- Duyuru -

2.5K 116 17
                                    

Merhaba gençler! Final hakkında bir kaç şey söylemeliyim. Kitabımız 1 Ocak günü son bulacak. Yani mutlu bir noel sabahında kahvenizi yudumlayarak kitabın son bölümünü okuyabilirsiniz!. Bundan tam olarak eminim. 20 Ocak günü ise yeni kitabımın ''Tanıtım'' bölümü yayınlanacak. 

Peki ya yeni kitabım ne hakkında olacak? 

Arkadaşlar size yeni kitabımın ''Vampirler'' ile alakalı olacağından bahsetmiştim. Fakat bu hafta içerisinde düşünmeye vakit buldum ve bu fikri aklımdan sildim. 

Vampirler sizce de eskide kalmadı mı?

Şu an aklımda 10'a yakın yeni kitap fikri bulunuyor. 20 Ocak gününe kadar en iyi konuyu bulacağım ve size sunacağım. 

Hayalet kitabıma gelirsek ilk başlarda kitabın 50 Bölüm olmasından bahsettim. Bu fikir aklımda dolanıyordu. Fakat mantıklı düşünmek gerekirse 50 bölüm hem siz güzel okuyucuları , hemde beni sıkar diye düşünüyorum. Bu nedenle kitabımıza 35. Bölüm'de final yapmayı aklıma koydum.

Son bölüme kadar ne olacağını kafamda tasarladım. Şu an her şey hazır. Mükemmel bir final ile 1 Ocak günü sizlerle olacağım. 

Bu arada 22. Bölüm bu akşam yada yarın sizlerle olacak! 

Eğer yeni kitabın yine ''Paranormal'' konulu olmasını istiyorsanız yorum yapmanız yeterli olacaktır. :)

Düzeltme; 24.11.16
Selam gençler ben gelecekten geliyorum, yeni kitap yazmak yerine Hayalet'e devam ettim. Yani kitap bitti diye üzülmeyin Hayalet 2 Hala devam ediyor. Profilimden ulaşabilirsiniz. 💗

HayaletWhere stories live. Discover now