0.9

101 24 8
                                    


-------Taeyang'dan-----

   Ben doğru mu duyuyordum?Ne yani cidden onu kurtaracak olan kişi ben miydim? Bunlar gerçekten benim gibi sıkıcı bir adam için çok fazla.Nasıl yapacağımı, ne yapacağımı bilmiyorum ki. Öğrendiğim şeyleri sindiremeden yenisi ekleniyor üzerine. Gerçekten ne yapacağım ben..

  Rowoon--"Vay be bizim asil prensimiz gerçek bir kral çıktı."

  Taeyang--"Bakın ben anlamıyorum.Nasıl ben..ve ben ne yapabilirim ki?"

  Youngbin derin bir iç çekerek bana baktı.

  Youngbin--"Sende bunu yapacak cesaret ve aşk var."

 Ben aşık mıyım?

  Taeyang--"Nasıl bu kadar eminsin?Ben kimim nasıl biriyim? Bilmiyorsunuz ben bile bilmiyorum.Nasıl kral olabilirim. Bu çok fazla,ah gerçekten."

 Şimdiden çok baskı altında hissediyordum kendimi. Onları yalanlayamıyordum. Youngbin konuşmaya başladığından beri, güneş tanrısının aşkı derken bile içimden o kişiyi kıskanmıştım. Aslında bu benim için güzel bir şeydi.

 Youngbin--"Bak farkındayım, bunlar senin için çok fazla.Bir hafta önce bundan haberin bile yoktu ve şu an olayların başrolündesin. Biz o fici yazarken güneş tanrısını arıyorduk. O zaman yazan kişi seni görmüştü çizmekte istemişti fakat bir şeylerden dolayı olmadı ve kendine başka bir karakter baktı. Durumlar bu hale geldiğinde bir ihtimal gerçek güneş tanrısı sen olabilir misin dedik. Hakkında araştırmalar yaptık. Ve o kitabı da bilerek görmeni istedik. Arkadaşının karşısına bilerek çıkardık,Hwiyoung ve Chani bilerek sana okuttu o kitabı,herşeyden emin olmak için yaptık bunu. Artık eminiz sen güneş tanrısısın."

  Hayır Taeyang ben neymişim diye bağırmamalısın. 

  Taeyang--"Chani de işin içinde yani?"

  Chani--"Hwi bana sadece seninde okuman gerektiğini söyledi ve ben de okuttum. Bunlardan benim de haberim yoktu."

 Eğer gerçek güneş tanrısı bensem ve sadece bir kaç gün önce okuduğum bir yazı bana hayatta tatmadığım duyguları tattırıyorsa,Tanrı yüzüme bakıyor demektir.

  Taeyang--"Peki nasıl kurtaracağız Hwiyoung'u"

  Youngbin rahatlamış bir şekilde yüzüme baktı.

 Youngbin--"Bu kardeşimi kurtarmayı kabul ettiğin anlamına mı geliyor?"

 Taeyang--"Bu durumda o benim kraliçem oluyor değil mi?"

 Youngbin--"Yani evet."

 Taeyang--"Kraliçemi nasıl bu durumda bırakabilirim ki?"


-------------------------------------------------------

Merhaba arkadaşlar

 Nasılız bakalım?Umarım iyisinizdir.Bayaa bayaa geç gelen bir bölüm olduğunun farkındayım yani yazmak istemediğimden değilde hiçbir geri dönüş almadığım için bırakmıştım herhalde o zaman fakat okumak isteyen bir kişi bile varsa bu benim için gerçekten bir onurdur. Bundan sonra daha sık atmaya çalışacağım.Bunu bir geçiş bölümü olarak görelim o yüzden biraz kısa yazdım. 

  Yanlışlarım olduğunu biliyorum,belki iyi yazamamış bile olabilirim.Uzun zamandır yazmadığım için yanlışlarım artmışta olabilir.Lütfen bana gördüğünüz yanlışları söyleyin.Sizleri çok seviyorum. Kendinize iyi bakın, yüce HwiTae ile kalın. 


Animyoung Güneşi |HwiTae/Taehwi| BXBWhere stories live. Discover now