Karışık Aşk 1.Bölüm

3.3K 95 52
                                    

POWERPUFF GİRLS İLE ROWDYRUFF BOYS düşmanlığını bitireli 3 yıl oldu ve şuan 13 yaşındalar. Oğlanlar Mojo jojo'nun yanına yerleşti ve PPG'nin gittiği okula gitmeye başladılar.

Butch okulun futbol takımına girdi Buttercup futbol takımının kaptanıydı butch takıma girdiğinden beri buttercup ile iyi arkadaş oldu maçlarda birlik olup kazanıyorlardı.

Bubbles ve Boomer zaten anlaşıyorlardı Boomer'ın içinde Bubbles'a karşı bir şeyler vardı.

Brick ile Blossom onların iyi anlaşmaları 2 yıl önce başlamıştı. İkisi birbirine karşı bir şeyler hissediyordu ama sadece arkadaş gibi davranıyorlardı Brick Blossom ile 2 yıl önce anlaşmaya başlasada  o zaten 2 yıl önce ondan hoşlanmaya başlamıştı.

Blossom 1 yıl önce Dexter'ı sevmeyi bırakmıştı. Dexter'ın Olgayı sevdiğiniği öğrendiğinde yani Olgayı sevdiğini öğrendiğinde çok üzülmüştü bunu Noel günü öğrenmişti.

Nasıl Öğrendi? 

Noel günüydü Blossom canavarla savaştıktan sonra parka inip biraz geziniyordu birden tanıdık sesler duydu ağacın arkasına baktığında Dexter ve Olgayı görmüştü ikisi birbirine sarılıyordu Dexter ve Olga'nın aynı anda "Seni Seviyorum" demesi bir olmuştu. Blossom bunu duyduğunda çok üzülmüştü ağlicak gibi oldu. Ordan hemen uzaklaştı ve eve doğru uçtu uçarken göz yaşlarına engel olamadı uçarken göz yaşları yüzünden aşağıya doğru akıyordu. Eve vardığında koşarak odasına gitti Buttercup ve Bubbles onu göz yaşlarıyla gördü ve hemen odaya gittiler. Nedenini sordular Blossom kız kardeşlerine her şeyi anlattı. Buttercup ve Bubbles Blossom'ı öyle görünce üzüldü.

Bubbles: Bak kardeşim aşk böyle bir şey üzgünüm ama yapıcak bir şey yok , onu sevdiğini biliyoruz ama ikisi birbirini seviyorsa buna engel olamazsın.

Blossom bunu duyduğunda hemen evden dışarı çıktı uçarken ağlıyordu. Kardeşleri ile birlikte bazen rahatlamak için gittikleri ağacın yanına geldi. Noel günü o soğuk havada oturuyor ve ağlıyordu birden-

????: İyimisin? 

diye bir ses duydu. Kafasını çevirdiğinde arkasında Brick duruyordu. Blossom soğukta kızarmış yanaklarının üstüne akan göz yaşlarıyla Brick e baktı ve hemen göz yaşlarını sildi , titrek bir ses tonuyla 

Blossom: İ-iyiyim. dedi ve Brick yanına oturdu.

Brick: Galiba Dexter ve Olgayı gördün. dedi.

Blossom şaşırmıştı bunu nerden biliyordu?

Blossom: B-bunu nerden biliyorsun? diye sordu.

Brick: Sana bir şey vermek için seni arıyordum ve seni bulduğumda onları izlerken gördüm. Ağlayarak eve gittin ve buraya geldin , galiba Dexter dan hoşlanıyordun ama o Olga dan hoşlanıyor. Bence o çocuk seni hak etmiyor za- 

Zaten diyecekken hemen sustu ve kızardı ve utanmıştı. Blossom şaşkın gözlerle ona baktı ve gülümseyerek kızardı. 

Blossom: P-peki boşverelim o benim sadece arkadaşım başka hiçbir şey değil artık , sen bana ne verecektin?

Brick: Sana Noel hediyesi vermek istiyorum duygularını ve geçirdiğin zamanları içine yazmak istersin diye düşündüm.

Blossom Brick e baktı kızardı ve utandı.

Blossom : Teşekkür ederim. dedikten sonra hediyeyi açtı içinde pembe bir günlük vardı. Blossom gülümsedi. Brick Blossom'ın yüzündeki gülümsemeyi görünce oda gülümsedi Blossom Brick e baktığında kendisine bakıp gülümsediğini fark etti. Brick'in gülümsediğini görünce şaşırdı ve kızardı.

Blossom: Sana gülümsemek çok yakışıyor Brick .

dedi ve Brick kafasını çevirip kızarmaktan domatese döndü. Blossom ayağı kalktı.

Blossom: Artık eve gitmeliyim evdekiler merak etmesin takrar teşekkürler ve mutlu noeller. 

Dedikten sonra Brick e doğru eğildi ve ona yaklaşıp yanağını öpüp ordan uzaklaştı. Brick artık kızarmaktan domatese değil kırmızı bibere dönmüştü. İşte Blossom ile Brick'in arası böyle olmuştu.

ŞİMDİYE DÖNELİM

Normal sıradan bir gün Rowdyruff Boys evde video oyunu oynuyor. Birden bir ses geldi , sesler Mojo jojo' nun labratuvarından geliyordu.

Butch: Hey Boom gidip baksana ne olmuş.

Boomer: Ben niye bakıyorum gidip sen baksana.

Butch: Üşenmesem niye kalkmıyım salak

Sesler arttı Rufflar ayaklandı.

Brick: Hadi gidip bakalım aptallar.

Çocuklar labratuvara gittiler , ve Mojo'nun boyut makinesinin hareketlendiğini gördüler makine patlicak.

Brick: Çabuk saklanın patlicak. 

dedikten sonra hemen saklandılar , makinenin patlaması sisse neden oldu çocuklar sisten birbirine göremediler sis dağıldığında gördükleri şeyden şaşırmaktan ağızları kapanamaz oldu.

DEVAM EDECEK...


karışık aşkWhere stories live. Discover now