01: one shot

180 30 53
                                    

"Eunji!" Hep birlikte oturduğumuz bölgelerde dağılmış ortalıktan kaybolan Eunji'ye arıyorduk. Hepimiz birbirimizi bu on beş günde tanımıştık. Ve ben bu on beş günde Eunji'nin güzelliğine kapılmış, ona aşık olmuştum bile.

Tekrar bağırdım. "Eunji!" İsmini bağırırken ağzımdan çıkan soğuk hava gözlerimi buğulamıştı. Bugün yola çıkacaktık ve Eunji bugün kaybolmuştu. Çantamdan çıkardığım kameramı açtım ve içindeki fotoğraflara baktım. Bu film içerisinde toplam 133 fotoğraf vardı ve tümü Eunji'ye aitti. Fotoğrafları bir bir incelemeye başladım.

Fotoğraf çekerken genellikle mükemmel olanları çekiyordum. Mükemmelliyetçiyim. Ve bu filmin Eunji ile dolu olması mükemmelliyetçiliğimin kanıtı olmalı.

Fotoğrafları incelediğim anda genellikle buradan bir kilometre ilerideki küçük bir dükkan önünde çekildiğini gördüm. Anında kameramı çantama koyup o dükkana doğru koşmaya başladım. Buradaki yollar gayet yürünebilirdi. Kar ne kadar bu yerleri kaplamış olsa da yollar düzgündü. Yürünülebilir cinsten.

Yolda ilerlerken yerde oturan Eunji'yi görmem ile soluklanarak durdum. Tam karşımda, yerdeki karın içinde açmış olan yegâne çiçeğe bakıyordu. "Sonunda!"

Başını bana çevirdi. "Taehyung-shi." Anında ayağa kalktı. Üzerindeki monta sarındı. Dizindeki yara ile kaşlarımı kaldırdım. "Dizine ne oldu?" Hızla yürüyüp yanına ulaştım. Avuçlarımla yanaklarını tutarak konuştum. "İyi misin?"

Başını olumsuzca salladı. Ardından acı çekermiş gibi gözlerini kıstı. "Evet ama sadece dizim çok acıyor. Yolda giderken yere düştüm ve sanırım düştüğüm yer buz tutmuş."

Elleriyle alnını kapatan seyrek perçemlerini düzeltti. "Sen neden bu kadar korkmuş gözüküyorsun?" İç çektim. "Çünkü bugün döneceğiz ve sen ortadan kayboldun. Kafayı yedim Eunji. Seni bulamasaydık dönmeyecektim. Seni bulana kadar dönmeyecektim!"

Kaşlarını kaldırdı. "Taehyung..." Dilimle kuruyan dudaklarımı yaladım ve derin bir nefes verdim dışarı. "Seni seviyorum Eunji." Kaşlarını kaldırdı. "Nasıl?" Gözlerimi kaçırdım. Bir müddet etrafa baktım ve ardından ona döndüm. "Buraya aurora fotoğrafları çekmeye gelen ben senin 133 fotoğrafın ile geri döneceğim."

Gülümsedi. Anında ellerimi yanaklarından çektim. "Gerçekten seni seviyorum Eunji." Gülerek konuştu. "Üzülme öyleyse. Duyguların karşılıksız değil." Söylediği cümle ardından kollarımı beline dolayıp kendime çektim. "Sen en güzel manzarasın Eunji."

Ardından başımı eğerek dudaklarına kapandım.

Ardından başımı eğerek dudaklarına kapandım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Güzelliğiniz için ağlıyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Güzelliğiniz için ağlıyorum. Tşk.

Aurora 💠 taehyung + eunji ✔Where stories live. Discover now