Bölüm1~Laboratuvar

1.6K 54 15
                                    

|Yazarın ağzından|FLASHBACK

Eleven yeni bir deneyden geliyordu yine küvete girmişti ve o canavarı görmüştü.Artık kararlıydı.Buradan kaçacaktı.Aynı odada kaldığı arkadaşı 10 çok tatlı bir oğlandı.Açık tenliydi.Sarı saçları Eleven gibi tıraşlıydı.Eleven odaya girdiğinde yüzüne o tatlı gülümsemeyi takındı.
11:Buradan kaçmalıyız Ten.
10:Ama nasıl Eleven?
11:Senden bir şey istesem yapar mısın?
10:Bilirsin,en iyi arkadaşlar birbiri için herşeyi yapar.
10:Planını anlat.
11:Bir kaç saat sonra Brenner seni deneye götürecek.Sen ortalığı biraz karıştıracaksın ve bana zaman sağlayacaksın.Ben de o sırada güvenlikleri atlatacağım,borulardan kaçıp dışarı çıkacağım.Daha sonra birinden yardım isteyip seni almaya geleceğim.
Ten burukça gülümsedi."Tamam,sen nasıl istersen öyle."dedi.Ten buraya geleli 3yıl oluyordu.7 yaşında gelmişti buraya.Elevena sürekli dış dünyayı anlatırdı.Birbirine sarıldılar ve Ten Elevena baktı,Eleven da Tene,Tenin mavi gözlerine.Daha sonra kapı çaldı.Teni çağırdılar.Ten ilerleme gösteren deneklerdendi,giderken Elevena döndü ve"Seni seviyorum." (Yanlış anlamayın çocuk bunlar)Dedi. Eleven ona gülümsedi ve göz kırptı.Sıra planlarını uygulamaktaydı.Eleven Teni bırakacağı için çok üzgündü.Belki de planında anlattığı gibi geri dönemeyecekti ve Tene işkence etmeye devam edecekti.
Fakat Eleven bu düşünceleri kafasından attı ve borulardan sızdı.

FLASHBACK SON
(2 Yıl Sonra)
El Hooperın evinde kalıyordu,Hopper onun manevi babasıydı.Bir gün El kanter içinde uyandı.Rüyasında Teni görmüştü.Onu zindan gibi minik bir odaya kapatmışlardı.Ağlıyordu. El pijamalarını çıkardı ve kıyafetlerini giydi.Hopperın ona yılbaşı hediyesi olarak aldığı bisiklete bindi ve kuytuormana gitti.Laborutuvarın kapısına vardığında,sarı saçlı bir çocuk gördü.Kaçmaya çalışıyordu.Evet,o Tendi.İki çocuk,çok yabancı olmayan iki çocuk göz göze geldi.

~BÖLÜM SONU~
Açıklama dahil:247 kelime

Ortaokul Aşıkları|||STRANGER THİNGS|||~TAMAMLANDINơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