77. Lara kérlek...

1.4K 53 0
                                    

Liem.

Gyönyörű volt mint mindig de a szeme..a szemében félelmet láttam, aggódást és szenvedést.  Hiába mosolyog rám, látom rajta hogy nincs minden rendben vele. Felkapja a kutyáját amikor fel vette a kabátkát és úgy indult le a lépcsőn ahol az aggódó szülei vártak már minket.

- Biztos hogy el akarsz menni? ~ Kérdi tőle az apja .

Lara csak bólint mosolyogva mintha mi sem történt volna ..

- Rendben akkor menjünk, de ha rosszul leszel nem megyünk át Ameliaekhoz! ~ figyelmezteti .

El Kellett volna mondanom hogy anya lebénult.. ha meglátja mielőtt tudatom vele biztos hogy haragudni fog rám..Majd megpróbálom valahogy közölni vele.. A kocsiban hátul ültünk Hopeal,  vajon miért ezt a nevet adta neki ? Remény.. na mindegy csak megfájdul a fejem tőle.

- Gyere kis kutyim megérkeztünk.  ~ száll ki vele a kocsiból majd én is.

  A dokinál voltak egy páran , főként macskák voltak a váróba amitől Hope kicsit be bolondult . Vicces volt ahogy próbálta tanítani és kérlelte hogy ne ugasson .  Végre mi következtünk, be mentünk és a doki épp a kezét mosta.

- Üdvözlöm önöket ~ köszön nekünk, majd mi is .

- Hogy hívják a kis hópamacsot ? ~ kérdi viccelődve.

- Hope Shmit a neve ~ válaszolja büszkén Lara az "anyuka".

- Rendben Hope , gyere megvizsgálunk.  ~ veszi át és lerakja az asztalra. 

Megkér engem hogy fogjam meg egy pillanatra míg ide hozza az injekciót,  kirázott a hideg a szó hallatán.. Vicces hisz tele vagyok tetoválásokkal és mégis utálom a tűt. Ahogy vissza jött hátrébb léptem,  szegény kutya..megkapta a kötelező oltását,  chipet kapott és kiskönyvet.  Tíz percen keresztül hallgattuk tanácsokat és végre ki mehetünk.

- Én tuti nem jövök ide többet! ~ morgolódom .

- Ne csináld már! ~ lök oldalba Lara.

- Szegény szőrgolyó.. nézd meg most haragszik ránk! ~ viccelődök vele.

Felnevet majd beszállunk a kocsiba és egy telefonoshoz megyünk kártyáért. 

- Lara, anyával kapcsolatban szere..~ sose hagyja hogy végig mondjam!

- Liem tudom ! Gyere vegyünk neki virágot ~ ráncigál magával.

Olyan makacs ! Kiválasztott egy nagy csokor virágot majd beültünk a kocsiba és hozzánk vettük az irányt. Olyan izgatottnak tűnt.. Ahogy megérkeztünk átadta a kutyát hogy kitudjon szállni majd be mentünk. Anyám tolószékben ült apa pedig közelebb tolta hozzánk. Lara ahogy meglátta anyámat elsápadt...elejtette a csokrot..tudtam ! A francba !

- Lara..jól vagy szívem? ~ kérdi tőle aggódva anya .

Nem szól semmit csak sírni kezd .

- Lara..kérlek..én próbáltam elmondani neked de mindig a szavamba vágtál..~ próbálom megnyugtatni ami persze elég szarul sikerült..

Felvettem a a földről a virágot és oda adtam az apjának a kutyával együtt.

- Gyere Lara , ne sírj. Anya már várt rád.. ~ fogom meg a kezét óvatosan,  ki tudja mikor tör ki belőle a roham ..

- Amelia ..én úgy sajnálom..ez..ez..miattam van ! ~ hibáztassa magát és zokogásba tör ki .

- Lara ! Élek és ez a lényeg! Nem a te hibád,  biztos vagyok benne hogy a szüleid ugyan ezt megtették volna Liemert! Ne sírj bogaram . Nem haragszik rád senki . Boldog vagyok és újra oda ugranék. ~ közelebb gurult és megfogta a barátnőm kezét.

- Nem ! Ez az én hibám! És ha..ha..nem szakítom meg mindenkivel a kapcsolatom akkor újra megtörténik..és akkor ..akkor..az is lehet hogy ..hogy valaki miattam fog meg halni ! Igen ! Ez lesz a legjobb ! Tudom! Igazam van ! Meg kellett volna halnom ahogy mondta ..Ahogy mondta..nincs vége még..nem eshet baja senkinek miattam.. így van..~ össze vissza beszél szegény.

- Lara nyugodj meg , rohamod lesz így! Nem lesz senkinek semmi baja! ~ próbálom megölelni de nem enged a közelébe.

- Nem lesz senkinek baja ..mostantól Nem! Így lesz a legjobb ! ~ ismétli magát és össze esik..francba!

Gyorsan el kaptam mielőtt be verné a fejét.

- Ne haragudjatok Amelia..jobb lesz ha most haza viszem , Liem kérlek ülj be vele úgyis nálunk van a kocsid. ~ kér meg Harry , nem válaszolok csak bólintok.

Anya sír és biztos azt hiszi miatta van..ő még nem tudja hogy azok a barmok felhívták őt.. A kocsiba beszállva a sírás kerülgetett,  remélem nem gondolta komolyan a szakítást.. nem élném túl,  de ő sem ..

Egymásba Szeretve 1.Where stories live. Discover now