𝟑.𝓕 𝓮 𝓳 𝓮 𝔃 𝓮 𝓽

655 11 0
                                    

Mielőtt elmentünk volna az egyetemre gyorsan beugrottunk hozzánk ,hogy átöltözzek.Anyu munkában,Lili suliban volt ,így otthon senkivel sem találkoztam össze.Márk a kanapén foglalt helyet míg én felszaladtam a szobámba ,hogy elkészüljek.Néha elgondolkodom azon,hogy miért van az ,hogy ha az ember siet akkor bizony meg van mit vegyen fel 5 perc alatt és még 5 perc alatt húzósan ugyan de elkészül .Azonban ha nem kellett sietni sehova tuti ,hogy nagyobb gondot okoz ,hogy mit is vegyek fel.Lerohantam a lépcsőn és szóltam Márknak ,hogy indulhatunk.

Alig 20 perc múlva már mindenki láthatta aki csak arra járt ,hogy bizony a márker feliratú autó a Zeneművészeti egyetem parkolójában van.Na nem mintha ez nagy dolog lenne ,de azt hiszem aki ismeri Nagy Márkot az tudhatja vagy legalábbis gondolhatja ,hogy maga miatt itt nincs dolga.Miután az autó leállt kikapcsoltam az övem és gyors csókkal köszöntem el Márktól.Kipattantam az autóból és gyorsan lépkedve indultam az ajtó irányába amikor is annyira siettem,hogy valakibe belefutottam .

-Ne haragudj-szóltam kissé megilletődve miközben lehajoltam,hogy segítsek felvenni a lapokat ,mert az ütközés közben lehullottak a papírok.

-Ugyan,semmi baj-szólalt meg-Te is idejársz ?-kérdezte miközben felálltunk.

-Igen.Te is?Mert még nem láttalak de nagyon ismerősnek tűnsz- mondtam miközben rápillantottam az arcára .Tényleg nagyon ismerős volt ,de eddig itt még biztosan nem láttam.Lehet összefutottunk már valahol fogalmam sincs.

-Bocs de nem emlékszem rád -szólt szórakozottan-Pedig rád tuti emlékeznék.Én pedig kissé megilletődve rápillantva elmosolyodtam.

-Azért nem találkoztunk még ,mert talán új vagyok a csoportba -szólalt meg.

-Értem.Amúgy Budai Rebeka-Mutatkoztam be illendően hiszen sietés ide vagy oda ,de azért ha már a csoporttársam lesz akkor be kéne mutatkozzak.

- Zente Marcell.-mutatkozott be ő is-Várjunk csak te nem?...Bexi vagy?-kerekedett el a szeme

-De bár inkább mostanság csak Budai Rebeka-nevettem fel kicsit kínosan feszengve.Ez volt az első alkalom a koncert után amikor felismertek ,de én már nem Bexi voltam.

-Figyelj nem akarok tolakodó lenni meg semmi ilyesmi ,de elkérhetem a számod ?-kicsit meglepetten reagáltam le a dolgokat amit észrevehetett .-Mármint nem azért csak nem ismerek még senkit a csoportból és gondoltam jó lenne ha legalább telefonszámot cserélnénk.Nem akartam tolakodó ....-kezdte hadarni a hangsúlyából kivéve egy kicsit félve.

Félbeszakítva megráztam a fejemet ,mert nem akartam ,hogy azt higgye ez baj csak hirtelen nem tudtam mit kezdeni a helyzettel-Nézd semmi baj.Megadom a számom.Mire bólintott és előszedte a telefonját, ide adta a kezembe én pedig beütöttem a számom.Felhívtam ,hogy ő is el tudja menteni aztán eszembe jutott ,hogy én valahova rohantam éppen.

-Nagyon örülök ,hogy megismerhettelek,de ha nem haragszol nekem mennem kell-Biccentettem az ajtó irányába.

-Ó.Persze.Semmi baj .Szia-majd az útból félreállva beengedett az ajtón.

-Szia-köszöntem vissza a vállam felett miközben futottam az órámra.

Szerencsémre 5 percet késtem csak és miközben beléptem az ajtón kifújtam a levegőt amit már egy ideje bent tartottam.Nagyon furcsa érzés kerített a hatalmába.Nem tudta mit kezdeni egyenlőre azzal,hogy most visszaváltottam Bekire ,de sokuk szemébe azt hiszem még mindig Bexi maradtat.

Keményen gyakoroltam ma az órán hiszen jövőhéten vizsgázni fogok.Nagyon elfáradtam és azt gondoltam ha már amúgy is ott van a közelbe a fagyizó bemegyek és veszek egyet.A fagyizó épülete felé tartva dobtam egy sms-t anyunak ,hogy most jöttem ki az egyetemről és megyek haza csak előtte bemegyek a fagyizóba.Miután megvettem a fagyimat úgy döntöttem ,hogy inkább hazafelé sétálva eszem meg .Márknak is írtam ,hogy nem kell értem jöjjön ,mert sétálva megyek haza .Azonnal jött a válasz

,,Jó .Egyedül vagy valaki társaságában ?,,

,,Valakivel ,,-írtam meg visszatartott nevetéssel

,,Kivel ?,,Bekaaa,,Hahóóó,,-kicsit húztam még az agyát had gondolkozzon.Haha.Gonosz vagyok?Nem isss.Csak Nagy Márk a barátom.

,,Jaj nyugi már csak egy fagyi a kísérőm ,,-írtam meg mosolyogva ,mert elképesztően aranyos tud lenni amikor Márk féltékeny.

,,Oké.Csak azt hittem megint Tomóval gondoltad mész egyet sétafikálni,,-Ezen hangosan felnevettem és ezt írtam neki

,,Haha.Később találkozunk.Szia Márk,,.zártam le a telefonomat meg sem várva a válaszát.

Pár perc múlva elkezdett csörögni a telefonom és már azt hittem Márk az amikor megláttam,hogy egy idegen szám az amit nem ismerek .Összehúzott szemekkel meredtem a kijelzőre amikor egy ,,egye fene,, biccentéssel felvettem.

-Igen?-kérdeztem kissé ijedt de mégis tekintélyt parancsoló hanggal....

can i be her?Where stories live. Discover now