12-partea a doua

1.1K 44 26
                                    

Situație : Te-a înșelat.

Namjoon

Ora 4:21. Efectul alcoolului începe să îl părăsească pe care băiat. O vede pe fata de lângă el, crezând inițial că ești tu, amintindu-și apoi ce s-a întâmplat. Aprinde lumina și o vede pe cea care a ruinat totul.
S-a îmbrăcat și primul lucru pe care l-a făcut a fost să se ia de șeful lui, cel care a venit cu ideea.
Apoi a plecat către apartamentul vostru, chiar dacă era doar 5 dimineața.
Regretul începea să îl apese. Nu știa cum îți va spune. Nu știa cum vei reacționa.
Descuie ușa și intră cu teamă. Dormeai liniștită, încă neștiutoare de faptul pe care l-a făcut el.
Te-a trezit încet, uitându-se încruntat la el, la ceas și apoi iar la el.
Ți-a luat mâna intr-a lui și a început să vorbească cu vocea tremurândă:
-Vreau să încep cu faptul că nu mai am demnitate. Nu mai am dreptul să mă numesc bărbat. Nu mai am dreptul să stau în fața ta. Nu ne așteptam niciunul din noi să fac asta. Însă totul se poate distruge din cauza unei singure persoane. Y/N, m-am îmbătat și m-am culcat cu altă fată.
Ai înghețat. Nu știai ce să spui. Ce ai fi putut spune. Ceea ce a zis el era adevărat. Nu îl mai puteai numi bărbat. Era beat. Nu era conștient. Însă nu ai putut ierta asta. S-a culcat cu altcineva. Nu era în regulă. Ți-ai tras mâna dintr-a lui și l-ai rugat să plece și să revină după amiază, pentru a își lua bagajele.

Jin

Te simțeai mai rău. Nu știai exact cât era ceasul, dar afară încă era întuneric. Aveai febră, tremurai de frig, în ciuda faptului că aveai o pătură groasă peste pijamale. Gâtul te ustura și îți era uscat. Ai încercat să te ridici, dar mai rău făceai. Te-ai uitat după Jin, dar nu sosise încă. Ți-ai luat telefonul și l-ai sunat, acesta nevorbind la telefon, fiind prea rușinat, dar a plecat acasă.
Ți-a oferit tratamentul de care aveai nevoie, te-a îngrijit și când erai mai bine, a decis să îți spună.
-Nu te mai pot privi în ochi. Am trădat ceea ce am jurat. Am încălcat ceea ce ți-am promis ție. Nu știu cum am putut. Ar fi trebuit să rămân lângă tine. Nu ar fi trebuit să mă rogi să plec fără tine. Nu am fost conștient că fac asta. Dar am făcut-o. Am dormit cu una din animatoarele de la club.
Stiai ce înseamnă asta, nu era nevoie să îți spună cuvânt cu cuvânt. Te înșelase. Chiar trădase toate promisiunile. Cum putea să îl mai privească acum? Cum putea să mai continue o viață cu el acum? Dar întrebarea e: ai mai putea continua o viata cu un om care a făcut asta? Răspunsul era nu. Nu puteai sta lângă el fără să te gândești la greșeala făcută. Te-ai intors cu spatele și l-ai rugat să plece. Ai fi vrut să plângi, dar deja te simțeai destul de rău, așa că ai decis să îți inăbuși lacrimile și să dormi.

Yoongi

Stăteai rezemată de perete, meditând asupra a ceea ce ai aflat cu câteva momente în urmă:
Ți-a spus că îi lipseai. Că ducea lipsă de tine, tot ceea ce îi făceai și că a căzut în plasa ei. Și-o trăsese cu prietena lui cea mai bună.
Nu aveai nicio reacție. Nu știai cum ar fi trebuit să reacționezi la asta.
-Cum ai putea continua o viață cu mine, când nu ne vorbim o perioadă și din cauza lipsei tale ajung să mă culc cu alta? Ce fel de bărbat ai putea avea lângă tine care face așa? Nu pot accepta să te supun la această rușine. Nu știu ce vrei tu, dar eu propun să încheiem această relație ca niște adulți, neputând să suport această vină stând lângă tine.
Doar ai aprobat printr-o mișcare a capului și a plecat. Te-ai uitat în urmă și nu mai erau lucrurile lui. S-a dus. Nu aveați să vă mai vedeți de acum. Nu aveați să vă mai sărutați de acum. Însă nici nu ai fi putut face asta, după ceea ce a făcut. Voiai să discuți si cu ea, sa o întrebi de ce a făcut asta. De ce i-a făcut avansuri când el iti ducea lipsa? De ce a acceptat afecțiunea altcuiva inafară de a ta?
Te-ai lăsat în jos și ai început să plângi. Abia acum ai realizat că a plecat și nu il vei mai vedea vreodată, iar motivul este că altcineva ti-a luat locul o noapte.

