deel 1

20 2 2
                                    

pov sarah.

pieeeeepp piieeepppp! Ugh. Wat haat ik deze geluid zeg ! Ik zet mijn wekker uit en loop naar mijn kast om om mijn kleren klaar te leggen. ik kleed me gelijk om ik heb aan een T-shirt Tommy Hilfiger, een korte blauwe broek. En eronder Fila witte schoenen en daarbij heb ik een simpele kleine schoudertasje bij me. En beneden maak ik een broodje en prop ik snel in me mond. Zo te zien heb ik nog 3 kwartiertjes voor school en besluit daarom achter me telefoon te zitten en op een paar ongeopende berichten te reageren. 

Halfuur later.... 

eindelijk ik ga naar school ik pak me fiets en fiets naar school op school zie ik op het plein Denise op me wachten. We schreeuwen als twee Downies die elkaar 6 jaar niet hebben gezien. En knuffelen elkaar alsof we gister elkaar niet gezien hadden. (#vriendinnendieoverdrijfenbelike😂) ik en Denise zitten in de zelfde klas bij aardrijkskunde. en daarna pauze en daarna paar lessen volgen en dan zijn we uit. Bel is gegaan en we lopen nu naar de aula Heeyy mop hoe was je les zegt Denise terwijl ze bij me komt lopen. Net als altijd niks veranderd grijns ik naar haar ze lacht. Jaahh Saartje zonder mij zijn je lessen altijd niks. Pff flikker toch op Deni en we lopen lachend door de aula twee gezichten richten zich op mij en Denise. Dat zijn de twee grootste sletjes weer van het hele school. Ze kijken ons heel vies aan Demi en Lisa. Ik kijk kijk hun 10 keer viezer aan. Ze draaien zich gelijk om daarna richt ik me weer op denise. Ey Deni nog wat leuks doen vandaag ? uhhh nee sorry ik kan niet ik heb al met noah afgesproken. Ughh sinds dat zei met hem had ze bijna nooit meer tijd voor mij. We spreken echt weinig af als ik zeg afspreken antwoord ze gelijk met nee sorry ik moet naar noah. Oh oke andere keertje dan maar. Zeg ik maar met een best jaloerse blik.


Thuis.

Ik was al klaar met school en ben maar naar huis gegaan. Ik zit nu me avondeten klaar te maken.

 Ik zit nu me avondeten klaar te maken

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


ik had niet echt zin om wat te maken of als ik eerlijk moet zijn ik kan gewoon niet koken. Hihii. Dus ik had maar kleine pizzatjes uit diepvries gehaaldt en in de oven gegooid. Ik heb me eten klaar gemaakt en lig op de bank een film te kijken. Totdat ik opeens de voordeur hoor open gaan en me vader komt binnen. Ik sta op en knuffel hem voor effe en ik ga weer liggen op de bank. Me vader kwam naast me zitten. Ik keek hem met verbaasde gezicht aan hij brak de stilte eindelijk en zei: 'Sarah ik moet je wat zeggen' ik keek hem aan met nog een verbaasde gezicht. Ik wil weten wat hij wilt zeggen. Hij praat zo traag en dat irriteert me dood.



MENSEN SGGSGSGGDGDGHSHS EERSTE BLADZIJDE IS AF PFF BEST MOEILIJK MAN EN KOST TIJD GEEF COMMENT HOE JULLIE HET VONDEN GAAN XOXO LYYALL X HIHIII 

srry hhaahhaah hets gwn intressant ik gooi per week een bladzijde X als het goed gaat dan!!!

jjj

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 01, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

hate and love.Where stories live. Discover now