EPILOG

416 17 11
                                    

O 3 měsíce později

JACK

Sedím nahoře na rampě a čekám až jsem moje polovička přijde a zpříjemní mi den. Dneska jsem měl opravdu perný den. S klukama jsme dolaďovali poslední úpravy nového alba a nafotili pár skvělých fotek.

Točil jsem si se skateem a u toho si broukal melodii naší nové písničky, která by měla co nejdříve vyjít. Rozhlížel jsem se do dálky a pozoroval západ slunce. Odtud ze zhora je krásný výhled na oceán. Miluju tohle místo hlavně když tu nikdo není. Můžu tu sedět a jen přemýšlet.

Z dálky sem přicházel dívka menšího vzrůstu a její hnědé vlasy létaly v culíku z jedné strany na stranu. Poznal jsem ji. Byla to ona.

,,Kudy se mám k tobě dostat?" smála se na mě a koukala na mě. Hlavu měla zakloněnou a já myslel, že si ji převrátí dozadu. ,,Vedle mě jsou schody," ukázal jsem napravo ode mě.

Na posledním schodu jsem ji nabídl pomoc. Přijala ji a já  ji pomohl nahoru. ,,Děkuju," řekla a políbila mě. Vždycky když mě políbí cítím jako bych měl motýli v břiše.
_

Naši první pusu a rande si pamatuji do nejmenšího detailu. Bylo to před dvěma měsíci. Nejsem žádný romantik, ale věděl jsem, že jí se to bude zamlouvat. Nejdříve jsem ji pozval na večeři do obyčejného bistra. Ano, tohle není romantické, ale věděl jsem, že to tam má ráda a já též. Seděl jsem tam a čekal na ni s jednou červenou růží. Stále nepřicházela a já se bál, že vůbec nepřijde. Ale nakonec přišla. ,,Zpozdil se mi uber," řekla a sedla si naproti. Růži jsem ji podal a řekl, že ji to sluší. Nic neřekla jen se začervenala a vybírala si jídlo.

Po jídle jsme se šli projít podél oceánu. Tam jsem to miloval já. Zapadající slunce a my dva. Oba jsme se báli udělat první krok, ale ona ten první krok udělala. Propletla si se mnou prsty a já věděl, že to myslí vážně. Snažil jsem se zakrýt úsměv a vypadat, že mě to nepřekvapilo, ale co si budem. Překvapilo.

Zastavili jsme se u lavičky a posadili se. Nevydržel jsem to. Nahnul jsem se k ní a políbil ji. Myslím, že byla trochu překvapená, ale začala spolupracovat. Poté, co jsme se odtáhli jsme mlčeli a drcli do sebe čelama a tak jsme zůstali nějakou dobu. Pak jsem ji doprovodil domu. A takhle naše rande skončilo.
_

Objímal jsem ji  a ona seděla mezi mýma nohama opřená zády o mou hruď. Hladila moje ruce a koukala se mnou do dálky. Byli jsme potichu. Pár polibků do vlasů jsem ji věnoval a ona se ještě víc schoulila.

,,Je pozdě. Měli by jsme jít," pošeptal jsem ji do ucha a opřel si hlavu o její rameno. ,,To už chceš jít domů? Mě se nechce jít do bytu, byla bych tam sama. Teda jestli nechceš u mě přespat," nabídla mi, ale já měl jiný plán.

Pomohl jsem ji se zvednout. ,,Sejdu to po svých, " narážela na můj skate, který jsem připravený, že si rampu sjedu. Uchechtl jsem se a připravil se k jízdě. ,,Sejdeme se dolee," vykřikl jsem a sjel dolu.

,,Nechceš si to zkusit?" zeptal jsem se ji dokud jsme park neopustili. ,,Ne, nechci se zabít," zakřenila se na mě. Miluju, když na mě dělá ksichtíky. Je roztomilá. ,,Půjdeme podél oceánu, tak můžeš jet po stezce, když jsi srab a nechceš jet rampu," chytl jsem ji za ruku. Vydal jsem se dopředu, ale ona zastavila. ,,Já nejsem srab," dupla si jako malý dítě. ,,Jsi můj malej srab," přešel jsem k ní a políbil ji.

,,Nasedni a já tě potáhnu," řekl jsem a položil skate na asfalt. ,,Já se odrážet umím. To jsem nezapomněla," podívala se na mě. ,,Dobře jak chceš, ale budeš na mě muset počkat u druhého mola," řekl jsem nabo spíš jsem na ni zakřičel, jelikož už se rozjela. Sledoval jsem ji celou dobu. Každý její pohyb a když zastavila podívala se na mě. ,,Nechceš se třeba proběhnout? Docela by jsi to potřeboval," křikla na mě a lidi, co okolo mě procházeli se na mě podívali jako na blbečka. ,,Co jsi to řekla?" rozběhl jsem se za ni. Nechala skate ležet a utíkala na písek. Neutekla moc daleko. Chytl jsem ji okolo pasu a zatočil s ní kolem dokola. Smála se a já taky. Pustil jsem ji na zem a políbil ji. Nikdy se toho nenabažím.

ChooseWhere stories live. Discover now