8 - Čo-čože to?

333 16 5
                                    

Kelo

   Dobre, dobre, dobre. Som v niekej miestnosti, pravdepodobne ve spálne. Ale čo tu robím? Rozhliadol som sa eště raz po tej miestnosti. ,,Děje se něco?" zaznelo naraz tesne u môjho ucha.

   ,,Waa!!" vykríkol som, nadskočil na posteli a nenešťastie pre mňa, som z tej postele spadol. Niekto sa zachechtal a cez okraj onej postele sa na mňa pozrel, vytřeštil som oči a moje pusa sa zkřivila do tvaru O.

   Michal?... Čo sa to tu do čerta deje?!  Stále neveriacky som sa na Michala pozeral. Zasmial sa, čo je tu na smiech? Sakra keby sta ma poslali do Afriky na veľmi bolestivý zákrok zmeny phlavia a potom ma predali na prostitúciu, tak by som sa tváril rovnako.

   ,,Co tak koukáš?" spýtal sa znovu Michal a pomohol mi, sa dostať na posteľ. To-toho je moc, veď som nedávno niekede ležal ve skladu a ted som tu. S Michalom. V posteli. Ve spálni a nemám potuchy čo sa tu deje! Rozplakal som sa. Eště mi v hlave doznieval sen, a bol som dezorientovaný. Michal si ma takmer okamžite pritiahol do náručia a objal ma.

   ,,Čo se tu d-eje?" spýtal som sa otrepane a pozrel sa na osobu, ktorá mi dodávala pocit bezpečia. Michal sa zasmial a dal mi pusu na čelo. Počkať.

Počkať.

Počkať, čo to... Tak teraz tomu nerozumiem vôbec . ,,Co by se měo dít? Nejspíš se ti něco zdálo. Chceš si o tom promuvit?" z jeho úsmevu sa vytvoril starostlivý pohľad, ktorým ma prepaľoval. ,,Kde to som?" ,,V naší ložnici?" Michal sa pokúsil napodobniť môj neistý tón hlasu. Skúsil som to teda inak ,, Kto je Mia?"

   ,, No jakože divná otázka, ale Mia je moje bývalá spolužačka, která se mě v poslední době snaží sbait, i když ví, že jsem ve vztahu s tebou. To tě ten tvůj sen tak pomotal, že ani nevíš kde jsi nebo co?" zasmial sa, ale ja si musel dať veci v hlave dohromady, jsem v našie spálne, Mia nechodí s Michalom, len sa o neho snaží, a to že- PANEBOŽE.

   ,,Ja-   Ty so mnou....my?" Michal sa zasmial ,,Ano, my zlato. A teď mi řekni co se ti zdálo, že jsi z toho tak vykulený." dobre, kľud, to že ma Michal práve nazval zlatom opomeniem, a vrhnem sa na rozprávanie môjho sna, úplne, ale úplne od začiatku.

   ,,Zdalo sa mi ako sedím na parapete, a v ruke mi dohorývá cigareta..."

   ,,...potom mi zaprskala do obličeje a ja sa prebudil." dorozprával som mu celý sen a pozeral sa na neho. Smutne sa na mňa usmial. ,,Je mi líto, že jsi musel prožívat takové hrůzy, že jsi trpěl, že na tebe vůbec někdo takovým způsobem šáhl. Ale teď si tě ochráním, budu tě hlídat jak nikdy, budu tu pro tebe pořád,  pořád ti budu připomínat, jak moc krásný jsi. Vím, že jsi si prožil peklo, ale teď tě čeká jen romantická komedie...se mnou."

   Dokončil krásný monológ, ktorý bol určitý len a len pre mňa. Takže ja s Michalom naozaj chodím. Bol som štastný a už po niekoľkýkrát za túto noc sa rozplakal. Nemohol som sa zbaviť toho idiotského úsmevu, ktorý mi žiaril na tváril. Ešte viac som sa zavŕtal do Michalova objatia, ve ktorom sme eště dobrých desať minút zostali.

   ,,Půjdeme už spinkat, jo?" zašepkal Michal a ja už v polospánku zahučal kladnú odpoveď. Opatrno ma Michal položil na posteľ, ľahol si ku mne a objal ma okolo pása.

   ,,Dobrou noc, princezno." zase zašepkal, ale to už som pomaly upadal do snové ríše.

  Ale keď to bol len sen, ako to, že som videl aj pohľad Michala?




ČAUKO! tak jsem tady s předposledním dílem, ale už se to blíží! Proto bych chtěla poděkovat, těm kteří mě podporovaly ve psaní této fikce. Děkuji moc! A u další části zatím.

All the love, love you!








Kejmr -f*cking smokingWhere stories live. Discover now