~8~

1.3K 119 99
                                    

Ben de..Ben de seni
seviyorum hitoshi..-8.bölüm

Ben öylece oturup ağlarken doktor çıktı kapıdan.. Hemen ayağa kalktım

"Doktor .. izuku.. iyi mi ?"

"Evet iyi.. Çok fazla yarası olmasına rağmen hayatta tutmayı başardık.. Yaralarını en iyi şekilde diktik ve dezenfekte ettik merak etmeyin.. Onu başka bir odaya alıcaz.. Orda bir iki gün dinlenmesi lazım sonrasında taburcu olabilir.. Geçmiş olsun "

Oh tanrım..  O iyiydi.. Yaşıyordu.. Artık göz yaşlarım üzüntüden değil sevinçtendi..

Birkaç dakika sonra onun odasına gittim.. Benim biriciciğim.. Meleğim mışıl mışıl uyuyordu..

Yanındaki sandalyeye oturdum ve onun güzelim yüzünü seyretmeye başladım.. Ellerimi seruma bağlı eline götürdüm.. Elini baş parmağımla okşadım.. Yüzümdeki tebessüm ile elini alıp dudaklarıma götürdüm ve öptüm.. Sonrasında elini nazikçe aynı yere bıraktım..  Gözlerimi kapattım ve derin bir nefes aldım.. Konuşmaya başladım..

"İzuku.. Tanrı'nın seni bana bağışladığı için çok mutluyum.. Seni seviyorum.. Bunu.. Bunu hiçbir  zaman sana söyleyecek cesareti bulamadım.. Ama anladım ki hayatta her an herşey olabiliyor.. Sana aşık olduğumu saklayıp ölmektense söyleyip de ölmeyi tercih ederim.. *iç çeker * Keşke sen de beni sevsen izuku.."

Gözlerim hala kapalıyken yanağımda bir el hissettim. Gözlerimi hemen açtım. Açtığımda bana gülümseyerek bakan bi izuku görmeyi beklemiyordum doğrusu.. Yanakları hafif kızarmış, gözleri herzamanki gibi parlarken bana hayatımda duyabileceğim en güzel cümleyi kurdu..

"Ben de..Ben de seni seviyorum hitoshi.."

-¥-

happy ending~

Bu kitap
11 Ağustos 2019 da yazılmaya başlanmıştır- taslakta
2 Nisan 2020 de yayınlanmıştır

Okuduğunuz için teşekkür ederim~♡

ETKİ ALTINDA // SHINDEKU//Where stories live. Discover now