jess

14 3 1
                                    

Pöö!

tiiän ettei musta oo kuulunu täällä suunnassa ihan hirveesti nyt viimeseen muutamaan kuukauteen. Ajattelin vaan ilmottaa et oon elossa ja tulla taas vähän avaamaan asioita.

Oon ollu kohta 3kk lastenkodissa. Tääl olo on ollu tosi erillaista mut tää on auttanu tosi paljon. Meil emni kotona tosi huonosti ja mun itsetuhosuus kasvo niin paljon ettei äiti pystyny enää käsittelemään sitä kunnolla. Oon kuitenkin käyny kotilomilla ja nähny mun perhettä ja kotiudun varmaan kesäloman alussa tai sitä ennen. Mun ja äitin välit on jo paljon paremmat, mut valitettavasti hirveesti muu ei oo koko aikana muuttunu.

Mun itsetuhosuus on helpottanu tosi paljon ja mun mielenterveys on muutenkin parempi. Oon huolissani mun muutamast kaverista ja mun yks tosi hyvä ytävä on muuttamassa vähän kauemmas joten en nää sitä enää niin useesti. Koulu vie kans tosi paljon enemmän voimia kun normaalisti. Tosi monet kokeet korvataan isommilla projekteilla ja tehtviä tulee välillä ihan liikaa. Vaadin itteltäni tosi paljon koulussa ja se luo tosi isoja paineita. Haluisin nostaa mun keskiarvon takas yli 9 mut se ei oo hirveen todennäköstä tän karanteeni ajan takia.

Ja karanteeni ajasta puheen ollen. Korona on ihan perseestä. Koronan takii mun kaikki suunnitelmat on menny iha uusiks ja kesälläkään eivarmaan ihan hirveesti mitää positiivista oo. Ripari perutaan, partio leirit perutaan tai sit niitä siiretään ja jos en pääse Varkauteen mun sukulaisten mökille ja tapaamaan mun iskää sekä isovanhempia, saan varmaan jonkun hermoromahduksen. En oo nähny mun isää moneen kuukauteen ja se on tosi raskasta. Halusin nähä sitä enemmän mut nyt on korona ja se asuu muutenkin niin kaukana ettei viikonloppu käynnit oo oikein mahdollisia.

Mut toivottavasti teillä menee hyvin. Olis ihana jos kertoisitte vähän kuulumisia ja saatais joku positiivinen  keskustelu kommenteissa aikaseks.

ootte rakkaita! pus pus! voimii<3

~Suge

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 07, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

löpinöitä elämästäniWhere stories live. Discover now