HIZIR ÇAKIRBEYLİ MERYEM'İN KAÇIRILDIĞINI ÖĞRENİRSE

687 26 42
                                    

Bu bölümü yayınlamadan önce   baştan demek istiyorum.

Kurgu değildir.

Bu bölümden sonra devamı gelmeyecektir.

Benden rananizm01 

VE

nebht__ İstedikleri için yazıyorumm

...



 " Abi. Tamam yeter bu kadar."

Üzgün ve çaresizce dedikten sonra elini laptopu kapatmak için uzattı İlyas. Ancak Hızır ona engel olduğu için başaramayınca elini sakince geri çekmek zorunda kaldı.

Şu an ekibin tamamı depodaydı ve laptopa gelen videoyu seyrediyorlardı. Kimileri üzüntüyle kimileri çaresizce kimileri bıkkınlıkla seyrediyorlardı. Ama seyrediyorlardı..

İsteyerek mi seyrediyorlardı? Kesinlikle hayır.. O görüntüler izleyerek seyredilecek cinsten değil ki seyredilirsin. Nasıl görüntülerdi o görüntüler ? O görüntüler midesi hassas olanları kaldıramayacağı geceleri adamı uyutmayacak cinstendi. İşkence videoları.. İşkence

Ne işkencesiydi? Kime ediyorlardı?

Tek suçu yurtdışında sevdiği adamı özlemiş ona süpriz yapmak hasretini bir nebze olsa gidermek üzere İstanbul'a gelen kadının görüntüleriydi.. Tek suçu o adamı sevip evlenip 2 çocuk veren dahası sevdiği adam kendisini aldatmasına rağmen rezil etmesine rağmen hala onu seven ondan ayrılmamış kadına eziyet ediyorlardı. Meryem Çakırbeyli'ye işkence ediyorlardı

Hızır Çakırbeyli'nin öpmeye koklamaya dokunmaya kıyamadığı saçının tek bir teline zarar gelse dünyayı onun uğruna yakacağı ilk tek ve son kadın olan Meryem Hızır'dan istedikleri elde edemedikleri için düşmanları tarafından kaçırılmıştı. Sessiz ıssız bir depoda kaçıncı yüzyıldan kaldığı belli olmayan aletler ile işkence ediliyordu. Ve videolar ise Hızır'a ulaştırıyordu.

Hızır ise kendisine derin mi derin küfürler ederek sessiz ve çaresizce gözyaşları yüzünden bir sel edasıyla akarak izliyordu.

Düşmanları Meryem'i kaçırdığında sanmışlardı ki bir iki dayakla çözülür. Kocasının 7 ceddine varana kadar her şeyi anlatır. Sonradan farkına varmışlardı. bu kadının sıradan bir kadın olmadığını.. Yer altı aleminin Hızır'dan sonra korktuğu tek kişi olan Meryem Çakırbeyli olduğunu..

Meryem ne kadar acı yansa da Hızır ile ilgili tek bir laf bile etmemişti. Onların yüzlerine tükürmüş

" Hızır sizi bulunca bana yaptıklarınızın aynısını 7 ceddinize yapacak"

Diyordu yorgun perişan bıkkın sesiyle..

"Amcam"

Dedi Alparslan üzgünce.. Hızır'ın önüne diz çöktü. Ellerini tuttu. Gözlerinin içine baktı

" Yengem haklı. Biliyorsun değil mi?"

Matenetli olmaya çalışarak dedi.

" Yer yarılsa yerin bilmem kaç kat altına daha girseler.. Onları bulacağız ve yengeme yaptıklarının beterini 7 cedlerine yapacağız."

"Biliyorum yeğenim. Biliyorum."

Elini Alparslan'ın omzuna koyarak Dedi çaresizce Hızır.. Sesi o kadar cılız çaresiz çıkıyordu ki.. Zor bela ayağa kalktı. Onun kalkmasıyla herkes yerinen kalktı.

💣EDHO  HAYALİ 💣Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin