30.rész

519 15 0
                                    

Daniel szemszöge:

   Épp a sörömbe kortyoltam bele, amikor megéreztem egy kellemetlen személy jelenlétét...na valyon ki lehetett az? Természetesen Rachel embernagyságában. Magát illegetve ült le oda ahol Sam ült még 1 perccel ezelőtt. Alrébb húzódtam, hogy legalább kicsit megalázzam a nyomulását, de pechemre nem nagyon zavarta.

-Boldog szülinapot Daniel!-akart megölelni, de kezemmel eltoltam magamtól.-Most meg mi bajod van?- dühöngött.

-Nem vagyunk olyan jóban, hogy engem itt ölelgess és ha nem tudnád emlékeztetlek: nekem barátnőm van!- válaszoltam flegmán.

-Hát pedig annak ellenére ő egész jól el van más srácokkal.- próbált meg felhergelni, de nem fog az üres beszédével becsapni így csak megvontam a vállam.- Szóval amikor a plázában vásárolgattam, és megláttam egy fiúval a fehérnemű boltban beszélgetni majdnem egy órán át.....arról te is tudtál?

-Egy: ha azt mondod egy órán át akkor te kémkedtél nem igaz? És kettő: nincs semmilyen bizonyítékod.

-Hát pedig lefotóztam neked- s ezzel az arcom elé tolt egy képet, amin Samantha volt rajta, és egy számomra ismeretlen srác. Mjad lapozott egyett és ott még mindig együtt voltak, de ez a kép már egy órával később készült. A harmadik képen pedig pénzt adott Samnek az a srác.- Meg amúgy is, az én Danielemért mindent, hiszen ö nem érdemli meg, hogy olyan barátnője legyen aki megcsalja.- vihogott idiótán- valyon mit csinálhatott, hogy még pénzt is kapott?- itt már nem bírtam tovább azt a libát, és a nevetgélését, ezért ököllel az asztalra csaptam. Ö összerezzent, és egy kis idöre megnémult, de csak nem bírta végleg befogni.

-Azt hiszem még ide is meghívta azt a srácot, mert mintha láttam vo-

-Hol van?- szűrtem ki a szavakat a fogaim között, amitől még a hideg is kirázta, de nem tehetek róla, nagyon felment bennem a pumpa, hiszen utálom ezt mondani, de azok a képek félreérthetetlenek, hiszen Sam nem számolt be róla nekem, mert ha szólt volna akkor még jelenthetne mást is a szituáció, de az hogy teljesen eltitkolta... és különben is azt mondta, hogy Chloéval megy el vásárolgatni, és Chloe nincs ott, hanem helyette valami mitugrász srác csorgatja a nyálát a barátnőmre! Szét kell vernem annak a kis rohadéknak az arcát, hogy megtanulja hol a helye.- Szóval hol van?- tettem fel a kérdést már az arcába ordítva.

- Azt hiszem, hogy a nappaliban.- mondta remegve. Nekem több se kellett felpattantam és a nappali irányába indultam. Megálltam az ajtóban, majd végig pásztáztam a tömeget. Nem tudnám ezt az alakot összetéveszteni valakivel, hiszen vele megcsalt az én Samem! Meg is találtam a tömeg széle fele fűzögetett valamilyen csajt. Megállíthatatlan erővel indultam el felé, majd a falhoz löktem, és a pólójánál fogva emeltem feljebb a levegőbe. A meglepetségtől csak bámult rám.

-Te mertél hozzáérni a baratnőmhöz?- kérdeztem összepréselt fogakkal.

-Hát nem tudom melyik csajról beszélsz, mivel sokkal játszadoztam az elmúlt hétben. Ha érted mire gondolok.- emelte rám a tekintetét vigyorogva, de ez volt a lehető legrosszabb döntése, mert robbant nálam a bomba: Behúztam neki eggyet úgy, hogy az orra is elkezdett vérezni, majd tovább püföltem. Minden mérgemet és haragomat belevittem az ütésekbe, hiszen nem tudom elhinni, hogy Sam ezt csinálta velem. Teljesen el voltam keseredve.

Kelletlen szerelemTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang