11.rész

5.3K 182 26
                                    


(Helloka előre közlöm, hogy aki Levi apja lesz ugye az animebe nem az. az ő apjáról nem tudunk semmit. Ezért egy másik karaktert vettem elő. )


Most hoztam haza Erent és máris elveszítem? Hogy lehetek ekkora szerencsétlen? Gondolhattam volna erre. Úgy látszik találkoznom kell apámmal. 

Össze pakoltam néhány dolgot amire szükségem lehet és azonnal el is indultam. Be ültem az autóba és hajtottam amennyire csak tudtam.  Az út 3 órás. Csak érjek oda időbe.


Eren szemszög:

Mikor felébredtem egy ismeretlen helyen voltam. Volt rajtam egy alsó és egy vékony póló. Vajon hol vagyok? Nagyon megrémültem és fogalmam sem volt mit kéne tennem Az ágytól nem messze volt egy ajtó oda szaladt és ütni kezdtem.

-Hahó segítség! Hall engem valaki?- kiabáltam de nem jött válasz. Végül abba hagytam a próbálkozást és leültem az ágyra. Vajon Erwin átrakott egy másik szobába? Vagy Levi megint oda adott valakinek. Nem bírom ezt. Mielőtt elkapott volna a sírás az ajtónál hangokat hallottam, majd az kinyitódott.  Egy lány nyitott ajtót. Szőke haja és kék szeme volt. 

-Ki vagy és hol vagyok?

-Annie vagyok és most én viszlek el a nagy Úrhoz. 

-Kihez? Ki az a nagy Úr?- néztem értetlenül.

-Levivel laksz és mégsem tudod ki ő? Biztos csak egy zsákmány vagy mi? Elég sokáig kihúztad. De azt hiszem ez itt nem fog sokáig tartani. NA gyerünk. - felrántott az ágyról és elkezdett húzni az ajtó felé.  

Egy hosszú folyosón vezetett végig. Míg nem elértünk egy hatalmas ajtóhoz. 

-Irány be. - kinyitotta az ajtót és be lökött rajta. Így sikeresen be estem a terembe. 

Egy mély rekedtes hang kezdett el gúnyosan nevetni. Felnéztem és egy őrült tekintetű ember nézett rám. Félelmetes volt. Kicsit hasonlított is Levire. Még fekete szárnyai is voltak mint neki.

-Hogy lehet, hogy egy ilyen kis gyenge rongyot tart magánál a fiam? - kérdezte. 

- A fia? Maga Levi apja?

-Hát ha a fiamnak nevezem , akkor valószínűleg az. Vagy tévedek? Mondjuk látszik rajtad nem tudsz semmit sem. Miért tartogatott téged a fiam? Csak nem baszni volt kedve? Hiszen annyi dugni való csajt küldtem neki? Azok ott vannak nála? 

-Ne-Nem tudok semmit. - megvoltam ijedve. Ez az ember félelmetes. Őrült a tekintete. 

-Szóval nem tudsz semmit. Az látszik is. De miért nem ölt még meg a fiam? De szerintem el fog jönni érted. Azt mondta  a csapat akit érted küldtem, hogy a szobájába voltál eszméletlenül. Tudod miért hozattalak ide? Erwin gondolom találkoztál vele az én kis alárendeltem. Mindent elmond Leviről mikor találkoznak. Na meg az ágyba is szokta hasznosítani magát. De gondolom nem bírta ki, hogy ne rakjon meg téged ugyanis rég nem találkoztunk. Biztos nagyon kivan éhezve, de majd megjutalmazom. Na de vissza térve. Úgy tűnik fontos vagy az én csemetémnek. De elhagyott engem amivel nagyon megbántott és ezt vissza kell adnom neki. Elveszek valami ami fontos számára, és az te vagy! Élvezd ki a hátra lévő életed. Most menj. 

Amit ezt kimondta Annie kinyitotta az ajtót Meghajolt az ember előtt majd kiráncigált a teremből. Vissza vitt a szobába. 

-Majd hozzák a vacsorát.-azzal ki is ment a szobából és magára zárta az ajtót.

Mikor kiment bele estem  az ágyba és azon gondolkodtam ami nemrég történt.

Levi szemszög:

Lassan oda érek. Remélem Erennek semmi baja. De ki vihette el? Halottam, hogy van egy nagyon erős félig démon félig ember parancsnoka apámnak. Ő a legerősebb. DE hogy? Mindegy is meg kell mentenem Erent mielőtt történik valami. 

Végre ide értem. Sietős léptekkel mentem apám szobája felé mikor is Annieval találkoztam. 

-Hol van az apám Annie?

-Ne tudom Úrfi nem rég beszélt egy gyerekkel. 

-Eren? szóval itt van. Hol van had halljam? 

-Sajnos azt nem mondhatom meg. Szigorúan titkos. 

-Bazdmeg a szigorú szabályokat.

Fogtam magam és tovább mentem. Nagy ajtó mi? Biztos itt van. Kinyitottam az ajtót. Tényleg itt volt. Fekete szárnyai kilátszódtak a köpenye alól. A szeme még mindig őrültséget sugároz pont olyan mint amikor elhagytam. 

-Köszöntelek itthon fiam.

-Ne nevezz a fiadnak Kenny!





Sziasztok remélem tetszett a rész, és nem lett olyan nagyon szar. 









A szerelmem egy ember  [BEFEJEZETT] Where stories live. Discover now