17.

317 17 0
                                    

Г.Т. на Jungkook

Когато Mina ме целуна, се изненадах. Мислех, че ме мрази, ненавижда, но явно е точно обратното. Задълбочих целувката и я дръпнах по-близо към мен за кръста. Обичам това момиче! Побърква ме!

Г.Т. на Mina

Отделихме се от целувката и допряхме челата си, задъхани.
- Това значи ли, че и ти ме харесваш? - засмя се той, а аз се усмихнах и станах от скута му.
- Не.
- Какво?! - ококори очи.
- Каквото чу - тръгнах да сядам на мястото си, но той отново ме хвана за китката.
- Н-но ти току-що ме... - можех да видя разочарованието в очите му.
- О, да... за това... просто исках да пробвам - излъгах, правейки победоносна усмивка, издърпвайки се от хватката му.
Той ме погледна шокирано, но след това направи безразлично изражение.
- Окей, все тая - сви рамене.
- Какво? - сбръчках вежди. Не очаквах такава реакция.
- Казах "добре", няма значение, така или иначе - съсредоточи се върху палачинките си.
Какво ли се опитва да направи? Нещо е намислил.

Г.Т. на Jungkook

Направих се, че не ми пука, защото вече я чух вчера вечерта, след като си помисли, че спа, как казва, че ме обича. Мисли си, че може да си играе с мен. Е, госпожице Jeon, познай какво, аз винаги печеля всяка една игра. Включително и тази за сърцето ти.

Г.Т. на Mina

Игнорирах мислите си за Jungkook и смятах да си взема един душ. Качих се горе, съблякох се и влезнах да се къпя. Нямаше как да заключа, тъй като нямаше ключ за банята.
Тъкмо се наслаждавах на горещата вода, стичаща се по кожата ми, когато усетих две силни ръце около кръста си. Стреснах се и се обърнах рязко. Човекът бързо успя да ме притисне към стената, а аз преглътнах тежко.
- Все още ли ще отричаш, че ме обичаш? - приближи се към лицето ми. С крайчеца на окото си можех да видя, че и той е гол, което ме накара да се зачервя като домат. - Хах, дори да го правиш, тялото ти подсказва обратното - прошепна срещу устните ми.
- Тогава защо ти не ми помогнеш да ти призная? - устните ми оформиха лека половинчата усмивка, а той започна да се приближива все повече и повече до лицето ми. Тъкмо затворих очи, чакайки меките му устни да докоснат моите, но нищо не се случи. Отворих очи в шок и го погледнах объркано.
- Добър опит, но ще те накарам ти да искаш мен толкова, че сама да ми се нахвърлиш - намигна ми, усмихвайки се мазно, и излезе от банята.
Стоях на мястото си вцепенена. Да не би току-що, Jeon Jungkook, да ме предизвика? О, и още как. Добре, господин Jeon, но помни, че за тангото са нужни двама.

My Fucking TeacherWhere stories live. Discover now