Hoseok

Era dărâmat. Era furios pe sine că a făcut asta. Se ura că nu s-a mulțumit cu cine ești, că nu ai fost de ajuns și că nu ai fost cum a vrut el la timp. Cum avea să îți dea această veste? Cum avea să îți spună motivul pentru care a făcut greșeala asta?
Se uita la tine. Te uitai la el. Nu știai de ce e așa de agitat.
Se uita în jos și a început să îți spună totul.
-Nu mi-ai fost de ajuns la acel moment. Nu mi-a plăcut cine ești, că nu îți place să ieși așa mult în public și că nu îți place sa fii în fața camerelor. Nu m-am gândit la timp la asta. Însă acum ce mai pot schimba? Te-am înșelat. O noapte, dar am făcut-o. Am cedat. Am crezut că mă va ajuta sau înveseli, dar m-a făcut doar să realizez că am pierdut ce era cu adevărat important pentru mine. Dar cu ce mai ajută acum? Nu vreau să trăiești știind asta, fiind vinovată că nu m-ai mulțumit. Nu îmi cer iertare, pentru că întâi trebuie să mă iert eu. Până atunci, rămâi cu bine și găsește pe cineva care știe cum să se bucure de tine cu adevărat.

Jimin

S-au întors. Erai bucuroasă că s-au întors, iar acum poți petrece timp cu iubitul tău. Însă ceva era in neregulă. Vedeai ura cu care el se uita la ea, iar ea la tine. Aveai un semn de întrebare. Cu ce greșisei? Cu ce greșiseră ea?
Jimin s-a pus pe vine lângă tine și a început să spună totul cu greu.
-Nu mă aștept să mai ai respect față de mine. Am ajuns unul dintre oamenii josnici, știu. Acei oameni care nu știu să prețuiască persoana de lângă ei decât când e prea târziu. O să plec eu. Nu e nevoie să ne mai întâlnim de acum. Nu pot să mai apar în fața ta. Te uitai șocată și cu lacrimi în ochi la amândoi. Când la Jimin, când la N/P. I-ai dat o palmă, fiind dezamăgita de ce a putut face și cu cine. Ți-ai luat lucrurile și ai plecat cu un taxi, nemaiputând sta nici o clipă alături de persoana lui.

Taehyung

Erai în pat, stând cu telefonul în mână și așteptând să apară Taehyung acasă.
Tocmai ai încheiat apelul cu fratele lui, în care ai aflat exact ceea ce făcea Taehyung. Îți spunea exact cum ii pune mâna pe talie, o trage mai aproape de el, o sărută și o aruncă în pat. Erai plină de nervi. Plina de supărare. Plina de dezamăgire. Dar cel mai mult voiai să știi de ce. Nu ai fost de ajuns? Nu era fericit alături de tine? Nu te-a iubit niciodată? Totuși, un om să se prefacă atât de bine și pentru o perioadă atât de lungă? Si totuși, de ce nu? Dacă are ceva important de obținut, probabil și-ar fi consumat toată tinerețea.
Dar cine știe de câtă distracție a mai avut el parte de când este împreună cu tine? Cine știe dacă atunci când se uita la tine o vedea pe alta? Toate gândurile îți sunt întrerupte de ușa trântită și de Taehyung care abia își putea recăpăta respirația.
-Deja știi, nu?
Doar ai dat din cap.
-Nu o să îmi cer scuze. Nu își mai are rostul acum. Totul e dus de râpă. Stiu. Nu înțeleg cum am putut ceda. Cum am putut să o ating fără să mă gândesc la tine, fără să îmi dau seama decât când era prea târziu.
-Pentru ca nu a fost dragoste adevărată, Taehyung. Dacă m-ai fi iubit cu adevărat, nu te-ai fi putut apropia de ea. Nu ai fi putut să o atingi fără să știi că eu te aștept acasă, neputând fi cu tine acolo din cauza că am piciorul rupt, de când am încercat să decorez casa pentru ziua ta. Nu ai fi putut să continui asta, fără să știi că asta îți va provoca despărțirea de cea cu care ai fost împreună 5 ani.
-Dar ceea ce simt pentru tine chiar e real.
-No more lies, please. M-am săturat. Ia-ți ce ai de luat și ieși din viața mea definitiv.

Jungkook

-Deci așa se repară o ușă, huh? Ai lăsat sacoșele jos și te-ai uitat cu silă la sora ta și iubitul tău care se sărutau.
-De cât timp se întâmplă asta? Ai întrebat. Asta nu era prima data. Nu era prima data când se comportau ciudat. Dar ai crezut că erau doar gânduri rele.
-Un an. Răspunde ea, făcându-te să oftezi.
De un an ești fraierita de cei doi. De un an, Jungkook este fericit pe ascuns cu o alta persoana, mai exact sora ta.
-De ce? Asta e tot ce vreau sa știu. De ce m-ai înlocuit pe ascuns? Iar tu de ce fix cu iubitul surorii tale?
-S-a întâmplat. Credeam că sunt fericit lângă tine. Ca am viata la care am visat dintotdeauna. Până am început să petrec mai mult timp cu ea și mi-am dat seama că sunt mai fericit. Nu e vina ta. E vina mea ca nu am știut ce voiam și că ti-am ascuns asta.
Te-ai întors și ai plecat, ti-ai făcut toate bagajele și ai plecat acolo unde se va opri drumul.

BTS REACTIONEAZA LA... #2Where stories live. Discover now