Chapter 9

619 4 9
                                    


                                                                                      Sophie's POV:

Dex invited me over so i said yes and am walking up to his door.

"Hi" he said "Welcome" he said and lead me to his room and when we got in i tasted charry and there was a bandana arout my mouth i black out.

I wake up in a cold cell Vespra says "Hello my pretty". Gisela says "she is awake knock her out and bring her to the question room". "AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH" I say. Gisela says "no one can hear you" and I say "you can". The last thing I hear is Vespra saying "knock her out Dex" and my world goes black.

                                                                                     A/N

MWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHHAHHAHAHHHHAHAHHHAHHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHHHAHHAHAHHAHAHAAHAHHAHHAHHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHHHHHHAHAAAHAHAHHHAhaHHAHHAHHAHAHHAHHAHAHHAHHHAHAHHHAHAHHAHAHHANHHHHAAHHAH Dex is a bad bay HEHEHE!

Sophitz or SokeefeOnde histórias criam vida. Descubra agora