natasha ve Clint benimle gelin" arkasını dönüp Bruce bakıp "doktor sen aşağı in ben geleceğim ve " bakışları Stephen de durdu" sen de- "Stephen onun sözünü keserek" benim yapmam gereken işler var anlaşılan birileri birşeyin peşinde "dedikten sonra gene turuncu ışıklar dan yapıp portal açtı ve içinden geçtiğinde portal kapandı. Tony o gittiğinde gözlerini devirdi" neyde hadi gidelim " diyip hepsi odadan çıktı odada tek kalan Thor ve Tom du.

Tom birkaç adım gerileyip Thor dan uzaklaştı ve onun ona bakan gözleri dışında her yere bakmaya başladı kısık bir sesle " şey ben özür dilerim "dedi ve başını kaldırıp Thor'un sadece ona baktığını gördü  arkasını dönüp gitmeye hazırlanıyor du ki bileğinde hissettiği elle durmak zorunda kaldı daha ne olduğunu anlamadan Thor'un peşinden sürüklenmeye başladı Thor onu odasına getirip içeri fırlattı kapıyı da arkalarından kapatıp bakışlarını karşısında ki gence çevirdi soğuk bir sesle "sen ne yapmaya çalışıyorsun " dedi



Sıkıcı oldu değilmi ama sona doğru ğidiyor uz o yüzden birşey ler karışacak

Sizce Tom neden Lokiyi korudu

Tom Bilinmezin İçinde Where stories live. Discover now