info

129 17 11
                                    

Omlouvám se, že to tu znovu zahlcuji nějakými informacemi a také se omlouvám všem, co ještě  nemají svůj cover, ale jsem už opravdu unavená z toho, že se tu pořád nachází někdo jako ONEN známý-neznámý Matěj,  který naprosto plýtvá mým časem.
Ovšem takových lidí je tu víc. Nevím jestli někdo nečte ty pravidla, ale je tam jasně napsáno, že by jste měli cover používat a dát mi kredity do popisku příběhu. Tak pokud víte, že tohle nechcete, nebo nemůžete splnit, prosím nepište mi. Dělám to vše zdarma a pro vás! - řekla bych, že i s velice vstřícným přístupem, takže si myslím, že si úplně nezasloužím chování některých lidí. Samozřejmě je vás tu většina milých a zodpovědných, ale jsou tu výjimky, které zbytečně mrhají mým volným časem. A to mě prostě mrzí.
Takže prosím vždy, než napíšete někomu o cover, pořádně zapřemýšlejte, jestli můžete splnit všechny požadavky autorky, protože nejsem jediná, tvůrkyně coverů, kterou to trápí.

Ale abych nebyla jen negativní... POSÍLÁM VÁM LÁKU za to, že do mě někteří vkládáte takovou důvěru a přejete si moje obálky pro své příběhy a píšete tak hezké komentáře.

 POSÍLÁM VÁM LÁKU za to, že do mě někteří vkládáte takovou důvěru a přejete si moje obálky pro své příběhy a píšete tak hezké komentáře

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
COVERSWhere stories live. Discover now