#WildRabbit - Poezie

97 5 0
                                    

PoetryRo vă propune o nouă activitate inedită menită să vă țină în priză până în ultima zi. #WildRabbit vine alături de noi cu o mare varietate de provocări. 

Pentru că ne dorim să celebrăm poezia și poeții de pe wattpad, aducem în atenția scriitorilor o tematică pe cât de simplă, pe atât de plină de înțelesuri: Iepurașul sălbatic

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Pentru că ne dorim să celebrăm poezia și poeții de pe wattpad, aducem în atenția scriitorilor o tematică pe cât de simplă, pe atât de plină de înțelesuri: Iepurașul sălbatic. Care este originea numelui și soarta acestui personaj? Cine este el? Ce gânduri are, ce emoții trăiește? De ce a venit și când va pleca?

Acestea fiind spuse, vă propunem scrierea unor poeme narative originale sau a unor cântece care să aibă ca și titlu "Iepurașul sălbatic" sau "Wild rabbit". Pornind de la această simplă alăturare de cuvinte, PoetryRo vă dă ocazia de a da frâu liber imaginației, lăsați-o să curgă în valuri și scrieți având această construcție în minte. Lăsăm creația la libera voastră alegere! 

 Lăsăm creația la libera voastră alegere! 

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Specificații

- Etichete recomandate: #PoetryRo, #wildrabbit.

- Limită de cuvinte: 100 - 300.

- Conținut matur: apelați la Ghidul de Conținut înainte de a posta ceva pe Wattpad. Conținutul matur nu este acceptat de această dată. Nu acceptăm nici promovarea violenței sau a agresiunii în general.

- Versuri: încadrabile în strofe, cu ritm, rimă, măsură. Sunt acceptate versurile albe și versuri libere.

- Program: 12.04.2020 - 30.06.2020

- Formular de înscriere: click AICI.

Lucrarea trebuie să fie nouă, scrisă în perioada specificată. Tipurile de ritm, rimă, măsură rămân la latitudinea scriitorilor, atât timp cât respectă criteriile menționate mai sus.

Așteptăm întrebările și specificațiile voastre în secțiunea de comentarii. 

Concursuri și ActivitățiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum