Întâlnirea

300 16 6
                                    

Ma întorc sa vad cine este. Era Plesneala.
*Plesneala* Domnișoară Weasley! Ar trebui sa fii la somn!
*Ginny* Acolo ma duc.
*Plesneala* Mai repede!
Mă duc în camera și ma pun la somn. A doua zi ma trezesc fericita. Astăzi este vacanta de iarna. Când am ajuns acasa am luat-o pe mama strâns în brate. Luna a petrecut vacanta de iarna cu mine. Mergem amândouă în camera mea.
*Ginny* Luna! Când mergeam către A.D l-am auzit pe Plesneala zicand ca Cap-De-Mort cauta Bagheta de soc.
*Luna* Bagheta de soc face parte din talismanele morții.
*Ginny* Talismanele morții?
*Luna* Da. Nu ai mai auzit de talismanele morții?
*Ginny* Mama ne citate povestea.
*Luna* Baghetă de soc ii aparține lui Dumbledor.
*Ginny*Iar baghetă este ingropata cu Dumbledor.
*Luna* Sa speram ca nu o va găsi.
Ies cu Luna și plecam la masa. Îmi era dor de mâncarea mamei. Nu i-am spus memei nimic legat de fata și mana mea dar presimt ca știa. Zilele au trecut repede. Eu și Luna ne întoarcem din nou la Hogwarts. Nu i-am spus nimănui nimic de Harry, nici nu știam nimic de Harry. În fiecare zi ma gândesc la el. Sper ca și el se gândește la mine. Oare a aflat de talismanele morții? În ultimele zile de vacanta țin minte ca Luna i-a văzut. Hermione a pățit ce am pățit și eu la mana iar Harry știa de talismanele morții. Luna acum s-a întors la Hogwarts. Din fericire era bine. Ma duc sa vad ce mai face grupul A.D și îl vad pe Neville cu Harry, Ron și Hermione. Am vrut sa îl i-au în brate dar nu am putut. Nu era momentul.
*Ginny* Harry!
*Harry* Bună.
*Neville* Ce este Ginny?
*Ginny* Plesneala știe. Știe ca Harry a fost văzut în Hogsmeade.
Toți coboară scările pana în sala mare.
*Plesneala* Mulți dintre voi se întreabă de ce v-am chemat la ora aceasta. Am aflat ca mai devreme, în seara asta, Harry Potter a fost văzut în Hogsmeade. Acum, de vă încerca vreun elev sau profesor să îl ajute, va primi o pedeapsa pe măsura faptei sale. În plus, dacă se va afla ca cineva știa despre asta și nu a vorbit, va fi considerat la fel de vinovat. Acum... Dacă cineva știe ceva despre acțiunile lui Potter din seara asta, îl poftesc sa iasă în fata. Acum.
Harry iese în fata.
*Harry* Se pare ca în ciuda strategiilor tale devensive epuizante, ai o problema de securitate, domnule director. Cum îndrăznești sa stai în locul lui? Spune-le ce s-a întâmplat în seara aceea! Spune-le cum l-ai privit în ochi pe cel ce se i credea în tine și l-ai ucis! Spune-le!
Plesneala iese din încăpere. Toti auzim o voce. Era vocea lui Cap-De-Mort.
"Harry... Știu ca mulți dintre voi va doriți sa luptati. Sunteți chiar unii care credeți ca este înțelept sa luptati. Dar este o nechibzuinta. Dați-mi-l pe Harry Potter! Faceți asta și nimeni nu va fi rănit. Dați-mi-l pe Harry Potter și nu ma voi atinge de voi. Dați-mi-l pe Harry Potter și veți fi recompensați. Aveți o ora la dispoziție.
*Pansy* Ce mai așteptati? Să-l prindă cineva!
Mă duc în fata lui Harey ca să îl apar. La fel fac si ceilalți.
*McGongall* Toți Viperieni vor fi trimiși în temniță.

The Girl Who WaitedWhere stories live. Discover now