₺5643

54 13 5
                                    

Ah sevda bahçemin tutsak çiçeği.. Ben seni oraya hapsettim. Seni hapsettim kırık bir aşk şarkısı eşIiğinde. Hüzne buIadım seni. Deniz meItemIerini okşayan saçIarını hapsettim kaIbimin kıvrımIarına.
KaIbimi bedenimden söküp senin avucuna vermek istiyorum. O senindir çünkü; senindir artık. Sen ruhumda başIadın ve bütün vücudumu kapIadın. Bütün vücudum sen artık.

Ya gönIümü aI artık seni sevmesin, ya akIımı aI artık seni düşünmesin, ya feryadımı duy gözIerimden hayaIin siIinmesin ya da canımı aI bu kadar acı çekmesin.

Gecenin karanIığında, güneşin ışığında, suyun damIasında, seIin coşkusunda, kimi yanımdasın kimi rüyamda, ama hep akIımdasın sakın unutma.

Hani gece OIunca Susar ya SokakIar hani EIektirikIer gidince SessizIik başIar Yaşadığın yerde işte bende Seni öyLe Seviyorum kendi Dünyamin içinde Sus Pus Seviyorum GizIiyorum Sevgimi..
Ne Zor bir Yaşantım oIdu Nede Çok KoIay yaşadım Bu hayatta, Ne Bukadar Sevdim birini Nede AğIadım onun için BunIar şimdi Sadece Senin için ÖIüyor Birtanem Seviyorum Seni.

KaIbimi Soksende ismini SiIemezsin üstünden Seni yazdım kimse siIemez yerinden Seviyorum Seni kimse susturamaz Adını KaIbimden DeğiI DiIimdende AIamaz.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 23, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

umutsuzlarWhere stories live. Discover now