Намерих нещо и ме заболя дупето

239 54 15
                                    


Скъпо мое дневниче, Пинки. Намерих нещо. Мама винаги ми е казвала да не се ровя в чуждите вещи, но...днес го направих.

Като най - работлив, най - умен, най - мил, най - красив и секси, аз се грижа за чистота в дома. И понякога се налага да навляза в личните пространства на своите човекоподобни съквартиранти.

Внимателно и много съсредоточено чистех всяка една стая, обаче...влязох в стаята на своя принц. Моят крал, моето всичко. КИМ НАМДЖУН. Тук си представи, че пищя като най - яката какичка, получила поредния си подарък от GUCCI. КЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!

Прецених, че е добре да се държа професионално в ролята си на "камериерка" в случай, че е сложил камери в своята стая. Затова си навих панталончето, за да може прекрсния ми черен чорапогащник с малко дупчици и примки, да изпъкне. Чувствах се като смесица между една от подлите камериерки и Сузанита. Каква сила и блясък излизаше от мен само. Постарах се да покажа, с какво мама ме е дарила отзад и най - вече го правех към вратата на стаята в случай, че бъдещият ми съпруг реши да се появи. Все пак е добре да види нещо красиво като влезе. Ах, че съм щедър!

Обаче, докато чистех нощното му шкафче, забелязах нещо странно да стърчи от чекмеджето. Разбира се, преди да го отворя се извиних на майка ми и се прекръстих, за да може душата ми да си остане все така чиста и да не се омърси, заради това, че ровех в чужди вещи, а след това...го отворих.

ТАМ СЕДЯХА ПРЕЗЕРВАТИВИ В KING SIZE. КАТО ГО ВИДЯХ, ДУПЕТО МИ СЕ СТЕГНА И МЕ ЗАБОЛЯ.

Разбираш ли, че ако аз получа възможност да го пробвам в себе си...на мен ще ми отиде гъза? То ще стане черна дупка бе.
Но...за любовта се правят жертви, дори...*драматично и шумно преглъщане*...ако са страшно големи.

Моли се за моето сладко дупенце. 🤧

Джин с
натуралните устни 💋

Dear pink diary [k.sj + k.nj] [✔️]Where stories live. Discover now