İ AM BED GÖRÜL2

852 239 513
                                    

 özlediniz biliyorum (ehuğğğ piçimsi gülümseme)

yorumlarınızı okumak gerçekten keyif veriyor yorumlar için size 1 saniyelik töğbeestafirullah duruşu yaptığım dorudur

kipata arkadaşını etiketleyenlere hiç kızmıyorum saçmalamayın @HayrininnAsasi sevdiğim bir okuyucum belirtmek istedim

oy ver oy hayrına yazmıyom 

ASKDJLKSADJLKAJSDLKAJDSLKJSADLKJASDLKJSALKDJLKSADJ


beni duvarla arasında buluşturan çükütay boynundaki damarları belli ediyordu (o damarları belli etmezse olmaz) oha amk bu sefer gerçekten kolumu sıkıyordu ve canım acıyordu 

''bıraksana kolumu koronam azdı''

''ben de azdım''

''ayh hoşt ulan'' (bahale bah bah naz yapıyor amk inanmayın bu kıza)

''sen benimsin seni seviyarram''

''seviyarram?''

BURASI SMUT İÇERİKLİ BURAYI ATLIYORUM ÇUNKUUU TADIMIZ KAÇMASIN

çükütay ile çok mutluyduk ona uşak (((aşık))  olmuştum himen. eve gittim babam yine içmişti siklemedim gözlerimi devirdim ve mahmut tuncer söyleyerek odama girdim.hafiften midem bulanmaya başlamıştı (watty kitaplarında hamilelik belirtileri 3 saniye sonra başlar evt)

yine alarma küfrederek uyanmıştım günlük rutinime geçtim yüzüme fare boku sürdüm sonrasında kömüür ile aylaynır (eyeliner) çektim.dün okuldan arabam kendi kendine geldi evet şimdi yine arabama bindim gidiyorum okuluma, fakirlik işte napcan. ilk ders bedendi ben  bed görül olduğum için siyah giyinmiştim ve şort giymiştim.çükütayın tepkisini çok mrk ediyordum.onu etrafta göremeyince soyunma odasına geri döndüm azıcık ağda yapacaktım.

içeri girmemle şoka girdim sonra a101 sonra bim sonra migros.(komikmi oç dediğinizi duyar gibiyim sakin olun)  çükütay nohutsu nun bıyıklarını alıyordu omen tonremm

''sümeyyesu 1 dakka açıklayabilirim''

''açıka amk''

''........''

çükütaya tokat attım ve ağlayarak spor salonundan çıktım arabama bindim.evden eşyalarımı topladım ve yanıma biraz para aldım.arabama binip dağ evimize gittim fakirlik işte amk.

babam alkolik sadece babamla yaşıyorum, okulda bed görüllük bu eve para nereden geliyor amk diye düşünüyorsunuz ben de bilmiyom amk.nise ben dağ evine varmıştım yemeden içmeden ağlıyordum.çükütay bunu bana nasıl yapardı?

zaten aile sevgisi göremeden büyümüştüm sevgiyi onda bulmuşken o nohutsunun bıyıklarını almıştı benim hayallerimi nohutsu ile yaşamıştı.bunları düşününce göz yaşlarımı saldım.sabah sürdüğüm kömür de akmıştı off yhaa.oracıkta uyuya kaldım.

kapnın yımrıhlanma sesi ile uyandım.kurtlar vadisinin dizi çekimi varmış ondan dolayı benden tabanca istediler ben de verdim.gittim geri ağlayarak zıbarıp uyudum (eheğğ çükütay geldi sandınız demiğğ askdjlasd) uyandığımda çükütay bıyıklarımı okşuyordu.''sen burada ne geziyon amk buraya nasıl girdin lo sen?''

''sakin ol amk ben mafyayım unuttun mu?''

''ha doru mafyaları çok da sorgulamamk lazım onlar binevi ermiş sayılıyor.''

''evt aşkm özür dilerim hadi evimize gidelim bitiyez smut okuyalım''

''bitiyez smut muğğ en başından söylesene aq kalk gidek seri ol''



BÖLÜM SONU

PARTİ VER OY KURALIM

GAÇMA GAÇMA OY VER DE HAYDE



Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Salllama ped içen vampir sevgilimWhere stories live. Discover now