-KİTAP FİKİRLERİ-

48 3 5
                                    

1-Dur!Ne?-Chatfic/Textfic

Konu:Bizim Çete'nin WhatsApp konuşmalarını anlatan bir kitap/alımlı.

2-Pink WaterFall-A Story About Us

Konu:Bizim Çete'nin bir orman içinde herkesin tek başına gece vakti ormanda dağın tepesinden akan pembe şelalenin yanına gitme maceralarını anlatan bir kitap,bu kitaptaki herkes birbirleriyle geçirdikleri anıları unutmuş olucak,bu kitabı eğer yazarsam benimle birlikte bu kitabı yazacak/yardım edicek bir kişi olmasını istiyorum,eğer bu kitap çıkarsa ve bu kitap da yazar veya yardımcı olmak istiyen olursa gerçekten çok mutlu olurum/alımlı.

3-Rain Of Candies-Los Candies Fanfic

Konu:Bu grubu unutan olmamıştır umarım?Eğer bu kitabı yazarsam Ketra senin yardımına gerçekten çok ihtiyacım olucak,bu kitapta Los Candies hergün okuldan sonra bir ağacın altında toplanıyor olucak ve sürekli,nedenini bilmeden Doğruluk ve Sırlar oynuyor olucaklar.(Seçilen kişi ya bir konu/soruya doğru cevap vericek ya da sırrını söyleyecek,kişinin doğruyu söylemediğini o ağaç gösterecek/söyleyecek böyle bir oyun var'mı yok'mu bilmiyorum ve araştırmak için üşeniyorum-)

4-DollHouse-Interactive Story

Konu:Bu kitapla ilgili söyleyebileceğim şeyler şunlar, seçimleri siz yapıyorsunuz ve her seçimin kötü ve iyi bir etkisi var,bu kitapta siz bir oyuncak evin içinde olucaksınız ve karşınıza çıkan her engeli bir seçimle ortadan kaldıracaksınız.

5-Bow & Arrow-G x G

Konu:Bu kitap yuri/lezbiyen içerikli(anlaşılacağı gibi) seçim yapıyorsunuz ve bunlar Maria'nın(sizin hoşlandığınız kızın) sizin hakkında olan düşüncelerini,güvenini etkiliyor olucak.(Bir oyundan esinlenmiş olucak.)

6-Brain & Veins-B x B

Konu:Bow & Arrow gibi bu kitap sadece yaoi/gay içerikli,yaptığınız seçimler daha ismini belirleyemediğim hoşlandığınız erkeğin düşüncelerini,güvenini etkiliyor olucak.(Bir oyundan esinlenmiş olucak.)

7- Must Fight For-A Girl & A Boy

Konu:Bu kitapta karakterlere kişilik,isim,rol,giyiniş ve görünüşü siz vericeksiniz.Bu kitabın ne hakkında olduğunu kitabın içinde tanıtım bölümünde öğreneceksiniz.(Bir oyundan esinlenmiş olucak.)

8-Eat & Swallow-G x B

Konu:Bow & Arrow,Brain & Veins gibi sadece straight/düz(kız ve erkek.)içerikli olucak.Bu kitabı iki kitap yapacağım ki erkek ve kız olmak isteyenler rahatça okuyabilsin.

9-Choose-Your Choice Of Fandom/Ship

Konu:Bu kitapta siz bir fandom ve ship önereceksiniz,her türlü(Aşk üçgeni falan)en çok oy'u alan fandom ve ship bu kitapta yazılacak ve siz de senaryolar ve bölüm fikirleri önerebileceksiniz.(Önerdiğiniz fandom'u zerre kadar duymasam'da,bilmesem'de araştırma yapıp yazacağım-)

10-Refuse Or Accept-Chatfic/Textfic and Story/Yandere Simulator(Male)

Konu:Yandere Simulator karakterlerinin cinsiyetleri değişecek ve 10 tane kişi size aşık olucak ve bir de Yandere.Harika!Sizin isteğinize göre seçimli veya seçimsiz olucak./alımlı

(Sonra eklenicek.)

Lütfen hangi kitabı istiyorsanız oy verin,teşekkürler!<3

Bu kitaba mallıklarımı yazmaya devam edeceğim,söz veriyorum. ;)

Nasılsınız?Kimin kafasına tavayı geçirmem gerekiyor?*elindeki tavayı eline vurur*HASSS-*sansüüürrrr*Görüşürüz!👋^^;👌

Nasılsınız?Kimin kafasına tavayı geçirmem gerekiyor?*elindeki tavayı eline vurur*HASSS-*sansüüürrrr*Görüşürüz!👋^^;👌

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 31, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

BENLE BİRLİKTE MALLIKLARIMA DOĞRU!!!Where stories live. Discover now