《BİLGİLENDİRME》

336 57 33
                                    

Canlarım buraya kısaca bir konuya değinmek için geldim. Kitabım tahminimden daha çok ilgi görüyor bu beni çok mutlu ediyor.

Ama dikkatimi çeken bazı noktalar var.

Birincisi yayımda olmayan kitaplara kapak istemeniz. Evet gayet normal bir şey, şuan yayımda ve bu profilde olmasalarda bende çok kitap yazdım ve kapak içime sinmediğinde yazmak istemezdim. Okuduğum kitaplarıda kapağına göre seçtiğim doğrudur. Bu yüzden şimdiye kadar yayımda olup olmamasına bakmıyor yapabileceğimin en iyisini yapmaya çalışıyordum. Bugünkü minik bi kontrolümde gördüm ki yaptığım kapaklar havada kalmış. Evet bölüm yazmak zor ama inanın sizin istediğinizi hayalinizdeki kapağı ortaya çıkarmakta kolay değil. Emek veriyorum ve kullanılmadığını görmek beni üzüyor.

Bu yüzden;

Yeni kuralımız 1

Ilk olarak yayımda olmayan kitaplanızdansa yayımda olan kitabınıza istek yapın ki kullanacağınızı bileyim. (Kapağı tasarlayıp attığım anda bölümü yayımlama sözü verirseniz bölümünüz hazırsa bunu görmezden gelebilirim.)

İkincisi taksit taksit istekte bulunmak. Tüm yazarlarımız kaç kitabı var hangilerinin kapağa ihtiyacı var biliyordur. "Birine yap aaa beğendim diğerinede yap" demek sanki beni denemek gibi oluyor.

Yeni kuralımız 2

●☆●Kaç kitap kapağına ihtiyacınız varsa bunu başta belirtmeniz. Hepsini aynı anda yazmak zor gelebilir. "Iki tane kapak istiyorum ilki bu olsun" demenizde yeterlidir.
Beğenmeyeceğinize şüpheniz varsa,
önce bir deneyeyim diyorsanız başka bir tasarım sayfasına gidebilirsiniz.

Üçüncüsü bazı yazarlarımız saatlerimi harcayıp onun istekleri doğrultusunda ona özel hazırladığım tasarıma bile vote atma zahmetinde bulunmuyor. Sizlerde kitap yazıyorsunuz ve vote vermenin önemini biliyorsunuz. Daha çok kitleye ulaşmak hepimizin hayali.

Yeni kuralımız 3

●☆●Istekte bulunmadan önce en az 10 bölüme vote vermiş olmanız.

Hepinizi çok seviyorum ♡

KAPAK TASARIM 《AKTİF》Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin