Cesta Na Stadion A Marco

28 3 0
                                    

Do školy jsem šla jenom v pátek ale i tak to byla nuda nejvyššího kalibru už sem se těšila na sobotu.

Večer jsem si ještě napsala s pár lidmi se kterými jsem se seznámila a šla spát.

Druhý den ráno bylo fakt hnusně, pršelo a foukal vítr takže jsem se probudila v 8 hodin podívala, se ven a zabořila hlavu do polštáře. Usnula jsem a probudila jsem se až někdy na oběd.

Počasí bylo fakt nanic takže jsem ani neměla čas zajít do města a prozkoumat ho. No aby toho nebylo málo dnes jsem měla jít na zápas a ještě před ním se setkat s Marcem.

Odpoledne jsem byla doma sama táta byl v práci,tak jsem si sedla k počítači a četla co je nového doma. To byla fakt nuda taková že jsem šla dokonce ven...! !!!CHÁPETE JÁ KTERÁ NESNÁŠÍM ZIMU!!!!

Ve městě jsem tak trošku zabloudila a už bylo 17:15 .

Problém byl že na stadionu jsem měla být 17:30 a já stála někdy uprostřed města a nevěděla kam jít. Nakonec mi pomohl jeden kluk který mi ukázal cestu a dovedl mě před stadion jmenoval se David nebo tak nějak.

Jakmile jsem přebíhala cestu nevšimla sem si auta a srazilo mě bílé BMW. Byla sem tak omráčená, že jsem si ani nevšimla kdo z auta vystoupil. Pomalu mě zvedl a zeptal se, jestli mi něco není odpověděla jsme že ne teprve za chvíli mi došlo, že mě drží Marco Reus. Byla jsem okouzlená ty jeho boží vlasy ten usměv byla jsme v 7 nebi.

Po chvíli se mě zeptal nejsi ty ta holka co se se mnou chtěla před zápasem sejít?

Odpověděla jsem že ano a představila se Jmenuji se Emily White a on na to, já Marco Reus ale mě asi znáš usmál se. Byla jsme okouzlená jeho sladkým úsměvem.

Pak mě vzal k sobě do auta a vešli jsme do stadinu celé my to tam ukázal. Poznala jsem spoustu jeho spoluhráčů, asi hodinu jsme si povídali, procházeli a pak mě vzal do VIP zony, kde mi řekl že mohu zůstat na zápas. Byla jsme štěstím bez sebe ale radost brzo opadla když odešel aby se připravil na zápas.

Zápas probíhal celkově v klidu Dortmund vyhrál 4:0 nad Leverkusenem a Marco byl vyhlášen hvězdou utkání když 2 goly dal a na dva nahrál.

Chvíli po zápase za mnou doběhl nějaký kluk a řekl, že mě Marco chce vidět.Ani sekundu jsem neváhala a vyběhle za ním. Setkali jsme se až venku před stadionem.

Zeptal se mě jestli bych s ním nechtěla jít na večeři, ale já mu řekla podívej se jak vypadám musím si vzít něco na sebe ale on na to: jsi krásná i bez nich. Tato lichotka na mě tak zapůsobila že jsem na tu večeři vážně šla. Byl to můj nejlepší den v životě a tátovi ani nevadilo že jsem přišla pozdě když jsem mu vše vysvětlila.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 20, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Live fastWhere stories live. Discover now