S2 2. rész

4.5K 287 44
                                    

Bence nem lassított és én baromira élveztem minden pillanatát amikor az ajka az ajkamhoz ért. Éreztem a keze melegét a hasamon. Megragadta a pólóm alját és elkezdte felfelé vezetni. Kibújtatott belőle, de én sem tétlenkedtem tovább.

Átvettem az irányítást.

Egy heves csók alatt átfordítottam a hátára, és megszabadítottam a felsőjétől. Istenem milyen jól néz ki! Gondoltam magamban ugyanis már alig vártam ezt a pillanatot. Éreztem ahogy férfiassága teljesen megkeményedett, csak úgy mint az enyém. Vágyom erre a fiúra. Meg akarom kapni itt és most.

Bence szemszög

Fekszünk az ágyon félmeztelenül egymást csókolva. Hagytam hogy kivételesen Ádám legyen felül. Annyira szexi így, hogy szinte felfal.

Magabiztosan magamhoz húztam és átfordítottam a hátára. Ismét én irányítok. A kezemmel végigsimítottam a mellkasán miközben apró puszikkal leptem be egész felsőtestét. Folytattam tevékenységemet a hasa aljáig ahol végül megálltam, ugyanis nemtudom ő is annyira akar e engem mint én őt, mivel én már piszkosul akarom ezt a fiút. Övcsatját megfogva megálltam és kérdő pillantást vetettem rá. Mire szerencsémre Ádám bólintott egyet és bátorítás gyanánt megcsókolt. Több se kellett nekem. Övét kicsatoltam és erősen rámarkoltam combjára mire egy apró nyögés hagyta el a száját. Egyszerűen megőrít a hangja, a teste, ő maga. Heves csókokkal kezdtem ellepni alhasát és már húztam volna le a sliccét amikor az ajtó nekicsapódott a falnak.

A hangra mindketten felkaptuk a fejünket. Az ajtóra pillantottam és mikor megláttam ki áll ott egyben meg is könnyebbültem de fel is ment bennem a pumpa.
-Hoppá...megzavartam valami?-kérdezte vigyorogva Patrik. Bazdmeg, hogy ennek mindig a legjobb pillanatban kell ott lennie mindenhol.
Válaszul csak egy élve foglak felgyújtani pillantást vetettem felé majd a pólómért nyúltam. Eközben Ádám egy párnával próbálta eltakarni felsőtestét zavarában miközben rákvörös arcal a fal felé fordult. Hogy lehet egy fiú ennyire szexi és ennyire aranyos is egyben?
-Akkkkoorr...-törte meg a csendet Patrik- megyünk kajálni, vagy menjek egyedül?- mutatott ujjával a folyosó irányába.

Vettem egy mély levegőt és aztán lassan kifújtam...nem ütöm meg, nem ütöm meg, nem ütöm meg....barátok vagyunk, barátok vagyunk, igen....legjobb barátok.
-Mehetünk.- válaszoltam olyan hangnemben hogy arckifejezéséből ítélve a szíve is kihagyott egy ütemet.
-Jössz velünk? -fordultam az éppen a pólóját kereső Ádám felé.
-Kösz nem. Még át kell mennem Emmához.-válaszolta és felvette pólóját.
-Akkor majd este találkozunk- léptem oda mellé és füléhez hajoltam, hogy csak ő hallja amit mondani fogok- ezt meg...-tettem kezem fenekére-majd még folytatjuk-markoltam rá a félgömre. Istenem annyira jó segge van. Ellépve tőle adtam még egy puszit arcára és a folyosón toporzékoló Patrik felé vettem az irányt.

SzobatitokWhere stories live. Discover now