1.12

1.1K 46 3
                                    


"Labas rytas" mama nusišypso, kai aš įeinu į valgomąjį. Keista matyti prie stalo sėdintį Brian.

"Labas" šypteliu ir atsisėdu prie stalo. Brian stebi mane nenuleisdamas akių dėl ko aš truputį išsigąstu. O jeigu jis žino? Giliai įkvepiu ir nuleidžiu akis į lėkštę. Pavalgiusi viską palieku ant stalo ir padėkojusi mamai nulekiu į viršų.

"Apie ką taip ilgai vakar kalbėjaisi su Zayn?" Brian nužvelgė mane piktu žvilgsniu. Šiandien išvykstam į trobelę ir jeigu Brian bus tokios nuotaikos ir seks kiekvieną mano žingsnį aš nieko negalėsiu veikti su Zayn. "Aš tikiuosi, kad tu esi pakankamai protinga ir nieko neslėpsi nuo manęs, Aalia, aš nenoriu, kad tarp mūsų būtų porų ar sekso draugų. Žinok, kad bet kada gali ateiti pas mane ir mes pasikalbėsim apie visas problemas" vaikinas šypteli. Mirkteliu jam.

"Jis tiesiog klausė ar man viskas gerai, todėl, Brian, nurimk" plačiai nusišypsau. Brian paima mano lagaminą ir nuneša jį į pirmą aukštą.

Apsivelku aptemptą, bordo spalvos suknelę ant petnešėlių ir baltus kedus paaukštinančius mane. Supratusi, kad atrodau gražiai pirštais perbraukiu per savo plaukus.

"Važiuosi su Zayn ir Levi" mano būsimas įbrolis šypteli įkišęs savo durną galvą pro duris. Nusišypsau jam taip pat ir lėtai linkteliu. Aš jį užmušiu.

Kai atvažiuoja Zayn, atrodo, kad pykstu ant jo dar labiau. Jaučiu kaip visa tiesiog degu iš pykčio. Juodaplaukis įeina į mano namų vidų ir mirkteli man pasisveikindamas. Pajaučiu kaip mano skrandis ima susitraukinėti. Suneriu savo rankas ties krūtine ir nuėjusi prie mamos ir Andrew su jais atsisveikinu. Taip, nors nebūsiu tik kelias dienas, tačiau aš daugiau norėjau sužinoti apie jų veiklas Prancūzijoje. Kai man tenka praeiti pro sumišusį dėl mano elgesio Zayn stengiuosi vengti jo akių. Savo lūpdažiu paryškintas lūpas suspaudžiu į vieną liniją.

Brian paima mano lagaminą ir įsidėjęs į džipą išvažiuoja pas Amelia. Juodaplaukis priėjęs prie manęs švelniai lūpomis prisiglaudžia prie mano skruosto. Nustumiu vaikiną nuo savęs ir savo piktu žvilgsniu bandau jį nudeginti.

"Nauja draugė ar Mitchelle?" vypteliu greitai išmesdama žodžius iš savo burnos. Zayn suraukia antakius, tačiau greitai nusišypso, galiausiai, supratęs, kad nejuokauju - surimtėja. Juodaplaukis stebi mano veidą lyg bandydamas išskaityti kažkokią informaciją iš manęs, tačiau jam ir tai nelabai sekasi.

"Prašau, važiuojam" vaikino pečiai pasikelia: jis giliai įkvepia oro į plaučius. "Pasikalbėsim važiuodami" Zayn sušnabžda ir padeda žingsnį link manęs.

Pirštais perbraukusi per savo plaukus praeinu pro juodaplaukį į lauką. Ar turėčiau nueiti ir apsimesti, kad nieko nesuprantu ar tiesiog pradėti rėkti ir išmetus ją iš automobilio dviese su Zayn važiuoti į trobelę. Giliai įkvėpusi nueinu prie automobilio ir atidariusi dureles atsisėdu vidun.

"Labas, aš Levi" vaikinas šypteli man atsisukus į jį. Labai gražiai sudėtas juodaplaukis savo tamsiai mėlynomis akimis žiūrėjo į mane. Pradedu juoktis, kai ateina Zayn pradedu juoktis dar labiau.

"Aš atsiprašau" išlemenu ir pažiūriu į savo juodaplaukį. Zayn šypteli. "Aš galvojau, kad Levi, tai mergina" šypteliu.

