1'

33.4K 674 279
                                    

Biasınızın kıyafetlerini giyersiniz.

Chan
"Kıyafetlerim nereye kayboluyor sürekli?"
"Ups.."
"Yakalandın minik hırsız."
Kıyafetlerinin senin giydiğini biliyordu fakat bir şey demiyordu çünkü seni onun kokusu'nun içine ait görmek hoşuna gidiyordu.
Seni belinden tutup kendine çekip her zaman giymen için sana kıyafetler ayırdığını söylerdi.

Lee know
Genel de kıyafetlerini pek seninle paylaşmak istemezdi çünkü içinde çok güzel dururdun. Vücut oranlarını, ince belini belli eden t-shirtler giymeyi severdin ve seni topluluk alan da böyle gördüğün de sinirlenip ceketini üstüne fırlatıldı.

Changbin
Çoğu zaman onun kıyafetlerini giydiğin de içinde seni görmeyi severdi çünkü senin kokun sweat veya t-shirt'ün üzerine geçerdi. Seninle çift t-shirtler giymeyi klişe bulurdu ama seni içinde görmeyi severdi.

Hyunjin
Hyunjin genel de seni aşırı derece de kıskanırdı çünkü sen genel de ona yemek getirmek için veya ziyaret etmek için geldiğin de üyelerle birlikte olurdu çoğunlukla ve seni kimseyle paylaşmak istemezdi. Üyeler ise gıcıklığına senin ile dalga geçer üstüne çok yakıştığını söyleyip Hyunjin'i kıskandırırlar.

Jisung
O sana sürekli sincap desenli sweat veya t-shirtler alırdı çünkü sen onun sincabıydın. Senin ellerini sweat'in kollarının içinden geçirmeni çok severdi çünkü çok şirin olduğunu düşünürdü. Ama sen genel de onun gri t-shirtlerine takıntılı hale gelmiştin.

Felix
Felix seni böyle görmeyi çok severdi çünkü onun kıyafetlerin'in içinde minicik kalırdın ve buna bayılırdı. Seni kızdırmak için seninle dalga geçerdi, "hmm hanimiş minik Y/N? Göremiyorum seni!" diyerek dalga geçmeyi severdi. Ama genel de seni kucağın da gömlekleri ile otururken görmeyi severdi.

Seungmin
Seungmin genel de seninle kıyafet paylaşmayı sevmezdi çünkü onun kıyafetlerini başkasının giymesin'den hoşlanmazdı. Yine de seni kırmamak için bir şey demezdi ama bir süre sonra kıyafetleri ortalıktan kaybolunca seni tatlı bir şekilde uyarıp birlikte giymeniz gerektiğini söylerdi.
"Bebeğim senin ile bir anlaşma yapalım, şimdi kıyafetlerim artık ortalıktan kayboluyor bu yüzden beraber giyinelim tamam mı bebeğim?"

Jeongin
Jeongin seni ona ait olan kıyafetler ile görünce çok utangaç bir bebek olurdu çünkü sen ondan daha bebek olurdun. (Nasıl cümle bu amk ÖŞGÇŞFÇDKEKFKE) En çok seni gömlekleri arasında görmeyi severdi çünkü hem çekici hem de güzel olduğunu düşünürdü.

Lütfen oy verir misiniz? Cidden kırıcı oluyor böyle.

𝗦𝘁𝗿𝗮𝘆 𝗞𝗶𝗱𝘀 𝗥𝗲𝗮𝗰𝘁𝗶𝗼𝗻𝘀Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin