Bize bişey oluyor !!!

28 3 1
                                    

Ağaç evden çıktık . Herkes evine gitmek için ayrıldı .  Birkaç saat geçmişti . Vücut ısım artıyordu. Önce ateşimin çıktığını düşündüm . Sonra arkadaşlarım beni çağırdı . Herkes de bir gariplik vardı . Herkes bir şey söylemek istiyordu. Aslı birden kayboldu . Görünmez olmuştu . Herkes korkmuştu birde ne görelim , Rüveyda ' nın ellerinde elektrik akımları vardı ve canı acımıyordu .
Enes , ellerini kaldırdı ve birden  yağmur yağmaya başladı . Aras   havalandı , Adeta uçuyodu.  Şaşırmıştikki Sude şaşkınlığımıza şaşkınlık kattı . Kalktı birden demir olan sandelyeyi sanki bir kalem gibi kırdı .
Yusuf , birden büyüdü  dev olmuştu .Ve ben  ahşap kapıya dokundum ve yandı  .  Dilay desen   elini Sude nin kırdığı sandalyeye dokundu ve sandalye dondu Üzülelim mi mutlu mu olalım anlamamıştım. Bu olayı kesin o adamlar yapmıştı . Eğer eskiden olsaydı biz çoktan bunu anlardık.  Bunu kimseye söylememeye karar verdik. Çünkü söyleseydi insanlar bize sanki bir mutant mışız gibi davranırdı. Ne yapacağımızı bilemedik.

Beyaz VampirWhere stories live. Discover now