Važiuojant Zayn uždeda savo ranką man ant šlaunies privesdamas mano odą dilgčioti. Supratusi, kad už mūsų sėdi vaikinas, kuris važiuos su mumis į kažkokį prakeiktą namelį ir gali pasakyti - patraukiu juodaplaukio ranką nuo savęs.

"Viskas gerai" Zayn nusišypso pažiūrėdamas man į akis ir grąžina savo ranką atgal. Nuo tokio jo elgesio atsipalaiduoju. Atrodo, kad mano visas kūnas nutirpsta. "Gerai jautiesi?" nebegaliu kalbėti, todėl tiesiog linkteliu.

Jaučiuosi laiminga dabar turėdama Zayn šalia savęs. Džiaugiuosi, galėdama žinoti, kad per šitą mažą atitrūkimą nuo Portlando ir Mitchelle visą laiką galėsiu būti šalia juodaplaukio. Iškvepiu iš plaučių visą orą ir pasiėmusi telefoną paskambinu Megei.

"Mes vairuojam, mažute" Rikis nusišypso į kamerą. Labai greitai Zayn ranka nuo mano šlaunies dingsta. Suraukiu antakius. Fone girdžiu kai Meg keikiasi ir nervinasi, kad nepamena kelio, o Darren jai mojuoja rankomis.

"Perskambinsiu tau, Aalia" Megė prikiša savo veidą prie kameros ir nusišypso. Linkteliu ir nusišypsojusi padedu ragelį.

Pažiūriu į Zayn, kuris piktu žvilgsniu stebi kelią visiškai nekreipdamas dėmesio į mane. Iškvepiu visą plaučiuose turėtą orą. Kodėl jis šitaip elgiasi?

"Ar tu pavydi?" nusišypsau atsisukdama į jį. Juodaplaukis nužvelgia mane piktu žvilgsniu priversdamas pasijausti mane kalta. Zayn įsuka į degalinę, Levi apsidžiaugęs išlipa iš automobilio. "Tu pavydi!" cypteliu.

"Užsičiaupk" juodaplaukis pavarto akis. "Aš nepavydžiu" vaikinas savo pirštais pradeda barbenti į vairą. Tarp mūsų tvyro tyla.

"Nepavydi tai nepavydi" susmunku kėdėje ir nukreipiu akis į langą.

"Man nepatinka, kad jis tave taip pavadino" Zayn iškvepia visą turėtą orą. Ir atsisuka į mane. Suneriu savo rankas ties krūtine. "Nagi" juodaplaukis suzyzia ir savo pirštais suima mano smakrą. Atrodo, kad paskęstu jo akyse. "Velniškai noriu tave pabučiuoti" jis pradeda lenktis į mane.

"Pabučiuok" šypteliu.

Zayn pasilenkia link manęs ir suliečia mūsų lūpas. Jis savo liežuviu perbraukia per mano lūpų kontūrus ir nusišypso. Prisiglaudžiu savo lūpomis prie jo lūpų. Zayn pradeda judinti mūsų lūpas vienu ritmu. Uždedu savo delną jam ant skruosto. Vaikinas į savo ranką suima mano plaukų kuokštą, išjungia automobilio variklį, tačiau nepaleidžia mano lūpų nei akimirkai.

"Labas" nusišypsau jam į lūpas, kai Zayn suremia mūsų kaktas. Labai greitai jis vėl mane pabučiuoja su begaline aistra ir intymumu, kas priverčia mano kūnu nenumaldomai bėgioti šiurpuliukus. Liežuviu paliečiu Zayn lūpas, galiausiai dantimis sukandu jo apatinę lūpą ir patraukiu į save.

"Žinai, jei nebūtume dabar automobilyje aš tave taip stipriai pamylėčiau, kad negalėtum eiti kelias savaites" juodaplaukis mirkteli man ir atsitraukęs užveda automobilį. Pamačiusi, kad ateina Levi įsipatoginu savo kėdėje. Įlipęs vaikinas nusišypso.

Visos likusios kelionės metu mano ir Zayn rankų pirštai buvo supinti ir padėti ant mano šlaunies. Jeigu kažką jam jaučiu, tai noriu, kad ir jis man kažką jaustų.

Baby        ;    Where stories live. Discover now