~bölüm 5~

64 4 0
                                    

Lisa dan
Sabah rose nin cirlamasiyla uyandım yine. Yan tarafa baktığımda jennie hala uyuyordu. Zaten bu kız hiç uyanmaz ki. Kalkıp jennie yi kaldırdım ve banyo ya girdim işlerimi hallettik ten sonra aşağı indim jisoo unnie ve rose kahvaltı hazirlamisti hemen oturup yemeğe başladık jennie unnie de gelince hemen yiyip kalktik.
Jisoo- kızlar bugün görev zamanı hadi hazırlanıp çıkalım.
Jisoo unnie nin dediklerinden sonra hazırlanmak için yukarı çıktık.
(Giydikleri)

Sırayla (jisoo jennie rose ve lisa)Aşağı indiğimde herkes hazırdı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sırayla (jisoo jennie rose ve lisa)
Aşağı indiğimde herkes hazırdı.
Hemen şirkete gittik ikon da burdaydi Bobby bize şuan mekanlarinin ismini ve adresini veriyordu herseyi dinledikten sonra arabaya bindik. Geldigimiz yer baya lüks bir yerdi yani o kadar ünlü gruplar sonuçta SM ve big hit paraya kıymış. Arabadan indigimizde twice de iki arabayla gelmiş ve onlarda arabadan iniyordu. Saçımı savurup önden giden rose nin yanına gittim.
Tzuyu dan
Mekana geldiğimizde blackpink de oradaydı rose bize bakmadan gitti. Lisa da peşinden jisoo buraya bakıyor jennie ise silahını dolduruyordu.
Dün jihyo nun anlattiklarindan sonra hiçbirinin yüzünü görmek istemiyordum ama jyp ye borcumuz var ve odeyene kadar ajanlariyiz.
İçeri girdik çok sessizdi keskin Nişancı olarak chaeyoung ve ben üst kata çıkıyorduk ve lisayla rose de oradaydı onlara bakmamaya çalışarak yerimizi aldık. Jennie nin havaya ateş etmesiyle sessizlik bozuldu BTS EXO elinde silahla geldi. Bizde olanları izliyorduk.
V- bakın burda kim varmış twice ve blackpink
Jennie- vay canına siz bizi taniyomusunuz sizi sadece kendini düşünen egoist birer salak sanıyordum.
Jihyo- öyleler zaten Jennie sadece biraz fazla körsün tatlım
Ah hadi ama Jihyo tamam onlardan nefret ediyorsun ama şuan bir gorevdeyiz.
Jisoo-sizin diğerleri nerde
Jisoo nun dediği şeyin ardından kafamda bir soğukluk hissettim yan tarafa baktığımda üçünün de kafasında silah vardı arkami döndüğümde sehun denen bana silah dogrultuyordu. Aynı şekilde jungkook lisaya jimin roseye kyungsoo da chaeyoung a silah dogrultmuştu.
Jungkook silahla lisayi vurdu ve lisa birden yere yığıldı içim birden yanmaya başladı benim kardeşim kanlar içinde yerde yatiyordu Hayır olamaz ona doğru koşucakken sırtımda hissettiğim acıyla durdum beni vurmuştu sehun denen alçak beni vurdu. Gözüm kapanmadan önce rose ve chaeyoungun da yere yığıldığını gördüm. Gerisi ise karanlık.

_________________________________________
Bölüm sonu nasılsınız
Kendinize dikkat edin olurmu
Bölüm nasıldı?
Bu arada twice ortada bir sebep olduğu için öyle davranıyor. Blackpink ise olanlardan habersiz onlar öyle davrandığı için öyle yapıyorlar yoksa hepsi birbirini seviyor ortada büyük bir yanlış anlaşılma var yani.
Neyse uzatmicam yine:-)
         Bay bay~

Neyse uzatmicam yine:-)         Bay bay~

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

        Tzuyu            ♥      lisa

BLACKPİNK ve TWİCE ~Where stories live. Discover now