Some Other World-4

36 7 0
                                    

Sve je bilo tako cudno.Nikada nisam ni mogao pomisliiti da ce se desiti nesto ovako.

Mali mracni podrum..hm...

Kakva li je to sveska? Debela,prasnjava sveska stajala je na podu.Polako sam se primakao i uzeo svesku u ruje.Dunuo sam i veoma puno prasine je spalo sa nje.Najasljao sam se.

Dnevnik...ovo je...neki dnevnik!

Ovo je mozda neki znak.Mozda tu pise nesto o ovome sto se desava.

Ovo moram pokazati Gabriellu.

∆∆∆

Sedeli smo u mojoj sobi,dibro smo obrisali stari,prasnjavu dnevnik,a onda...odlucili smo da saznamo sta se krije u njemu.

"Vampire" ispisno crvenim slovima.Prosla me je nekakva jeza,ipak,siguran sam da to ima neke veze sa svim ovim.

"Dnevnik Dzerarda V."

Ne.Dzerard se zvao neki moj deda,pradeda,sta vec.Roditelji su mi pricali o tome.Ali nemoguce da je i on bio vampir,ili je ipak moguce.

Polako smo poceli sa citanjem.

-:"Zivot je cudan.Ipak,cudno je to kako gledam "kako umirem" a ustvari i dalje zivim.U ovom svetu sam mozda mrtav,ali u ovom drugom sam i dalje ziv...Znam da ce jednog dana i moj unuk,a i unuk mog najboljeg PRIJATELJA Edvarda."

To je sigurno Gabriellov deda.Na neki nacin,ovo mi je sve jos uvek cudno,izgleda...da nikada necu zapravo,stvarno umreti.

A ni Gabriell.Ipak,sta je sa roduteljima,nemoguce je da kriju od nas sve ove godine ove stvari,mozda i onni,tj.i oni su sigurno neka vrsta Vampira...

Znam da je nastavak kratak ,ali trenutno imam puno obabeza,pa ne mohu cesto da pisem nastavke i nove price,.Nadam se da vam se svidja,like,bote and comment.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 18, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Some other world ✺Where stories live. Discover now