Mutluluk

131 11 13
                                    

Herkese selam! Yeni bölümümüz geldi. Yaptığınız yorumlar ve voteler için çok teşekkürler. 🙏
İntikamın yeni bölumleri her pazar yayinlanacak canlar. Hepinize keyifli okumalar diliyoruz.

20. Bölüm

Yine o uçuruma gelmişlerdi. Mert'in kim olduğunu söylediği , Nefes'in sevdiği adamın hayatta olduğunu öğrendiği o uçurum..

Hava çoktan kararmıştı. Arabanın ön kaputuna oturmuş uzakta yanıp sönen şehrin ışıklarını izlerken ikisi de sessizdi. Esen rüzgar Nefes'in saçlarının arasından geçip gidiyor. Genç kadının saçlarının dalgalanmasına sebep oluyordu.

Mert , gözlerini uzaklardan çekip sevdiği kadına baktı. O kadar güzel duruyordu ki.. Seviyordu. İnsan çoğu şeyi yanlış yapabilirdi belki ama yanlış hissedemezdi.. Her şeye rağmen bu kadını seviyordu !

Nefes gözlerini manzaradan çekmeyerek derin bir nefes verip konuşmaya başladı.

"Senden sonra.. her gün buraya gelirdim. Belki bulurum seni diye.
Ama bulamazdım. Özür dilerim sana yaptığım, yaşattığım o iğrenç şey için."

Sesinin titremesine engel olamıyordu. Hala vicdan azabı çekiyordu Mert'e yaşattığı o iğrenç oyun için.
Gözlerini manzaradan çekip kendi manzarasına baktı. Deli gibi sevdiği adamın gözlerinin en içine.

Sevdiği adamın elini tutup kaldırdı ve eğilip avucunun içine bir öpücük kondurdu.
Mert titrek bir nefes verdi.
Ne olursa olsun deli gibi seviyordu bu kadını. Onu ne olursa olsun kaybetmek istemiyordu. Ailesini kaybetmişti fakat onu kaybetmek istemiyordu.
Nefesin konuşmasıyla gözlerini manzaradan çekip Nefese baktı.

"Ben ne yaparsam yapayım sana yedi yıl önceki o olayı unutturamayacağım Belki de. Hep hatırlayacaksın ! Ama bunu bilmeni istiyorum ki sana yaşattığım olay için ben çok pişmanım ! Eğer yedi yıl önceye geri dönseydim.. o hatayı yapmak yerine elinden sıkı sıkı tutup seni hiç bırakmazdım. Senden sonra çok acı çektim Mert. Seni her yerde aradım her akşam rüyalarıma girdin. Ben bu kadar acı çekmişken seni düşünmek bile istemiyorum. Benden sonra ne oldu ? .+Niye okuldan gittin ? izini de kaybettirdin.. Ne oldu da yedi yıl sonra geldin ? Seni o kadar aramama rağmen bulamadım ama sen yedi yıl sonra pat diye karşıma çıktın. Ve bana ben o Mert'im demedin ! Üstelik evimizde benim korumam olarak çalıştın ! Neden daha önce değil de yedi yıl sonra çıkıp geldin ?! "

Nefes derin bir iç çektikten sonra uzanıp başını Mert'in omuzuna koydu. Boynuna yanaşıp kokusunu içine çektikten sonra boynuna ufak bir buse kondurup geri çekildi. Nefes'in bu hamlesi Mert'in afallamasına sebep olmuştu.

Seviyordu bu duyguyu Mert. Yedi yıldır unutmamıştı sevdiği kadını demek ki sebebi buydu. Nefesin de onu sevip unutmaması.
Mert gülümsedi. Nefes başını eğip konuşmaya devam etti.

"Seni kaybetmekten çok korkuyorum Mert ! Beni bırakıp gitmenden ödüm kopuyor. Ne olur , lütfen gitme. Bu sefer ben yaşayamam ölürüm ! "

Mert , Nefesi kolundan tutup kendisine hızla çekip sarıldı ve Nefes'in saçına bir öpücük kondurdu. Nefes tebessüm etti.

"Söz ver Mert ! Seni bırakmayacağım de ! "

Mert Nefesi biraz kendisinden uzaklaştırıp iki eliyle Nefes'in yüzünü avuçladı. Eğilip Nefes'in alnına bir buse kondurup alnını Nefes'in alnına dayadı.

"İki dünya şahidim olsun ki Nefes ! Seni asla bırakmayacağım ! Bizi bu saatten sonra sadece ölüm ayırır. "

"Yedi yıl boyunca ne yaptın ?"

İNTİKAMWhere stories live. Discover now